Initiativa este de fapt un pilot, a aparut un singur numar, la inceputul acestei saptamini, si se gaseste doar in citeva locuri in Bucuresti: la chiorscurile Imedio de la Iride 2 - Pipera, Auchan si Sun Plaza(nu cautati in alta parte, nu o sa gasiti, am intrebat la toate chioscurile din zona Victoria/Romana/Universitate) si in orasele mari, dar nu stiu exact care sunt acelea (eu am aflat de el de la cineva care l-a cumparat in Baia Mare).
In functie de volumul de vinzari ale acestui prim numar se va continua publicarea acestei reviste.
Este vorba de kit-ul produs de Amati pentru Hachette si care va fi distribuit in 140 numere.
Cei interesati de acest kit pot afla mai multe la http://www.buildthebismarck.co.uk/. De asemenea daca o sa cautati pe net Hachette Romania o sa gasiti firma care distribuie kit-ul si puteti suna pentru informatii (pe site-ul lor nu este listata aceasta revista). Din pacate, la felul in care au ales sa testeze acest produs, cu mediatizare minima, nu stiu daca initiativa se va concretiza. Ramine varianta achizitionarii din UK, pentru cine are mijloacele necesare.
Cind o sa ajung in posesia primului numar (sper ca asta sa se intimple diseara) o sa pot sa va dau mai multe detali dar atasamentul e destul de explicit.
PS: @admin: daca se considera ca am facut reclama va rog sa stergeti post-ul, dar nu reclama este intentia acestui post.
Fisiere atasate
-
bismarck.jpg (296.71K)
Number of downloads: 4622