PaunFD, la Nov 29 2010, 07:56 PM, a spus:
Ca sa fiu sincer, modelul din imaginea postata de tine, are in dotare un ... motor termic. Din cate imi imaginez, motorul termic, are oarece putere. De aici pot sa trag concluzia ca ... si un autobuz, daca are un motor suficient de puternic ... zboara si chiar frumos.
Cam pe aceeasi idee am trecut pe neperiate ...
"Jucaria" din linkul pus de mine, e suficient de mica si usoara, pentru a o putea transporta gata de zbor cu masina, iar unde gasesc un spatiu ... de 100m/50m, iau "jucaria' si o zburatacesc. De asemenea, avand oarece viteza, pot sa o zbor si ... contra-vantului, fara sa fiu nevoit sa compensez in draci din cauza turbulentelor, sau sa ... ma uit la avion cum sta pe loc in raport cu solul ... Unde mai pui ca-i si suficient de ieftina (la ei acolo), astfel incat un bugetar ca mine, si-o poate permite ... ?!
Sau uite, asa ceva ... tot cu neperiat: 1.jpg
Cam pe aceeasi idee am trecut pe neperiate ...
"Jucaria" din linkul pus de mine, e suficient de mica si usoara, pentru a o putea transporta gata de zbor cu masina, iar unde gasesc un spatiu ... de 100m/50m, iau "jucaria' si o zburatacesc. De asemenea, avand oarece viteza, pot sa o zbor si ... contra-vantului, fara sa fiu nevoit sa compensez in draci din cauza turbulentelor, sau sa ... ma uit la avion cum sta pe loc in raport cu solul ... Unde mai pui ca-i si suficient de ieftina (la ei acolo), astfel incat un bugetar ca mine, si-o poate permite ... ?!
Sau uite, asa ceva ... tot cu neperiat: 1.jpg
Acum am vazut jucaria din linkul tau.Acel avion nu este recomandat incepatorilor.Este mic si instabil. Fa cum crezi dar te asigur ca vei persevera in deziluzii.Sper totusi sa ma insel.Si pleaca de la ideea ca suntem prea saraci sa ne permitem lucruri ieftine.
Cat vei da pe ea atat va tine si nici nu vei invata nimic.
toate bune.