Modelism - RHC Forum: Cuirasatul Bismarck - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 92 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cuirasatul Bismarck Macheta statica din lemn scara 1:200

#391 Useril este offline   Cobra 

• Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 87
  • Inregistrat: 22-September 08
  • Interests:A ramas doar pescuitul

Postat 08 April 2011 - 07:31 PM

Vezi postareaRobertel, la 07 April 2011 - 09:41 AM, a spus:

aici scrie ca nr 1 e 7lei nr 2 16 lei si de la 3 -140 25lei http://www.modelboat...hp?topic=4024.0

oare nenea Martin asta din linkul de mai sus a cumparat acumulatorii aia special sa-i foloseasca ca greutati pentru a presa bine componentele barcii :yahoo: las-o in colo de treaba ca la un moment dat are vreo 10 bucati cred. in orice caz bine lucrat, mai avea putin si facea un film :)

Aceasta postare a fost editata de Cobra: 08 April 2011 - 07:32 PM

0

#392 Useril este offline   3lBandolero 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 72
  • Inregistrat: 08-April 11

Postat 08 April 2011 - 07:57 PM

Bine v-am gasit si ma bucur nespus ca in sfarsit pot sa intru si yo in contact cu voi. Nu ma consider un un expert in lumea modelismului cu toate ca am mai facut o serie de genul, renumitul avion "Baronul Rosu" tor din trupele SS dar din I-ul R.M. care din pacater nu il mai am dar sa lasam asta si ma mai ocup ci machete din plastic de la Italeri (camioane si remoci americane 1:24).Yo am nr 1 si 2 care inca nu le-am montat din diferite motive si din cate am inteles al 3-lea nr trebue sa apara maine, deabea astept sa il cumpar si sa le montez cat mai repedecu putinta. Eu cumpar nr-le de la un chiosc din Polus Cluj si da bonurile de casa asa ca sunt asigurat din tr-un punct de vedere :yahoo: dar sper sa nu fie nevoe de el. Si yo doresc sa fac varianta RC.

Bine v-am gasit si ma bucur nespus ca in sfarsit pot sa intru si yo in contact cu voi. Nu ma consider un un expert in lumea modelismului cu toate ca am mai facut o serie de genul, renumitul avion "Baronul Rosu" tor din trupele SS dar din I-ul R.M. care din pacater nu il mai am dar sa lasam asta si ma mai ocup ci machete din plastic de la Italeri (camioane si remoci americane 1:24).Yo am nr 1 si 2 care inca nu le-am montat din diferite motive si din cate am inteles al 3-lea nr trebue sa apara maine, deabea astept sa il cumpar si sa le montez cat mai repedecu putinta. Eu cumpar nr-le de la un chiosc din Polus Cluj si da bonurile de casa asa ca sunt asigurat din tr-un punct de vedere :) dar sper sa nu fie nevoe de el. Si yo doresc sa fac varianta RC.
0

#393 Useril este offline   valy120396 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 90
  • Inregistrat: 27-December 09

Postat 08 April 2011 - 09:47 PM

Bine v-am gasit pe toti... si eu sunt incepator in ale modelismului si am achizicionat numere 1,2 din revista cuirasatul bismark si le-am montat fara nici o problema , nu cum se spune in posturile anterioare ca exista o diferenta intre marimea coastelor. Si am si eu o intrebare daca nu deranjaza pe nimeni. Constructia cuirasatului in varianta RC se face suplimentar??? sau se gasesc informatiile de asamblare si piesele necesare in numere suplimentare?

