3lBandolero, la 29 April 2011 - 08:49 AM, a spus:
Salutare cuirasatilor
Eu unu vreau sa o fac cu toate cele 3 motoare functzionale si pt asta trebue facute o gramada de modificari: incepand cu piesele 36 si 37 din nr 7, pana la piesa din rasina din nr 14, care trebue facute inainte de fixarea lor. Dar daca vrei sa o faci doar cu 2 motoare poti sa o pregatesti doar dupa ce ia lipit cel de al 2-lea strat de captusire. Inca nu stiu exact ce fel de "piese" voi folosi si de unde le voi achizitziona. :)
Foarte interesant ce spui despre motorizare si momentul in care trebuiesc facute modificarile si mai ales varianta aleasa 2 sau 3 motoare , poate si motorizarea turelelor .
Deci revista pana in prezent nu spune nimic despre aceste modificari cea ce inseamna ca acest model este nemotorizat dar cu posibilitati de motorizare si lasa la latitudinea doritorilor de motorizare sa se documenteze singuri .
Atunci singurul ajutor in aceasta operatiune vor fi forumul si ce mai gasim pe alte forumuri.
Poate ar trebui sa deschidem un nou post cu Bismarck motorizat aici ramanand cel nemotorizat , cred ca sunt destule persoane care doresc motorizarea si atunci ar fi pacat sa ajunga intrun punct cu constructia navei de unde sa nu mai poata face motorizarea .