Am decis sa merg pe varianta unui kit scale clasic, cat mai complet accesorizat, de la unul dintre producatorii consacrati si mi-au placut cel mai mult biplanele Sopwith produse de Mike Reeves.
Mai existau cateva kit-uri foarte tari in USA insa, inclusiv din considerente legate de transport si vama, in cele din urma am preferat sa iau ceva din Europa.
Prima optiune a fost Pup insa, intrucat producatorul nu il avea pe stoc, in cele din urma am ajuns la "camiloi".
Kit-ul este absolut splendid si daca tot plateam transportul am luat acum cam tot ce era necesar ca sa pot termina modelul (folie, vopsea si ceva documentatie).
E taiat laser iar lemnul (placaje si baghete) mi se pare de foarte buna calitate.
Planurile sunt extraordinar de bine realizate si foarte detaliate. Nu exista manual doar diverse notite trecute de producator pe planuri, inclusiv recomandari pt CG, pozitionare electronica si alte sfaturi utile pentru constructie.
La prima vedere structura de lemn nu cred ca ridica mari probleme in constructie; nu stiu deocamdata cum voi rezolva partea de lipre/sudura pentru ca trenul l-am comandat in varianta scale si am primit o punga cu tevi, platbande si cositor.
Am gasit pe rcscalebuilder cel putin 3 review-uri detaliate si teoretic cam stiu la ce sa ma astept si ce e de facut (imi facusem o idee destul de clara cu privire la ce ma asteapta inainte de a-l comanda) insa ramane de vazut ce o sa iasa la proba practica.
Cam toate elementele componente sunt bucati si bucatele: dummy engine, instrumentele de bord, rotile etc. Capota e splendida, este din aluminiu si extrem de usoara.
Cam asta pot sa spun la prima vedere, ramane sa revin cu poze de la constructie. Deocamdata postez cateva cu ce am primit in kit.
Mada
Fisiere atasate
-
DSC01363.jpg (152.29K)
Number of downloads: 83 -
DSC01366.jpg (188.07K)
Number of downloads: 94
Aceasta postare a fost editata de MADA: 07 October 2010 - 06:11 PM