Aceasta postare a fost editata de valy120396: 08 April 2011 - 09:48 PM

0

#394 Useril este offline   Cobra 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 87
  • Inregistrat: 22-September 08
  • Interests:A ramas doar pescuitul

Postat 08 April 2011 - 10:08 PM

Bine ai venit
Felicitari ca nu ai avut probleme pana acum si iti doresc bafta in continuare dar sa stii ca probleme de dimensiuni chiar au fost.
In numerele ulteioare nu vei gasi nimic legat de varianta RC. Amati a pus in vanzare o varianta statica a Bismarck`ului.
0

#395 Useril este offline   booggy 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 429
  • Inregistrat: 21-October 09
  • Interests:114223

Postat 09 April 2011 - 06:04 AM

http://www.modelboat...hp?topic=4024.0

Ca sa vedem mai departe constructia Bismarckului trebuie sa ne inregistram pe acest forum . S-a inregistrat cineva , sa ne spuna si noua daca a continuat constructia si daca merita sa ne inregistrm si noi ?

Aceasta postare a fost editata de booggy: 09 April 2011 - 06:09 AM

0

#396 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 09 April 2011 - 07:20 AM

A ajuns la numarul 41 si a terminat de placat coca, a pus si nervurile stabilizatoare, dar n-a taiat baghetele la prova inca. Apoi trimite pentru discutii si intrebari pe topicul http://www.modelboat...hp?topic=2830.0 . In tot cazul, merita sa va faceti cont pe Model Boat Mayhem!

0

#397 Useril este offline   socrate 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 13
  • Inregistrat: 20-March 11

Postat 09 April 2011 - 09:13 AM

Vezi postareavaly120396, la 08 April 2011 - 09:47 PM, a spus:

Bine v-am gasit pe toti... si eu sunt incepator in ale modelismului si am achizicionat numere 1,2 din revista cuirasatul bismark si le-am montat fara nici o problema , nu cum se spune in posturile anterioare ca exista o diferenta intre marimea coastelor. Si am si eu o intrebare daca nu deranjaza pe nimeni. Constructia cuirasatului in varianta RC se face suplimentar??? sau se gasesc informatiile de asamblare si piesele necesare in numere suplimentare?

salut,
daca se respecta ce sa intamplat in tarile in care se publica revista de mai mult timp, vei putea cumpara, separat de fiecare numar, piesele necesare pentru rc. costul din care imi aduc aminte e undeva la 150 de euro. este un kit optional.daca citesti toate posturile de pe acest forum o sa gasesti mai multe informatii in acest sens
numai bine
0

#398 Useril este offline   Gabymyni 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 22
  • Inregistrat: 19-March 11

Postat 09 April 2011 - 09:25 AM

am cumparat azi nr.3

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de Gabymyni: 09 April 2011 - 09:26 AM

0

#399 Useril este offline   Gabymyni 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 April 2011 - 09:26 AM

2

Fisiere atasate

0

#400 Useril este offline   Gabymyni 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 April 2011 - 09:28 AM

3

Fisiere atasate

0

#401 Useril este offline   Gabymyni 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 April 2011 - 09:30 AM

Vezi postareaGabymyni, la 09 April 2011 - 09:28 AM, a spus:

3

Fisiere atasate

0

#402 Useril este offline   banderas23 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 63
  • Inregistrat: 29-March 11
  • Interests:fotografia

Postat 09 April 2011 - 10:18 AM

Am luat si eu nr 3 ... si sunt dezamagit de asa-zisul biblioraft. Ati vazut cum arata in UK acesta: poza 1, poza 2? Ce diferenta mare :)

Si inca o chestie: azi cand am cumparat nr 3, am intrebat la chioscul de ziare de bon si mi s-a zis k nu are cum sa imi dea, deoarece revistele de aceste gen (adica cele care au pretul pe ele) nu sunt bagate prin casa ... sau ceva de genu'. Ce parere aveti?

