LAURENTZYU, la 24 May 2011 - 02:58 PM, a spus:
revin si eu cu cateva intrebari. in ultimul timp am fost foarte ocupat si ultimele 3 numere ale revistei inca nu le-am asamblat.
pentru motorizarea cu 2 motoare (eu am ales varianta asta, pentru ca mi se pare mai usoara) vom primi toate instructiunile de montare daca le vom cumpara de la ei?
pentru ca am inteles ca vom putea sa cumparam motoarele de la un anumit numar, dar vom primi toate detaliile??? eu unul habar nu am de electronica, iar in acest caz ma vad nevoit sa cer ajutorul cuiva (din bucuresti zona crangasi - militari ) care sa ma ajute cu motorizarea, sau sa renunt la aceasta idee si sa o fac statica.
Nu-ti fa probleme, are fi pacat sa nu o realizezi motorizata, mai devreme sau mai tarziu vei regreta ca ai optat pentru varianta statica. Putin probabil sa ni se furnizeze toate detaliile, dar cu siguranta vei gasi sprijin in acest forum. Am experienta in electronica, dar Bismarck este prima mea macheta de acest gen, pe care intentionez sa o realizez cu 3 motoare, putem face oricand schimb de idei si cu siguranta ca sunt multi ca mine. Curaj si bafta!