S-ar face treaba ... numai ca nu am cum sa le lustruiesc ... piesele vor acea finish-ul de la frezare ... care este cam departe de
lustruire... si am inteles ca la voi , la navomodele , chiar va trebuie suprafete curate , lustruite .
Daca am cotele ( dimensiunile ) sau desenele la scara , pot face eu proiectarea 3D , iar mai departe este relativ usor ... Nu vreau sa ma
angajez totusi ... depinde de ce piese aveti nevoie , si de ce materiale am disponibile la moment ...
In orice caz , daca nu vand CNC-ul ala mic pana la iarna , o sa-l aduc la Bucuresti si chiar o sa ma ocup serios de constructia de piese de
aluminiu pentru modelism ( auto , navo , etc ) . Cu ocazia asta mai invat lucruri noi , nici nu ma plictisesc ...
Apropo de pret , am vazut pe ebay un chinez care vinde chestii din astea ... Chiar nu ma pricep la navomodelism , asa ca nu stiu care sunt preturile
practicate in Romania la hardware de acest gen . Uite , atasez o poza cu niste piese si spuneti voi cam cat ati fi dispusi sa cheltuiti ...si apoi vedem daca
merita sa ma bag in chestia asta , sau raman la mesteritul de masini ...
Presupun ca stiti ce reprezinta piesele alea ... ca si dimensiuni pot sa va spun ca suportul de motor " inghite " un motoras de 27mm diametru , iar
gaurelele alea doua au intre ele 19mm , iar ansamblul de directie are cam 100mm pe 60mm pe 19mm ( aproximativ ) .
Vorbim ...
Aceasta postare a fost editata de katran: 01 October 2010 - 11:23 AM