Modelism - RHC Forum: Cuirasatul Bismarck - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 92 Pagini +
  • « Prima
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cuirasatul Bismarck Macheta statica din lemn scara 1:200

#1441 Useril este offline   Magellan 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 8
  • Inregistrat: 17-June 11

Postat 11 August 2011 - 11:39 AM

A, OK, am inteles.
Deci editarea o pot face doar in acel interval de 5-10 minute dupa ce am postat.

Multzam de info.

Numai bine!
0

#1442 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 12 August 2011 - 07:27 AM

Vezi postareaMagellan, la 11 August 2011 - 11:39 AM, a spus:

A, OK, am inteles.
Deci editarea o pot face doar in acel interval de 5-10 minute dupa ce am postat.

Multzam de info.

Numai bine!

Posibilitatea de a edita mesajul este activa 15 minute.
flying is my life...
0

#1443 Useril este offline   GORDON 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 46
  • Inregistrat: 09-February 11

Postat 12 August 2011 - 07:21 PM

Dragi tovarasi de brazda...find la inceput in ale modelismului va cer si au sfatul...am observat si eu o problema la Bismarck'ul meu.Adica am ajuns la etapa cand am inceput sa lipesc vegelele pe punte(toate bune si frumoase pana aici) iar dupa ce am lipit puntea laterala nr. 59 si am introdus puntea pe corpul navei pt a vedea daca e corect pozitionata am obserbat ca parca nava mea sa "largit".Mai exact sa va explic...intre piesele 05A si 05C..06A si 06B..01A si 01B..04A si 04C mi-a ramas un pic(1-3 mm) de spatiu lateral.
Sper ca am fost destul de explicit si sper sa ma puteti ajuta cu sfaturi.Nu am facut nimic deocamdata cu corpul navei pana nu am sa vad ce sfaturi aveti.

Multumesc anticipat.
0

#1444 Useril este offline   GORDON 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 46
  • Inregistrat: 09-February 11

Postat 12 August 2011 - 08:03 PM

am reusit sa urc niste poze

-

Fisiere atasate

0

#1445 Useril este offline   FullMetalJacket 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 364
  • Inregistrat: 02-January 09

Postat 12 August 2011 - 08:55 PM

Vezi postareaGORDON, la 12 August 2011 - 07:21 PM, a spus:

Dragi tovarasi de brazda...find la inceput in ale modelismului va cer si au sfatul...am observat si eu o problema la Bismarck'ul meu.Adica am ajuns la etapa cand am inceput sa lipesc vegelele pe punte(toate bune si frumoase pana aici) iar dupa ce am lipit puntea laterala nr. 59 si am introdus puntea pe corpul navei pt a vedea daca e corect pozitionata am obserbat ca parca nava mea sa "largit".Mai exact sa va explic...intre piesele 05A si 05C..06A si 06B..01A si 01B..04A si 04C mi-a ramas un pic(1-3 mm) de spatiu lateral.
Sper ca am fost destul de explicit si sper sa ma puteti ajuta cu sfaturi.Nu am facut nimic deocamdata cu corpul navei pana nu am sa vad ce sfaturi aveti.

Multumesc anticipat.

Salut!
Eu zic sa nu iti faci griji. Spatiul ramas intre piese nu pare foarte mare. Si la mine apare acea distanta de cam 1mm in unele locuri.
Cu stima!

Emil

Aceasta postare a fost editata de FullMetalJacket: 12 August 2011 - 08:55 PM

0

#1446 Useril este offline   cipf75 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 33
  • Inregistrat: 26-June 11

Postat 12 August 2011 - 10:25 PM

Salut.
Conform revistei nu trebuie sa punem nimic ca si calafetuire intre coastele 33 - 32 si 32 - 31. Voi cum ati procedat? :clapping:
0

#1447 Useril este offline   booggy 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 429
  • Inregistrat: 21-October 09
  • Interests:114223

Postat 13 August 2011 - 08:25 AM

GORDON
Da si la mine s-a largit dar nu asa mult maxim 1mm . Ca solutie am pus elastice dintrun bord in altul cu puntea scoasa si isi revine .

