alxcsb, la 21 May 2011 - 06:54 PM, a spus:
Dragi colegi de santier, am postat rugamintea in sectiunea administrative. Daca aveti timp sa bagati o geana si sa dati un vot in plus poate avem mai multe sanse sa primim sectiunea separata. O seara placuta.
Salut Alex, am raspuns acolo strict la ce s-a cerut acolo. Deabia acum am citit pe aici si mi-am dat seama ca poate unii dintre voi incurcati un pic lucrurile, adica sectiunile cu topicele. Topicul este grupul de postari ce au legatura (sau ar trebui sa aibe) cu titlul lui, de exemplu in cazul de fata: "
Cuirasatul Bismarck". Puteti deschide in sectiunea "Modele militare si submarine" topice ca de exemplu "Cuirasatul lui Alex" cat si un topic cu numere cautate, cum este cel de la corabii. Dar sa se faca cate o subsectiune pentru asa ceva in cadrul sectiunii "modele militare" deja e cam exagerat. Sper sa fiti intelegatori.
Ma angajez ca sa curat noile topice "personale" cu constructia cuirasatului de postarile care deranjeaza, de exemplu ale altui constructor care isi prezinta pe larg propria nava, daca imi sar in ochi sau sunt atentionat de voi, eventual prin butonul "reclamatie"