Aceasta postare a fost editata de banderas23: 09 April 2011 - 10:18 AM

0

#403 Useril este offline   3lBandolero 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 72
  • Inregistrat: 08-April 11

Postat 09 April 2011 - 02:39 PM

Si eu am cumparat nr.3, si am intimpinat o mica problema este puti ondulat, din acae cauza inca nu l-am montat inca, dac intimpinati astfel de probleme se pot rezolva destul relativ usor; se uda toata placa fara separa bucatile care trebie montate si se pune la presat intre 2 suprafete perfect drepte timp de 2-3 zile dupa care se poate monta fara probleme. Iar im privinta bonului eu nu am probleme.
0

#404 Useril este offline   Robertel 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 14
  • Inregistrat: 06-April 11

Postat 09 April 2011 - 02:49 PM

Nu prea e bun biblioraftul si dupa parerea mea cam ieftin puteam sal fac si eu.In UK era mai bun
0

#405 Useril este offline   socrate 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 April 2011 - 03:10 PM

salut
a sunat cineva sa se intereseze de abonament? as fi curios cum se face plata - lunar? trimestrial? si in ce ritm trimit numerele.
0

#406 Useril este offline   Robertel 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 April 2011 - 03:29 PM

mam uitat pe un forum englezesc si scria ca vine cu cateva saptamani intarziere daca faci abonament
0

#407 Useril este offline   Mioriticul 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 16
  • Inregistrat: 04-March 11

Postat 09 April 2011 - 03:34 PM

Vezi postareasocrate, la 09 April 2011 - 03:10 PM, a spus:

salut
a sunat cineva sa se intereseze de abonament? as fi curios cum se face plata - lunar? trimestrial? si in ce ritm trimit numerele.

Nu vreau sa fiu rautacios, dar nu-i poti suna tu insuti? Plus ca ai setul de intrebari pregatit. Ideea de abonament in sine presupune plata pe perioada aleasa de TINE, deci lunar, trimestrial, semestrial, anual. Te poti abona semestrial, si platesti o data la 6 luni, sau te poti abona lunar si platesti de 6 ori in aceeasi perioada.

Imi cer scuze, sunt putin iritat de niste probleme personale... de aici si tonul meu
0

#408 Useril este offline   adymartianul 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 21-March 11

Postat 09 April 2011 - 03:52 PM

Vezi postareabanderas23, la 09 April 2011 - 10:18 AM, a spus:

Am luat si eu nr 3 ... si sunt dezamagit de asa-zisul biblioraft. Ati vazut cum arata in UK acesta: poza 1, poza 2? Ce diferenta mare :D

Si inca o chestie: azi cand am cumparat nr 3, am intrebat la chioscul de ziare de bon si mi s-a zis k nu are cum sa imi dea, deoarece revistele de aceste gen (adica cele care au pretul pe ele) nu sunt bagate prin casa ... sau ceva de genu'. Ce parere aveti?

Eu am bonuri la numerele 2&3 pentru ca le-am cumparat de la Inmedio (Kaufland).
0

#409 Useril este offline   Korbu 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 456
  • Inregistrat: 09-November 10
  • Interests:Just Keep Walking..

Postat 09 April 2011 - 04:00 PM

Vezi postareasocrate, la 09 April 2011 - 03:10 PM, a spus:

salut

Uite, informatie de pe alt forum de modelism, a trimis cineva de acolo un e-mail, iata ce i-au raspuns referitor la abonament:

Citeaza

Titlu Durata de abonare Periodicitate Aparitii / abo Valoare abonament (Taxe de expeditie incluse)
BISMARCK (ROM) 3 luni Saptamanal 13 206,70 lei
BISMARCK (ROM) 6 luni Saptamanal 26 413,40 lei
BISMARCK (ROM) 1 an Saptamanal 52 826,80 lei

Pentru alte informatii, nu ezitati sa ne contactati.
O zi placuta,

Aceasta postare a fost editata de Korbu: 09 April 2011 - 04:03 PM

0

#410 Useril este offline   Robertel 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 April 2011 - 04:16 PM

Vezi postareaKorbu, la 09 April 2011 - 04:00 PM, a spus:

Uite, informatie de pe alt forum de modelism, a trimis cineva de acolo un e-mail, iata ce i-au raspuns referitor la abonament:

e mai bn fara abonament mai dai si bani in plus pe 2 ani ar veni 1milion 20lei in plus
0

#411 Useril este offline   Onehope 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 26-March 11

Postat 09 April 2011 - 04:23 PM

Citeaza

Titlu Durata de abonare Periodicitate Aparitii / abo Valoare abonament (Taxe de expeditie incluse)
BISMARCK (ROM) 3 luni Saptamanal 13 206,70 lei
BISMARCK (ROM) 6 luni Saptamanal 26 413,40 lei
BISMARCK (ROM) 1 an Saptamanal 52 826,80 lei

Pentru alte informatii, nu ezitati sa ne contactati.
O zi placuta,

IMPOSIBIL!!!!

3 luni = maxim 5 numere/luna = maxim 15 numere (sa zicem ca fiecare luna are 5 saptamani, imposibil si asta)
13206,7/15= 880.44 lei numarul !!!!!!!!!!!
0

#412 Useril este offline   Korbu 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 456
  • Inregistrat: 09-November 10
  • Interests:Just Keep Walking..

Postat 09 April 2011 - 04:41 PM

Vezi postareaOnehope, la 09 April 2011 - 04:23 PM, a spus:

IMPOSIBIL!!!!

3 luni = maxim 5 numere/luna = maxim 15 numere (sa zicem ca fiecare luna are 5 saptamani, imposibil si asta)
13206,7/15= 880.44 lei numarul !!!!!!!!!!!

off..

BISMARCK (ROM) 3 luni Saptamanal ( 13 numere ) 206,70 lei
BISMARCK (ROM) 6 luni Saptamanal ( 26 numere ) 413,40 lei
BISMARCK (ROM) 1 an Saptamanal ( 52 numere ) 826,80 lei

Inmulteste 13 numere cu pretul revistei 15,90 si o sa ai rezultatul din primul rand 206,70 lei.

Cum ai citit tu de a rezultat 3 luni cu 13 numere 880 ?
0

#413 Useril este offline   Paul_L 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 30-September 07

Postat 09 April 2011 - 05:15 PM

Nici eu nu inetelesem la inceput . Trebuia pus ceva intre numarul de numere si pret. Cum pretul e identic pretul pe numar inmultit cu numarul de aparitii si cum pe mine ma costa mult mai mult daca il cumpar de la chiosc ca ma scoate din casa si ma mai duc si in alte locuri si mai cumpar si altele o sa fac abonament . Nu cred sa vina cu intirziere de citeva saptamini. Nu vad de ce.

Am luat numarul 3 si am inceput montajul .Atentie motajul trebuie facut pe planseta jocul intre cele doua platforme e maricel si pentru a alinia corect in toate planurile e necesar montajul pe planseta
0

#414 Useril este offline   leonard71 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 128
  • Inregistrat: 09-April 11

Postat 09 April 2011 - 08:25 PM

Salutare tuturor!

Si eu sunt incepator in domeniu, dar de cand am vazut prima data reclama la TV am inceput sa caut pe net si am gasit o gramada de forumuri si de filmulete cu nave gata terminate si mi-am zis ca trebuie sa incerc si eu.
Eu am de gand sa mai astept nitel pana ma apuc de asamblare... am zis ca undeva pe la numarul 10 sa incep. Pana atunci ma ocup cu "logistica", sa strang sculele si uneltele cu care voi lucra.
Referitor la un post de acum ceva timp la o scula pentru prins baghetele de costele navei am gasit ceva care se poate confectiona relativ usor si cred ca mai ieftin... http://modelshipworl...ic.php?p=202834
Eu am de gand sa fac modelul navigabil si cu o gramada de alte optiuni.
0

#415 Useril este offline   leonard71 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 128
  • Inregistrat: 09-April 11