Aceasta postare a fost editata de booggy: 13 August 2011 - 08:25 AM

0

#1448 Useril este offline   most_wanted_racer_alive 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 47
  • Inregistrat: 03-July 11

Postat 13 August 2011 - 08:30 AM

cipf75: eu le-am lasat asa. Spatiul e foarte foarte mic si e greu de manevrat tifonul, dar nici nu prea ai cum sa te bagi cu un pensonel sa intinzi aracetul. Am vazut pe un site cum a procedat un nene: a potrivit fasia de fibra de sticla si a turnat aracet direct din sticla si a scurs excesul. Insa zona aia e rigida... nu cred ca mai are nevoie de calafatuire.

Gordon: la mine e cu 2 variante: ori e putin spatiu si intra usor, ori nu e spatiu si intra mai greu si trebuie sa smirgheluiesc putin.

Am luat numarul 21, n-am mai umblat dupa el ca saptamana trecuta. Ma duc la lipit !!!!!!! :rolleyes:

Spor la treaba ! :D
0

#1449 Useril este offline   FullMetalJacket 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 13 August 2011 - 08:30 AM

Vezi postareacipf75, la 12 August 2011 - 10:25 PM, a spus:

Salut.
Conform revistei nu trebuie sa punem nimic ca si calafetuire intre coastele 33 - 32 si 32 - 31. Voi cum ati procedat? :rolleyes:

Salut!

Nu faci numic acolo. Spatiul este prea ingust.

Vezi ca se scrie călăfătuire (astuparea crapaturilor de pe exteriorul corpului unei nave folosind diverse materiale - câlti, smoală, etc) http://www.rhcforum....post__p__377284

Cu stima!

Emil
0

#1450 Useril este offline   Petyy 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 734
  • Inregistrat: 18-September 05

Postat 13 August 2011 - 08:44 AM

Emil hai si cu niste poze noi, sa vada si ochiul nostru cam mai stai cu lucrarea.
Cu stima Adi
Canal 85 (40.875) FM
0

#1451 Useril este offline   ciucanu 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 85
  • Inregistrat: 07-May 11

Postat 13 August 2011 - 12:37 PM

Salutare!
Am ajuns "la zi", referitor la punte, am schimbat putin metoda de lucru, pentru o mai buna planeitate a sa.

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de ciucanu: 13 August 2011 - 12:39 PM

0

#1452 Useril este offline   most_wanted_racer_alive 

• Incepator
  • PipPip

Postat 13 August 2011 - 02:13 PM

Arata bine ! :good:

Eu am dat de necaz si am nevoie de parerile si sfaturile voastre.

Probleme:

1. Uite ce aliniere ca naiba a puntii spre pupa: Fisier atasat  DSC_4309e_800x531.jpg (74.57K)
Number of downloads: 240

2. Piesa 63 nu sta simetric in capatul pupei, partea din punte cu care comunica fiind bine aliniata (am masurat de vreo 3 ori cand lipit-o)

Fisier atasat  DSC_4313e_625x600.jpg (66.18K)
Number of downloads: 229

3. Rezulta din 2, daca piesa 63 nu sta chiar bine, atunci nici 66 nu are ganduri mai bune.

Fisier atasat  DSC_4318e_800x531.jpg (62.12K)
Number of downloads: 202 Fisier atasat  DSC_4320e_800x559.jpg (75.22K)
Number of downloads: 221

Cum pot eu sa dreg toate minunile astea? :clapping:

PS: piesele 63,66 nu sunt lipite.
0

#1453 Useril este offline   ciucanu 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 13 August 2011 - 02:55 PM

Vezi postareamost_wanted_racer_alive, la 13 August 2011 - 02:13 PM, a spus:

Arata bine ! :good:

Eu am dat de necaz si am nevoie de parerile si sfaturile voastre.

