Mishulica, la 23 September 2011 - 10:08 AM, a spus:
Imi dai voie sa te contrazic de data asta?
Am lipit acea "intaritura" mai intai fiindca am iesit cca 0.1 mm in afara coastelor, am slefuit si am dat acea forma continua dintre coaste (in acest fel avand o priza mai mare de contact cu filele stratului nr. 1) ....... acum am reusit sa lipesc primul strat de bordaj si pot sa zic ca a iesit superok ........ dupa ce o sa se usuce bine de tot, o sa slefuiesc, pun puntea prinsa in suruburi si o sa postez poze ........ stratul dublu de baghete nu a facut decat sa intareasca partea de contact cu puntea (sincer sa fiu as adauga si cel de al treilea strat pentru o suprafata mai mare de contact intre cele doua piese, ocazie cu care apa o sa "strabata" mai greu in interior sau ....... o sa ma gandesc la ceva siliconat pentru "contactul" si totodata etansarea dintre corpul navei si punti).
P.S.: Este doar o parere si nu trebuie sa o luati ca atare.....cine vrea sa imi urmeze exemplul nu are decat sa o faca si va vedea ce iese.
O zi buna si mult spor la bismarcit
Toate bune,
Mircea.
Salut!
Era doar o parere personala. La mine filele de la marginea puntii s-au asezat corect pe coaste si au luat forma navei foarte bine, de aceea filele de intaritura le-as fi pus dupa, pentru ca ele sa urmeze linia filelor de pe exterior si nu invers. Eu asa as fi procedat.
Nu inseamna ce e gresit cum ai facut tu. In fond si la urma urmei tu iti cunosti mai bine constructia si tinand cont de particularitatile ei ai procedat ca atare.
Spor la lucru!
Emil