Multumesc, o sa merg la ei sa cumpar 3-4 placi daca spuneti ca sunt exagerat de scumpe (cam cat de scumpe se pote spune macar pe PM?? - multumesc).
Balsa e un vis frumos, insa acum la inceputul carierei de modelst e si indepartat... Un avion din balsa "scapat" se face aschii si se repara mai greu sau deloc, costa mai mult, etc. In tari mai calde poate e convenabil sa iei kituri de balsa taiate laser - altfel chinul decupajului si slefuirii poate taia din pofta de construit - dar in RO lucrurile sunt deocamdata "in favoarea" polistirenului :)
Asta nu inseamna ca eliminam balsa din calcule, dimpotriva, ne gandim s-o "integram" treptat, deoarece vine si cu alte tehnologii la pachet (precum infolierea)...
Aproape QuickStick... bazat pe planurile lui LeadFeather
Postat 22 November 2010 - 02:41 PM
Nu cred ca e vreo problema aici; eu l-am luat acum un an si pe trei placi de 3mm am dat vreo 80 roni. Nu mai stiu exact dar oricum, cam asta e ordinul de marime. Tin insa minte ca imi trebuia si o placa de 6mm si am renuntat. Ce a fost de 6 am laminat din astea trei.
A, sa-ti pui masina aproape daca bate vintul ca eu am crapat o placa din pricina asta. Cred ca au 1200 pe 800 sau 600. Vezi ce mai zice lumea.
Despre balsa: merita incercat, cu riscul distrugerii totale. E drept ca nu iese asa de repede ca spuma; tocmai din acest motiv, zic eu, balsa e pentru modele "de bune".
Bafta
A, sa-ti pui masina aproape daca bate vintul ca eu am crapat o placa din pricina asta. Cred ca au 1200 pe 800 sau 600. Vezi ce mai zice lumea.
Despre balsa: merita incercat, cu riscul distrugerii totale. E drept ca nu iese asa de repede ca spuma; tocmai din acest motiv, zic eu, balsa e pentru modele "de bune".
Bafta
Postat 22 November 2010 - 02:54 PM
bizu, la Nov 22 2010, 02:41 PM, a spus:
pe trei placi de 3mm am dat vreo 80 roni
MULTUMESC, e foarte scump intr-adevar!
balsa e pentru modele "de bune".
Exact asta gandeam si eu, dupa cele cateva teste cu spuma voi decide asupra modelului din balsa "de bun", nu mi-as permite tot atat de multe "incercari" cu balsa :)
MULTUMESC, e foarte scump intr-adevar!
balsa e pentru modele "de bune".
Exact asta gandeam si eu, dupa cele cateva teste cu spuma voi decide asupra modelului din balsa "de bun", nu mi-as permite tot atat de multe "incercari" cu balsa :)
CELE MAI URATE AEROMODELE SUNT CELE CARE NU INCAP IN LIFT!
Postat 15 December 2010 - 02:26 PM
Arata 'gigea' de tot !!! Si una din vechile mele obsesii : cat cantareste gata de zbor ?
My videos
Modele FPV
Piper-Wot4
Modelare 3D
Modele pt.simulator - RealFlight :
LazyBee;SpeedyBee;Aurora Scimitar;Sbach 342;BV 141;Heptad
Modele FPV
Piper-Wot4
Modelare 3D
Modele pt.simulator - RealFlight :
LazyBee;SpeedyBee;Aurora Scimitar;Sbach 342;BV 141;Heptad