Probleme:

1. Uite ce aliniere ca naiba a puntii spre pupa: Atasament DSC_4309e_800x531.jpg

2. Piesa 63 nu sta simetric in capatul pupei, partea din punte cu care comunica fiind bine aliniata (am masurat de vreo 3 ori cand lipit-o)

Atasament DSC_4313e_625x600.jpg

3. Rezulta din 2, daca piesa 63 nu sta chiar bine, atunci nici 66 nu are ganduri mai bune.

Atasament DSC_4318e_800x531.jpg Atasament DSC_4320e_800x559.jpg

Cum pot eu sa dreg toate minunile astea? :clapping:

PS: piesele 63,66 nu sunt lipite.

Cu 63 si 66 se poate rezolva astfel: le lipesti corect, fata de corpul navei, fara sa tii cont de puntea de la pupa, apoi adaugi sau elimini material de pe latura puntii pupa, care vine in contact cu piesa 63.
Prima problema pare a fi mai complicata, posteaza o imagine mai de ansamblu, sa vad exact care-i treaba.

Dupa cum ai vazut in pozele postate de mine, am realizt mai intai toata puntea, apoi am lipit tot ansamblul de structura mobila, evitant astfel problemele de aliniament.

Bafta si nu dispera!

0

#1454 Useril este offline   most_wanted_racer_alive 

• Incepator
  • PipPip

Postat 13 August 2011 - 03:54 PM

ciucanu: si eu am procedat la inceput cu scandurelele: le-am lipit separat intre ele si apoi le-am lipit pe structura mobila. Nu mi-a trecut prin cap ca mai bine sa astept sa vina toate piesele sa le lipesc intre ele si apoi sa lipesc tot ansamblul.

Doar in coltul ala am probleme: uite ca am facut niste poze care sper ca sunt mai bune. Cerculetul rosu arata defectul, iar cele verzi arata ca restul imbinarilor sunt bune! Cred ca am nimerit o piesa prost masurata din fabrica. :clapping:

Fisier atasat  DSC_4324e_1024x680.jpg (204.87K)
Number of downloads: 213 Fisier atasat  DSC_4326e_1024x680.jpg (165.41K)
Number of downloads: 232

PS. A se ignora crapatura aia de langa defect. O voi remedia.

Aceasta postare a fost editata de most_wanted_racer_alive: 13 August 2011 - 03:55 PM

0

#1455 Useril este offline   ciucanu 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 13 August 2011 - 04:38 PM

Vezi postareamost_wanted_racer_alive, la 13 August 2011 - 03:54 PM, a spus:

ciucanu: si eu am procedat la inceput cu scandurelele: le-am lipit separat intre ele si apoi le-am lipit pe structura mobila. Nu mi-a trecut prin cap ca mai bine sa astept sa vina toate piesele sa le lipesc intre ele si apoi sa lipesc tot ansamblul.

Doar in coltul ala am probleme: uite ca am facut niste poze care sper ca sunt mai bune. Cerculetul rosu arata defectul, iar cele verzi arata ca restul imbinarilor sunt bune! Cred ca am nimerit o piesa prost masurata din fabrica. :clapping:

Atasament DSC_4324e_1024x680.jpg Atasament DSC_4326e_1024x680.jpg

PS. A se ignora crapatura aia de langa defect. O voi remedia.

Nu e o tragedie, slefuiesti atat cat va fi necesar. Masoara lungimea totala a puntii de la prora la pupa, la babord si tribord, daca lungimile coincid, asta e tot ce conteaza in final, restul se remediaza cu pila sau prin adaugare de material
0

#1456 Useril este offline   ciucanu 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 13 August 2011 - 04:48 PM

Vezi postareaciucanu, la 13 August 2011 - 04:38 PM, a spus:

Nu e o tragedie, slefuiesti atat cat va fi necesar. Masoara lungimea totala a puntii de la prora la pupa, la babord si tribord, daca lungimile coincid, asta e tot ce conteaza in final, restul se remediaza cu pila sau prin adaugare de material

eroarea cred ca a aparut din 2 motive: scandurele nu au fost montate perfect transfersal si nu au fost lipite perfect intre ele, ramanand mici spatii, care cumulate au dat eroarea. Daca masori latimea ansamblului celor 9 scanduri spre pupa si spre prora, posibil sa regasesti acea diferenta.
Slefuiesti, pana vei centra puntea pe structura, sau daca mai poti, dezlipeste-o si aplica metoda mea, expusa mai sus.

Aceasta postare a fost editata de ciucanu: 13 August 2011 - 04:51 PM

0

#1457 Useril este offline   Bismarck C. 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 150
  • Inregistrat: 10-August 11
  • Interests:Navomodelism

Postat 13 August 2011 - 07:04 PM

Vezi postareacipf75, la 12 August 2011 - 10:25 PM, a spus:

Salut.
Conform revistei nu trebuie sa punem nimic ca si calafetuire intre coastele 33 - 32 si 32 - 31. Voi cum ati procedat? ;)

Fiindca vreau sa il fac WATER RESISTANT eu am umplut acele spatii cu bucatele de lemn peste care am turnat lipici ( folosesc un lipici asemanator cu prelandezul ), nu cred ca imi va afecta prea mult flotabilitatea finala a lui Bismarck, sunt doar cateva grame in plus :good:

Aceasta postare a fost editata de Bismarck C.: 13 August 2011 - 07:09 PM

keep it simple stupid
0

#1458 Useril este offline   valeriuciprian 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 221
  • Inregistrat: 14-March 10

Postat 13 August 2011 - 09:20 PM

cipf75...tinand cont ca (,) consolidez bordajul cu fibra de sticla (care cat de cat rigida) am taiat o bucata care intra in acel loc...am turnat adeziv si am bagat-o acolo...rau nu are cum sa-i faca...cat s-a lipit s-a lipit...aia e.

most_wanted_racer_alive...in posturile mele anterioare scriam ca am probleme cu puntea...ca nu e pe mijloc...am remediat acea problema prin slefuirea umerilor pieselor 13b,12b,11b7c,4c etc astfel incat puntea are un mic joc...sa fie aliniata cu bordajul...inca nu am lipit piesele primite in ultimele 2 numere...cred ca astept sa termin bordajul sa pot vedea cum se "pupa" cu puntea.(daca nu ai inteles ce am facut pun maine poze. ;)
Referitor la piesele 63 si 66...si la mine da cu virgula...mai astept sa mai vina piese si pe urma vad de unde da virgula.

ciucanu...Like :good:
0

#1459 Useril este offline   valeriuciprian 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 221
  • Inregistrat: 14-March 10

Postat 13 August 2011 - 09:27 PM

Vezi postareaSILVIU66, la 12 August 2011 - 07:27 AM, a spus:

Posibilitatea de a edita mesajul este activa 15 minute.

La 6 minute nu mai pot edita mesajul...am descoperit cateva greseli de ortografie. ;)
0

#1460 Useril este offline   FullMetalJacket 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 13 August 2011 - 10:02 PM

Vezi postareaPetyy, la 13 August 2011 - 08:44 AM, a spus:

Emil hai si cu niste poze noi, sa vada si ochiul nostru cam mai stai cu lucrarea.
Cu stima Adi

Salut!

Scuze dar astazi a fost o zi dedicata in mare parte unui planor Ventus. Bismark-ul a trebuit sa mai astepte. Iata cum arata la aceasta ora.

Fisier atasat  DSC_0329.JPG (112.56K)
Number of downloads: 328Fisier atasat  DSC_0330.JPG (75.09K)
Number of downloads: 327Fisier atasat  DSC_0331.JPG (79.55K)
Number of downloads: 321Fisier atasat  DSC_0332.JPG (79.9K)
Number of downloads: 365

Vezi postareaciucanu, la 13 August 2011 - 12:37 PM, a spus:

Salutare!
Am ajuns "la zi", referitor la punte, am schimbat putin metoda de lucru, pentru o mai buna planeitate a sa.

