Pagina 1 din 1
incarcare lipo nu finalizeaza incarcarea
Postat 09 November 2010 - 04:09 AM
In ultima periaoda a crescut timpul de incarcare la peste 160 minute pentru un lipo de 2200 3c.
E vorba de turnigy cu aprox 75 de cicluri.
Ce e de vina? bateria sau chargerul?
PS: toate cele 4 baterii pe care le am au acelasi numar de cicluri si cam la toate a crescut timpul de incarcare.
E vorba de turnigy cu aprox 75 de cicluri.
Ce e de vina? bateria sau chargerul?
PS: toate cele 4 baterii pe care le am au acelasi numar de cicluri si cam la toate a crescut timpul de incarcare.
Postat 09 November 2010 - 12:58 PM
Primus, la Nov 9 2010, 07:43 AM, a spus:
Salut, care este curentul de incarcare? E cu echilibrare sau fara?
Ce capacitate pui la loc in pack?
Sa ne lamurim un pic.
Spor la zbor!
Ce capacitate pui la loc in pack?
Sa ne lamurim un pic.
Spor la zbor!
Eu incarc cu egalizare, 11.1V, 2.1A, 3S, nu stiu ce capacitate pun in pack, o sa ma uit data viitoare.
Am observat ca daca deconectez firele si repun packul la reincarcat finalizeaza ~intr-un minut
Postat 09 November 2010 - 01:39 PM
a imbatranit. mi s-a intamplat si mie si altora. nu ai ce sa faci. cand stii ca incarcarea e pe terminate, uita-te la tensiune si daca e 12.6 scoate-l ca e gata :)
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 23 November 2010 - 08:41 PM
icsss, la Nov 9 2010, 10:49 PM, a spus:
Ca sa pun un lipo la pastrare (storage) cum procedez?
Lipo este incarcat la max, il descarc sau il pun direct la charger selectand functia "storage"?
Ce selectez din meniu? 1A(max) si 3s?
E vorba de acelasi lipo 2200mAh 3S1P 20C.
Lipo este incarcat la max, il descarc sau il pun direct la charger selectand functia "storage"?
Ce selectez din meniu? 1A(max) si 3s?
E vorba de acelasi lipo 2200mAh 3S1P 20C.
ce incarcator ai?
Ne traim viata in mare viteza, incercam sa rascumparam timpul,
insa de cele mai multe ori deciziile pe care le luam in pripa nu sunt cele mai bune!
07470130360
insa de cele mai multe ori deciziile pe care le luam in pripa nu sunt cele mai bune!
07470130360
Postat 23 November 2010 - 09:13 PM
Citeaza
Daca nu zbori vreo doua saptamani, poate merita sa il pui pe storage, altfel lasa-l incarcat.
Eu le las in aceasta stare de 3 ani, fara nici o problema.
De fapt am grija de doua lucruri.
1. Sa nu le uit descarcate, prin urmare le incarc imediat dupa ce vin de la camp.
2. Sa le depozitez in cutii metalice, inchise.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1