te-au trecut un pic caldurile <_< lumea cu gecile si tu in maneca scurta. la cat mai multe zboruri !
Extra 260 35% Hangar 9
Postat 18 October 2010 - 09:50 PM
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 18 October 2010 - 09:57 PM
djandrey, la Oct 18 2010, 10:44 PM, a spus:
Buna Seara.
Am reusit vineri sa-i fac maidenu dupa 2 zboruri deja modelul era 90% reglat.
Prima inpresie a fost: cu cit este mai mare cu atat mai bine,deja stiti replica. Zboara excelent jucaria , ma mira cit de incet poate sa zboare in harrier,nu are deloc wing rock sau poate ceva infim. in toate figurile se aseaza frumos in cutit sta cu foarte putina dorectie asta la viteza mare. Ce sa mai sunt incintat de alegerea facut.
Pozele pe care le voi urca sunt de duminica , care a fost o zi frumoasa de zbor dupa nenumaratele zile reci cu ploaie.
...
.
...
....
..
....
....
Prima inpresie a fost: cu cit este mai mare cu atat mai bine,deja stiti replica. Zboara excelent jucaria , ma mira cit de incet poate sa zboare in harrier,nu are deloc wing rock sau poate ceva infim. in toate figurile se aseaza frumos in cutit sta cu foarte putina dorectie asta la viteza mare. Ce sa mai sunt incintat de alegerea facut.
Pozele pe care le voi urca sunt de duminica , care a fost o zi frumoasa de zbor dupa nenumaratele zile reci cu ploaie.
...
.
...
....
..
....
....
I-ai facut vineri maidenu si pe mine nu m-ai anuntat... Dar am vazut Duminica ce poti sa faci cu "Extruta" cea noua! Bravo! Multe aterizari!
Postat 19 October 2010 - 07:40 AM
djandrey, la Oct 18 2010, 10:44 PM, a spus:
Buna Seara.
...
.
...
....
..
....
....
...
.
...
....
..
....
....
Ce misto se vede curcubeul!!! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif <_<
Olivian Diaconescu
Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
Postat 19 October 2010 - 09:08 AM
Avionul era cumva legat de curcubeu sau mi s-a parut....?
Imi pare rau ca nu am putut ajunge la Sacele dar promit ca vin si eu cu extra mea.....doar sunt surori....poate ca le e dor una de alta..... :wub:
Imi pare rau ca nu am putut ajunge la Sacele dar promit ca vin si eu cu extra mea.....doar sunt surori....poate ca le e dor una de alta..... :wub:
Aceasta postare a fost editata de nicajohn: 19 October 2010 - 09:09 AM
pasarile fac oua si din ele ies pui iar avioanele fac oua de aluminiu si ies aeromodele....din intelepciunile lui fiu-meu<span style='font-size:8pt;line-height:100%'> </span><!--coloro:red--><span style="color:red"><!--/coloro--> <!--colorc--></span><!--/colorc-->
Postat 06 March 2011 - 08:06 PM
Buna Seara.
Am schimbat servourile de pe aripi (toate 4) cu Hitech HS-7954SH High Voltage ,deoarece primele servouri care trageau 12kg fiecare nu faceau fata la viteza mare,si erau destul de incete,am renuntat la acel ubec,si am pus unul mai mic pt. servoul de gaz. Astept cu nerabdare vreme frumoasa sa pot face un zbor si pt. a vedea diferentele. Am sa fac si masuratori cu un ampermetru pt. a vedea diferenta amperajului,cu cit a crescut.
Bafta!!!
Am schimbat servourile de pe aripi (toate 4) cu Hitech HS-7954SH High Voltage ,deoarece primele servouri care trageau 12kg fiecare nu faceau fata la viteza mare,si erau destul de incete,am renuntat la acel ubec,si am pus unul mai mic pt. servoul de gaz. Astept cu nerabdare vreme frumoasa sa pot face un zbor si pt. a vedea diferentele. Am sa fac si masuratori cu un ampermetru pt. a vedea diferenta amperajului,cu cit a crescut.
Bafta!!!
ON-AIR
TX : Spektrum DX9
ParkZone VisionAire - Electric
F3P Mustang 3D - Electric
Multiplex Twister EDF - Electric
OFF-ROAD
Traxxas TRX4 4WD - Electric
TX : Spektrum DX9
ParkZone VisionAire - Electric
F3P Mustang 3D - Electric
Multiplex Twister EDF - Electric