Arata bine! Spor la slefuit! ;)

Vezi postareamost_wanted_racer_alive, la 13 August 2011 - 03:54 PM, a spus:

Doar in coltul ala am probleme: uite ca am facut niste poze care sper ca sunt mai bune. Cerculetul rosu arata defectul, iar cele verzi arata ca restul imbinarilor sunt bune! Cred ca am nimerit o piesa prost masurata din fabrica. :cray:

Si la mine au fost abateri. Piesele puntii de la nr. 21 au fost o idee mai mari. Le-am tratat cu ceva "tinctura de smirghel". :D

Vezi postareaBismarck C., la 13 August 2011 - 07:04 PM, a spus:

Fiindca vreau sa il fac WATER RESISTANT eu am umplut acele spatii cu bucatele de lemn peste care am turnat lipici ( folosesc un lipici asemanator cu prelandezul ), nu cred ca imi va afecta prea mult flotabilitatea finala a lui Bismarck, sunt doar cateva grame in plus :good:

Usor cu pianu pe scari!!! Prenadez!!! Oameni buni, EXAGERATI!!! :huh: Acoperirea interna cu acel "mesh" textil are rol in a rigidiza putin structura. In nici un caz nu are vre-un rost in impermeabilizare. Apa de obicei la vapoare se gaseste pe din afara cocii nu inauntru (in cazul al doi-lea se cheama epava si sta pe fundul apei). Impermeabilizarea se face prin acoperire cu diverse lacuri aplicate la exterior.

Vezi postareavaleriuciprian, la 13 August 2011 - 09:20 PM, a spus:

cipf75...tinand cont ca (,) consolidez bordajul cu fibra de sticla (care cat de cat rigida) am taiat o bucata care intra in acel loc...am turnat adeziv si am bagat-o acolo...rau nu are cum sa-i faca...cat s-a lipit s-a lipit...aia e.

Acelasi lucru si la tine Valeriu! Tifonul lipit cu aracet are rol in intarirea structurii, asa cat de cat, ca sa fie prelucrabila pana la al doi-lea strat de bordaj. Unii sustin ca previne craparea in timp a bordajului. Eu unul ma indoiesc: am vazut modele bordate cu baghete fara a fi acoperite cu ceva si care se tineau binisor, fara a avea vreo crapatura cat de mica... si aveau 15-20 de ani.
Folosirea fibrei de sticla mi se pare putin cam exagerata, dar poate nu ai gasit tifon :D sau vrei sa il pregatesti sa reziste la un atac cu torpile din partea unui coleg gelos care construieste submarine!

Cu stima!

Emil
0

#1461 Useril este offline   eddie 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 12-February 11

Postat 13 August 2011 - 11:11 PM

@most_wanted_racer_alive Din poze observ ca toata puntea este deplasata spre babord cu aproximativ 2 mm (vezi linia trasata pe fila din mijloc a puntii pentru centrare). Daca rezolvi aceasta problema, vei ramane cu o diferenta de aproximativ 1-2 mm distribuita in mod egal in tribord si babord, diferenta moentionata si de editor in nr. 18 si care va trebui tratata cu tinctura de smirghel, asa cum spunea colegul nostru. Personal pot recomanda si infuzia de pila, cu efecte multumitoare atat timp cat nu se fac excese.
Spor la modelit!

Aceasta postare a fost editata de eddie: 13 August 2011 - 11:14 PM

0

#1462 Useril este offline   eddie 

• Nou venit
  • Pip

Postat 13 August 2011 - 11:26 PM

Vezi postareaciucanu, la 13 August 2011 - 12:37 PM, a spus:

Salutare!

Puntea in nici un caz nu trebuie sa fie plana... constructia acesteia dupa instructiunile din revista, permite filelor sa se aseze urmand linia curba indusa de coaste, avand ca rezultat selatura (o usoara concavitate a structurii).

Aceasta postare a fost editata de eddie: 13 August 2011 - 11:26 PM

0

#1463 Useril este offline   ciucanu 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 14 August 2011 - 12:04 AM

Vezi postareaeddie, la 13 August 2011 - 11:26 PM, a spus:

Puntea in nici un caz nu trebuie sa fie plana... constructia acesteia dupa instructiunile din revista, permite filelor sa se aseze urmand linia curba indusa de coaste, avand ca rezultat selatura (o usoara concavitate a structurii).

Evident ca nu e plana, in ansamblul ei, din motivele pe care le-ai spus. Ma refeream la planeitatea individuala a fiecarei sectiuni a ei.
0

#1464 Useril este offline   eddie 

• Nou venit
  • Pip

Postat 14 August 2011 - 12:11 AM

Vezi postareaciucanu, la 14 August 2011 - 12:04 AM, a spus:

Evident ca nu e plana, in ansamblul ei, din motivele pe care le-ai spus. Ma refeream la planeitatea individuala a fiecarei sectiuni a ei.

Planeitate individuala au doar segmentele de la pupa si de la prova. Eu am facut referire la poza cu segmentul mobil dintre cele doua mentionate anterior. Daca am inteles gresit, imi cer scuze :D
0

#1465 Useril este offline   most_wanted_racer_alive 

• Incepator
  • PipPip

Postat 14 August 2011 - 09:16 AM

Multumesc tuturor pentru sfaturi si sugestii ! :D Astept sa apara numarul cu partea de sus a bordajului si atunci il bag pe Bismarck la regim de infuzii si tincturi ca sa iasa ceva cat de cat similar cu ce a facut Emil.
0

#1466 Useril este offline   sapla 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 32
  • Inregistrat: 26-July 11

Postat 14 August 2011 - 10:02 AM

Buna ziua tuturor.
Am o itrebare pemtru Emil pe care il vad mai cu experienta dar si pentru pentru cei care pot sa dee cite un sfat de meserias:dupa ce am slefuit corpul navei,ramin unele mici adincituri in unele locuri unde mici portiuni de file de bordaj sunt mai in profunzime.Se recomanda ca inainte de a pune al doilea strat de file sa se chituiasca?Si daca da, cu ce ar fi mai bine?
0

#1467 Useril este offline   romulus_1st 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 131
  • Inregistrat: 02-April 09

Postat 14 August 2011 - 10:47 AM

Salutari tuturor, rup si eu pisica si va prezint in imagini stadiul lucrarilor. Pana in momentul de fata nu am intampinat probleme mari. Materialul, in opinia mea este destul de prost, si ma refer in special la placaj (umed, deformat etc.)

http://i1023.photobucket.com/albums/af354/romulus_1st/Diverse/Picture042.jpg

Sectiunile mobile ale puntilor sunt gata, nu am probleme de aliniere. Nu am montat puntea de la prora, o voi monta dupa ce lipesc filele de bordaj de 1,5 x 3 mm.

http://i1023.photobucket.com/albums/af354/romulus_1st/Diverse/Picture044.jpg

http://i1023.photobucket.com/albums/af354/romulus_1st/Diverse/Picture043.jpg

http://i1023.photobucket.com/albums/af354/romulus_1st/Diverse/Picture046.jpg

Cam asta ar fi momentan...
0

#1468 Useril este offline   FullMetalJacket 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 14 August 2011 - 08:54 PM

Vezi postareasapla, la 14 August 2011 - 10:02 AM, a spus:

Buna ziua tuturor.
Am o itrebare pemtru Emil pe care il vad mai cu experienta dar si pentru pentru cei care pot sa dee cite un sfat de meserias:dupa ce am slefuit corpul navei,ramin unele mici adincituri in unele locuri unde mici portiuni de file de bordaj sunt mai in profunzime.Se recomanda ca inainte de a pune al doilea strat de file sa se chituiasca?Si daca da, cu ce ar fi mai bine?

Salut!

Ceva poze poti pune? Ca sa vedem mai concret cum arata problema ta.

Cu stima!

Emil
0

#1469 Useril este offline   sapla 

• Incepator
  • PipPip

Postat 15 August 2011 - 07:31 AM

Am sa incerc sa fac ceva poze dar nu stiu cum o sa iasa cu telefonul
0

#1470 Useril este offline   sapla 

• Incepator
  • PipPip

Postat 15 August 2011 - 11:38 AM

iata cateva poze realizate intr-un studio foto de ultima generatie http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif :
Fisier atasat  2011-08-15 11.22.39.jpg (101.13K)
Number of downloads: 316Fisier atasat  2011-08-15 11.16.54.jpg (182.94K)
Number of downloads: 316Fisier atasat  1.jpg (143.59K)
Number of downloads: 219 Fisier atasat  1.jpg (143.59K)
Number of downloads: 219
0

Arata acest topic

• 92 Pagini +
  • « Prima
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou