Fatah, la 17 May 2011 - 02:07 PM, a spus:
Am văzut reclama la televizor cu macheta cuirasatului Bismrck. Doresc să cupăr componentele însă am câteva nelămuriri, la care vă rog să-mi trimiteţi opinia dumneavoastră:
1. în cazul în care nu am achiziţionat niciunul din pachetele scoase pe piaţă până acum mai există cumva vreum loc de unde le pot cumăra?
2 având în vedere că experienţa mea în domeniul navomodelismului este nulă este recomandată achiziţionarea acestui model de machetă pentru început?
Vă mulţumesc!
1. Singurele sanse pe care le ai sunt sa dai un telefon la editura si sa intrebi, sau sa gasesti pe cineva care le are pe toate si s-a hotarat, cumva, sa nu mai continue constructia.
2. Nici eu nu am experienta in domeniul asta si pot sa-ti spun ca pana in punctul asta a fost mai mult decat o placere asamblarea. Mai departe daca lucrezi cu grija si te informezi in prealabil aici sau prin alte parti nu cred ca vor fi probleme. Chiar si instructiunile din reviste sunt utile. Asadar, din punctul asta de vedere recomand sa-i dai inainte fara griji.