Postat 09 April 2011 - 09:46 PM

Vezi postareabanderas23, la 09 April 2011 - 10:18 AM, a spus:

Am luat si eu nr 3 ... si sunt dezamagit de asa-zisul biblioraft. Ati vazut cum arata in UK acesta: poza 1, poza 2? Ce diferenta mare :ph34r:

Pai cum ai vrea sa fie?
Nr. 3 la englezi a fost 4,99 lire... la noi doar 15,90 lei. Nu ti se pare o diferenta cam mare? Sau credeai ca ne dau bonusuri cei de la Hachette !
0

#416 Useril este offline   socrate 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 April 2011 - 10:07 PM

Deviez putin topicul. Am dat intamplator peste site. banuiesc ca peste vreun an doi asta va fi urmatoare aparitie pe piata (in caz ca intrebati ce surprize ne mai asteapta) http://www.buildhmshood.com/ Asa cum se observa e un model pus in vanzare de Deaugustini cei cu Mari Corabii. Daca iese bine Bismarck-ul eu sigur o sa il vreau si pe asta
0

#417 Useril este offline   banderas23 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 10 April 2011 - 09:08 AM

Vezi postareaadymartianul, la 09 April 2011 - 03:52 PM, a spus:

Eu am bonuri la numerele 2&3 pentru ca le-am cumparat de la Inmedio (Kaufland).
Ok, ms mult ... de acum incolo o sa caut si eu un chiosc care imi va da bon, daca nu gasesc o sa ma duc si eu in kaufland sa iau de la inmedio.
0

#418 Useril este offline   GORDON 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 46
  • Inregistrat: 09-February 11

Postat 10 April 2011 - 10:25 AM

Vezi postareaPaul_L, la 07 April 2011 - 10:47 PM, a spus:

Unde ai vazut asta ? Eu as fi interesat .

in numarul doi ...acolo unde scrie numerele de telefon si alte informatii.

Vezi postareaPaul_L, la 07 April 2011 - 10:47 PM, a spus:

Unde ai vazut asta ? Eu as fi interesat .

in numarul doi ...acolo unde scrie numerele de telefon si alte informatii.
0

#419 Useril este offline   banderas23 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 10 April 2011 - 11:17 AM

Mi-am achizitionat si eu urmatoarele:
- 2 menghine tip F (50x100mm) - 7lei/buc;
- set 2 menghine tip pistol (100mm) - 10lei;
- un set de 24 buc de clestisori (18 buc mici + 6 mai mari) - 20lei;
- 1 x cutit wolfcraft (made in germany) tip penita, cu sistem de prindere de metal - 12 lei
- 1 x set 5 lame pt cutit - 18 lei;
- un bidon Moment Wood express 250g - 12 lei

Ceva sfaturi/sugestii?

Numai ca Moment-ul este fabricat in luna august 2010 si are termen de valabilitate 1 an de zile ... deci in 4 luni imi expira si de aceea o sa ma duc sa il dau inapoi si imi voi lua altceva. Ce ma sfatuiti?

Spor la asamblat! :)

Fisiere atasate

• Fisier atasat  scule.jpg (447.47K)
    Number of downloads: 242

0

#420 Useril este offline   RVlad 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 272
  • Inregistrat: 21-September 10

Postat 10 April 2011 - 12:10 PM

Stai linistit , eu am acelasi lipici de vreo 2 ani ajumate , si lipeste la fel de bine ca in prima zi .

Cutitul ala se numeste cutter , sau daca vrei sa ii spui pe americaneste "exacto knife"

... Nu are nici o legatur faptul ca vanzatorul nu iti da on faptul ca in UK revista costa mai scump , motivele sunt simle in UK produsul este mai scump fiindca lumea "suporta" acest pret , in Romania ala nu iti da bon pentru ca sunt 90 % sanse ca face manarii fiscale :)
0

Arata acest topic

• 92 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic