Referitor la pret cred ca nu are sens sa-l mai coment, daca va uitati pe net orice kit de lemn este scump. De asemenea ce reprezinta pretul revistei? As putea zice ca se fumeaza cu un pachet de tigari pe saptamana mai putin, sau se renunta la o shaorma mare pe saptamana sau exemplele pot continua. Daca se doreste sa realizeze ceva deosebit trebuie facute si sacrificii.
Daca va uitati la reviste( la nemti, englezi) ce contin o sa va dati seama ca niciodata nu veti putea face acele piese din metal la pretul la care ajunge aceasta revista , ma refer la calitate iar manual cred ca este foarte greu de realizat.De exemplu daca te duci la un strungar sa-ti faca o bucsa mica de bronz dai cel putin 10 lei. Sau ganditi altfel 1 Kg de cupru se cumpara la fier vechi cu 20 de lei iar prelucrat este de cel putin 3 ori mai mult.
Merita sa astepti 2 ani ca sa cumperi revista?Da din considerentele de mai jos.
Referitor la timpul pe care se va desfasura revista cred ca nu este foarte mare fiidca este foarte mult de lucru. Daca la inceput timpul de lucru nu este prea mare cu cat se avanseaza ve-ti vedea ca nu mai este la fel de rapid, o sa fie multe operatii care mananca timp, gen slefuit sau vopsit , unde pe langa timpul in sine este vorba si de timpul de asteptare ( de exemplu timpul de uscare intre straturile de vopsea si exemplele pot continua).Personal cred ca pentru a se realiza ceva de calitate vor fi nevoie de minim 2 ani de lucru.
Modelistii vechi stiu ca la o macheta de concurs se lucreaza de la minim un an in sus, in conditii de lucru a minim 2 ore pe zi. Nu vreau sa descurajez pe nimeni cu timpul de lucru, dar acesta este adevarul.
Aceasta postare a fost editata de MR-JW: 31 March 2011 - 10:01 PM