Modelism - RHC Forum: Cuirasatul Bismarck - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 92 Pagini +
  • « Prima
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cuirasatul Bismarck Macheta statica din lemn scara 1:200

#811 Useril este offline   alxcsb 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 02-December 06

Postat 21 May 2011 - 02:50 PM

Vezi postareaKorbu, la 21 May 2011 - 02:16 PM, a spus:

banderas23 - Te referi la achizitionarea acelui kit de motorizare care vei putea sa il comanzi separat? Pai, nici noi nu prea avem de unde sa stim, decat din ceea ce am vazut pe net si cam atat..
Eu am alta nelamurire referitor la revista din Romania si cea din Germania.
Atasament Print 1.jpg Atasament Print 2.jpg
Ce este trecut in plus la ei si la noi nu?

Eu, cumparand primele 4 numere in octombrie anul trecut, am revistele cu continutul din Germania tradus in Romana. Am observat discrepanta, dar ma gandesc ca o reducere a costurilor, avand in vedere ca nu se vand foarte multe numere. Pacat de restrictia asta, erau interesante si celelalte doua rubrici.
0

#812 Useril este offline   ciucanu 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 85
  • Inregistrat: 07-May 11

Postat 21 May 2011 - 05:02 PM

Vezi postareainflames, la 21 May 2011 - 12:29 PM, a spus:

Voi ati observat ca piesa 47 din numarul de azi (nr.9) nu este simetrica? Eu in poza am vazut...sper sa o fi montat bine, caci in revista nu specifica unde trebuie lipita partea mai groasa/mai subtire.Am atasat si 2 poze in cele ce urmeaza. Asimetria se poate observa in prima poza.
http://leetleech.org/images/56376060974704685581_thumb.png
http://leetleech.org/images/93823053879989235738_thumb.png

Ai montat-o bine, asa este prezentata si in poza nr 10 din numarul 9
0

#813 Useril este offline   alxcsb 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 21 May 2011 - 06:54 PM

Dragi colegi de santier, am postat rugamintea in sectiunea administrative. Daca aveti timp sa bagati o geana si sa dati un vot in plus poate avem mai multe sanse sa primim sectiunea separata. O seara placuta.
0

#814 Useril este offline   MR-JW 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 530
  • Inregistrat: 15-May 10

Postat 21 May 2011 - 08:03 PM

Vezi postareaciucanu, la 21 May 2011 - 05:02 PM, a spus:

Ai montat-o bine, asa este prezentata si in poza nr 10 din numarul 9

Aceasta piesa se monteaza "CRED" doar daca se face motorizarea cu 2 motoare. Eu nu am montat-o fiidca am senzatia ca incurca al treilea ax
0

#815 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 21 May 2011 - 08:35 PM

Vezi postareaalxcsb, la 21 May 2011 - 06:54 PM, a spus:

Dragi colegi de santier, am postat rugamintea in sectiunea administrative. Daca aveti timp sa bagati o geana si sa dati un vot in plus poate avem mai multe sanse sa primim sectiunea separata. O seara placuta.

Salut Alex, am raspuns acolo strict la ce s-a cerut acolo. Deabia acum am citit pe aici si mi-am dat seama ca poate unii dintre voi incurcati un pic lucrurile, adica sectiunile cu topicele. Topicul este grupul de postari ce au legatura (sau ar trebui sa aibe) cu titlul lui, de exemplu in cazul de fata: "Cuirasatul Bismarck". Puteti deschide in sectiunea "Modele militare si submarine" topice ca de exemplu "Cuirasatul lui Alex" cat si un topic cu numere cautate, cum este cel de la corabii. Dar sa se faca cate o subsectiune pentru asa ceva in cadrul sectiunii "modele militare" deja e cam exagerat. Sper sa fiti intelegatori.
Ma angajez ca sa curat noile topice "personale" cu constructia cuirasatului de postarile care deranjeaza, de exemplu ale altui constructor care isi prezinta pe larg propria nava, daca imi sar in ochi sau sunt atentionat de voi, eventual prin butonul "reclamatie"

0

#816 Useril este offline   alxcsb 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 21 May 2011 - 08:40 PM

Vezi postareanavigator, la 21 May 2011 - 08:35 PM, a spus:

Salut Alex, am raspuns acolo strict la ce s-a cerut acolo. Deabia acum am citit pe aici si mi-am dat seama ca poate unii dintre voi incurcati un pic lucrurile, adica sectiunile cu topicele. Topicul este grupul de postari ce au legatura (sau ar trebui sa aibe) cu titlul lui, de exemplu in cazul de fata: "Cuirasatul Bismarck". Puteti deschide in sectiunea "Modele militare si submarine" topice ca de exemplu "Cuirasatul lui Alex" cat si un topic cu numere cautate, cum este cel de la corabii. Dar sa se faca cate o subsectiune pentru asa ceva in cadrul sectiunii "modele militare" deja e cam exagerat. Sper sa fiti intelegatori.
Ma angajez ca sa curat noile topice "personale" cu constructia cuirasatului de postarile care deranjeaza, de exemplu ale altui constructor care isi prezinta pe larg propria nava, daca imi sar in ochi sau sunt atentionat de voi, eventual prin butonul "reclamatie"

Am citit raspunsul si acolo. Inca o data, multumesc pentru raspunsul prompt. Probabil o sa ma apuc sa deschid postari noi pentru sectiunile modelului care cred ca ar trebui sa fie separate, bineinteles daca nu imi este interzis acest lucru. In orice caz, trebui sa structuram un pic informatia pentru ca la numarul 40 o sa avem 100 de pagini de cotrobait dupa link-ul cu modificarile pentru motorizarea cu trei unitati, s.a.m.d.
0

#817 Useril este offline   ciucanu 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 85
  • Inregistrat: 07-May 11

Postat 21 May 2011 - 09:57 PM

Vezi postareaMR-JW, la 21 May 2011 - 08:03 PM, a spus:

Aceasta piesa se monteaza "CRED" doar daca se face motorizarea cu 2 motoare. Eu nu am montat-o fiidca am senzatia ca incurca al treilea ax

Este suportul pentru servomecanismul carmelor. Nu incurca axul central, pentru care va trebui sa faci alte modificari, lesne de observat
0

#818 Useril este offline   MR-JW 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 530
  • Inregistrat: 15-May 10

Postat 21 May 2011 - 11:23 PM

Vezi postareaciucanu, la 21 May 2011 - 09:57 PM, a spus:

Este suportul pentru servomecanismul carmelor. Nu incurca axul central, pentru care va trebui sa faci alte modificari, lesne de observat

Din cate am vazut eu la nemti pe forum acolo este zona unde iese axul , nu stiu daca servo-ul va atinge sau nu, drept urmare nu l-am pus.

Aceasta postare a fost editata de MR-JW: 21 May 2011 - 11:24 PM

0

#819 Useril este offline   Marco Polo 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 13
  • Inregistrat: 25-March 11

Postat 22 May 2011 - 12:08 AM

Pentru cei care care doteaza nava cu 3 linii de axe, as vrea sa ii anunt ca piesa "47" nu ii incurca cu nimic, pe piesa respectiva vine montat mecanismul carmei, respectiv carma din babord si tribord. axul carmelor daca nu ma insel vine pe la 26 mm din PD (planul diametral) asa ca din experienta mea de constructor naval nu de navomodelist spun ca nu incurca pe nimeni, chiar din contra cei care nu fac nava aceasta motorizata nici nu o mai pot monta, nu prea are rol de intaritura.
0

#820 Useril este offline   Redscorpio 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 12-May 11

Postat 22 May 2011 - 06:36 PM

Nu mai zice nimeni nimic ? se poate face rost de numarul 5 sau nu ? eu tot iau la ele dar nu le ansamblez .. si sa stiu ce sa fac .. macar sa stiu si ma opresc :rolleyes:
0

#821 Useril este offline   alxcsb 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 22 May 2011 - 07:10 PM

Vezi postareaRedscorpio, la 22 May 2011 - 06:36 PM, a spus:

Nu mai zice nimeni nimic ? se poate face rost de numarul 5 sau nu ? eu tot iau la ele dar nu le ansamblez .. si sa stiu ce sa fac .. macar sa stiu si ma opresc :rolleyes:

Ai incercat sa suni la redactie? Daca pe aici nu a zis nimeni nimic, probabil nu te poate ajuta decat redactia. Daca ei nu au un exemplar te pot indrepta catre un magazin unde il mai poti gasi. Tel: +40 372 119 700
0

#822 Useril este offline   Korbu 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 456
  • Inregistrat: 09-November 10
  • Interests:Just Keep Walking..

Postat 22 May 2011 - 08:17 PM

Redscorpio - Maine am niste treburi prin bucuresti, asa ca o sa ma plimb ceva, daca il gasesc ti-l cumpar si dupa aceea ti-l trimit prin posta?

Aceasta postare a fost editata de Korbu: 22 May 2011 - 08:18 PM

0

#823 Useril este offline   valy120396 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 90
  • Inregistrat: 27-December 09

Postat 22 May 2011 - 08:39 PM

ce se mai aude de Planking Clamps mai da cineva comanda????
0

#824 Useril este offline   Korbu 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 22 May 2011 - 10:38 PM

@vali123 - Daca gasesc iti cumpar :)

Legat de numerele ratate / pierdute am facut topic special pentru asta, asa ca de acum inainte cei care vor rata vreun numar vor putea arunca un ochi peste acest topic. In acelasi timp, cei care vedeti numere mai vechi la vanzare pe undeva va rog sa postati in topicul Cereri / oferte Nr. pierdute / ratate - Cuirasatul Bismarck pentru a nu aglomera acest topic aiurea.
0

#825 Useril este offline   banderas23 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 63
  • Inregistrat: 29-March 11
  • Interests:fotografia

Postat 22 May 2011 - 11:08 PM

Vezi postareaalxcsb, la 21 May 2011 - 08:40 PM, a spus:

Probabil o sa ma apuc sa deschid postari noi pentru sectiunile modelului care cred ca ar trebui sa fie separate

E o idee f buna ... incearca sa le dai un nume cat mai exact (nu gen "Bismarck" sau "Constructie Bismarck") pt ca cei care vor cauta ulterior ceva pe forum sa isi faca o idee de ce e in topicul respectiv doar citind numele acestuia.
0

#826 Useril este offline   adi_smd 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 68
  • Inregistrat: 14-May 11

Postat 23 May 2011 - 09:33 AM

Avem a saluta cu respecte. Se mai aude ceva in legatura cu acele Planking Clamps?
0

#827 Useril este offline   Basti 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 23-May 11

Postat 23 May 2011 - 04:45 PM

Buna tuturor, sunt nou pe forum, va salut si respect pasiunea voastra care ma prinde incet si pe mine. Ma intereseaza si pe mine acele Planking Clamps! Sunt din Satu Mare.
0

#828 Useril este offline   Petyy 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 734
  • Inregistrat: 18-September 05

Postat 23 May 2011 - 07:40 PM

Daca este nevoie eu pot plati in avans Planking Clamps
Canal 85 (40.875) FM
0

#829 Useril este offline   Korbu 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 23 May 2011 - 08:31 PM

Referitor la Planking Clamps, tin sa va anunt ca nu voi putea da comanda, de vineri am ramas fara card dar nu stiam sigur(de aceea am zis sa asteptati pana luni), mai exact atunci a fost data de expirare, iar prea curand nu prea am cum sa imi fac, astept momentan sa iasa alte acte si tocmai dupa aceea voi putea sa imi fac un card nou, asa ca va trebui sa dea altcineva comanda.. asta daca se doreste..
0

#830 Useril este offline   valy120396 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 90
  • Inregistrat: 27-December 09

Postat 23 May 2011 - 08:45 PM

daca korbu nu mai poate da comanda o mai da cineva ??? sau trebuie sa ma reorientez spre improvizarea unor plaking clamps???
0

#831 Useril este offline   valeriuciprian 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 221
  • Inregistrat: 14-March 10

Postat 24 May 2011 - 05:27 AM

Vezi postareaalxcsb, la 15 May 2011 - 10:47 PM, a spus:

Chila de la pupa e putin curbata. Se indreapta cand asambleaza Nr. 9.

Tot nu s-a indreptat...poate la urmatorul numar ;) ...oricum nu imi fac griji...sunt sigur ca o sa fie bine pana la urma :good:
Cu toata viteza inainte tuturor.

Fisiere atasate

0

#832 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 24 May 2011 - 10:33 AM

Am vorbit cu adminul Silviu sa creeze o subsectiune "Cuirasatul Bismarc - Editura Hachette" si a spus ca in scurt timp o va face. Si el lucreaza la un cuirasat. Acum o sa plec dar dupa masa o sa mut topicele (asta si cel cu numere cautate - gasite) acolo si o sa fac ceva ordine prin ele.

0

#833 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 24 May 2011 - 10:45 AM

Am creat subforumul,acum ar trebui facut un pic curatenie prin subiecte.
Asa arata al meu:

Fisiere atasate

flying is my life...
0

#834 Useril este offline   alxcsb 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 24 May 2011 - 11:16 AM

Multumim foarte frumos.
0

#835 Useril este offline   celalalt 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 77
  • Inregistrat: 06-October 10

Postat 24 May 2011 - 12:20 PM

Gata au ajuns piesele mele care le-am comandat pe 18.05. Cam asa arata cu ambalaj cu tot si vreau sa zic ca le-am gasit in cutia postala, credeam ca vin colet sa-l ridic de la posta... Sunt 10 bucati, sper sa-mi fie de folos la ambele machete (si Galionul)...
Fisier atasat  IMG_0040.JPG (315.67K)
Number of downloads: 156Fisier atasat  IMG_0041.JPG (46.1K)
Number of downloads: 154Fisier atasat  IMG_0042.JPG (54.14K)
Number of downloads: 169Fisier atasat  IMG_0043.JPG (41.84K)
Number of downloads: 188
Imagine postataImagine postata..................................................................Imagine postata
0

#836 Useril este offline   Korbu 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 24 May 2011 - 12:20 PM

Multumim frumos @navigator & @SILVIU66 .
0

#837 Useril este offline   adi_smd 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 24 May 2011 - 01:28 PM

Vezi postareaSILVIU66, la 24 May 2011 - 10:45 AM, a spus:

Am creat subforumul,acum ar trebui facut un pic curatenie prin subiecte.
Asa arata al meu:

Salut cu restect. M-am uitat atent la creatia ta si arata superb cu o mica precizare....piesa 47 este pusa corect? Intreb asta pentru ca in revista si dupa cum am mai vazut si in alte foto si documentare am observat ca acea piesa inclusiv costa care o tine in acel degajeu vin pe partea cealalta montate . Daca gresesc rog sa ma corectezi. Stima si spor la munca in continuare
0

#838 Useril este offline   adi_smd 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 24 May 2011 - 01:37 PM

Avem a saluta cu repsect si in continuare dupa cum o fac de ceva vreme urmaresc cu interes evolutia acestui monstru care merita toata munca :D. Insa dupa cum observ detaliile sunt si vor fi intotdeauna importante iar eu am incercat sa acord o mare atentie acestui lucru . Spun asta pentru ca in unele situatii ( foto ) observ cateva diferente " pe teren" fata de ce este prezentat conform planurilor din reviste ...ma refer in special la Nr. 9 aparut recent unde in foto 10 se poate observa acea piesa 47 ( suport servo carma) si pozitia exacta dupa montare . Sper sa fie de folos observatia mea . Spor la munca in continuare pentru ca avem nevoie :p!!
0

#839 Useril este offline   LAURENTZYU 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 82
  • Inregistrat: 30-March 11

Postat 24 May 2011 - 02:58 PM

salutare tuturor. imi place mult cum ati lucrat pana acum si noile modificari aduse forumului.
revin si eu cu cateva intrebari. in ultimul timp am fost foarte ocupat si ultimele 3 numere ale revistei inca nu le-am asamblat.
pentru motorizarea cu 2 motoare (eu am ales varianta asta, pentru ca mi se pare mai usoara) vom primi toate instructiunile de montare daca le vom cumpara de la ei?
pentru ca am inteles ca vom putea sa cumparam motoarele de la un anumit numar, dar vom primi toate detaliile??? eu unul habar nu am de electronica, iar in acest caz ma vad nevoit sa cer ajutorul cuiva (din bucuresti zona crangasi - militari ) care sa ma ajute cu motorizarea, sau sa renunt la aceasta idee si sa o fac statica.
Există două feluri de persoane, visătorii care aruncă monede în fântâni arteziene şi realiştii, adică cei care le pescuiesc de-acolo.
0

#840 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 24 May 2011 - 03:58 PM

Vezi postareaadi_smd, la 24 May 2011 - 01:28 PM, a spus:

Salut cu restect. M-am uitat atent la creatia ta si arata superb cu o mica precizare....piesa 47 este pusa corect? Intreb asta pentru ca in revista si dupa cum am mai vazut si in alte foto si documentare am observat ca acea piesa inclusiv costa care o tine in acel degajeu vin pe partea cealalta montate . Daca gresesc rog sa ma corectezi. Stima si spor la munca in continuare

Te contrasalut cu acelasi cu respect.
Este pentru prima oara pentru mine cand "tradez tagma aero" si incerc sa construiesc un navomodel,deci nu am cunostinte avansate in acest domeniu,doar urmez in fiecare sambata instructiunile din revista si incerc sa tin pasul.
O sa pun poze in continuare ,asteptand sfaturi de la voi.Daca eu gresesc va rog sa ma corectati,daca eu observ o greseala la voi o sa va anunt ce mi se pare ciudat.De asta avem forumul sa putem comunica si impartasi experienta.

@adi_smd
Multumesc de atentionare,o sa studiez ce am gresit.
flying is my life...
0

Arata acest topic

• 92 Pagini +
  • « Prima
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou