Modelism - RHC Forum: Intalniri F4C - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »

Intalniri F4C Lunare

#121 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1966
  • Inregistrat: 08-May 02

Postat 20 June 2011 - 09:39 AM

Vezi postareaflypol, la 17 June 2011 - 05:22 PM, a spus:

.....Miercurea viitoare.Trebuie!!!!

Pe pariu ca din nou..."NU"?.... :)
No brain, no headache.....
0

#122 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 09 October 2011 - 01:50 PM

Flypol propune reinceperea intalnirilor F4C."Cine-si face iarna car...se da la vara cu sania".Traducere: Daca am ratat 2011..... poate in 2012 !
Bine ca zboara si....insectele !
0

#123 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1966
  • Inregistrat: 08-May 02

Postat 10 October 2011 - 08:00 AM

Vezi postareaflypol, la 09 October 2011 - 01:50 PM, a spus:

Flypol propune reinceperea intalnirilor F4C."Cine-si face iarna car...se da la vara cu sania".Traducere: Daca am ratat 2011..... poate in 2012 !

Raman la dispozitia Dumneavoastra.....la sediul din polivalenta.
No brain, no headache.....
0

#124 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1424
  • Inregistrat: 08-February 06

Postat 13 June 2012 - 10:42 PM

Ar fi foarte frumos sa reinceapa aceste seminarii atat de utile iubitorilor de F4C.
Initiativa este extraordinar de benefica pentru Sportul Romanesc - RC FAI.

Cred ca cei cu modele F4C in lucru, care au mai participat (si nu numai) la aceste adevarate evenimente pentru aeromodelismul RC romanesc merita sa le fie aduse la cunostiinta nemijlocit, povestile de succes in clasa F4C ale celor care sunt campioni nationali, sau detin titlul de Maestru al Sportului in aceasta frumoasa clasa.

O asemenea intalnire de gradul III ar consolida mult aceasta ramura de modelism in Romania si i-ar ridica nivelul si prestigiul in vederea participarii la competitiile de nivel international zonale, europene sau mondiale.

Tips & Tricks F4C
Obtinerea titlului de Maestru al Sportului este o performanta extraordinara folosind un model ARF.
Deasemeni, participarea la un campionat mondial fara obtinerea avizului de la comisia de specialitate este o alta performanta care merita neaparat diseminata doritorilor de F4C.
Aceste Tips & Tricks, care si-au dovedit utilitatea din plin in ultimii sase-noua ani, sunt extrem de benefice pentru ridicarea nivelului in aceasta clasa de aeromodelism pe care o dorim cu totii la cel mai inalt nivel.
Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
0

#125 Useril este offline   MUGUREL. 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 744
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 14 June 2012 - 06:16 AM

Vezi postareamvpricop, la 13 June 2012 - 10:42 PM, a spus:

Ar fi foarte frumos sa reinceapa aceste seminarii atat de utile iubitorilor de F4C.

Cred ca cei cu modele F4C in lucru, care au mai participat (si nu numai) la aceste adevarate evenimente pentru aeromodelismul RC romanesc merita sa le fie aduse la cunostiinta nemijlocit, povestile de succes in clasa F4C ale celor care sunt campioni nationali, sau detin titlul de Maestru al Sportului in aceasta frumoasa clasa.

O asemenea intalnire de gradul III ar consolida mult aceasta ramura de modelism in Romania si i-ar ridica nivelul si prestigiul in vederea participarii la competitiile de nivel international zonale, europene sau mondiale.

Tips & Tricks F4C
Obtinerea titlului de Maestru al Sportului este o performanta extraordinara folosind un model ARF.
Deasemeni, participarea la un campionat mondial fara obtinerea avizului de la comisia de specialitate este o alta performanta care merita neaparat diseminata doritorilor de F4C.
Aceste Tips & Tricks, care si-au dovedit utilitatea din plin in ultimii sase-noua ani, sunt extrem de benefice pentru ridicarea nivelului in aceasta clasa de aeromodelism pe care o dorim cu totii la cel mai inalt nivel.

WOOOOOOOOOOWWWWWWWWWW =@

Aceasta postare a fost editata de MUGUREL.: 14 June 2012 - 06:17 AM

0

#126 Useril este offline   gicosu 

• PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1849
  • Inregistrat: 08-May 03

Postat 14 June 2012 - 08:31 AM

De acord cu continuarea intalnirilor , dar ca sa-l completez pe Victor, propun sa fie prezenti judecatorii la stand si Campionii sa vina cu Modelele.

Un exercitiu de jurizare ca la FAI ar fi foarte util si ne-ar face pe noi, constructorii sa lucram eficient, mai ales pe partea de ARF si pe partea de cum indrumam constructorul sa ne faca modelul.

As mai propune sa facem si analiza ultimelor campionate nationale si sa trecem in revista plusurile si minusurile.
Si alti posesori de JET sunt asteptati cu interes, ca se pare ca JET-ul garanteaza succesul. =@
0

#127 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 14 June 2012 - 05:05 PM

Vezi postareamvpricop, la 13 June 2012 - 10:42 PM, a spus:

Tips & Tricks F4C

Ceva mie inca nu imi suna bine; de fapt suna pur "romaneste":

-Mugurel nu isi contesta prestatia din 2005, contesta notele la zbor ale lui Jimmy,tot din 2005;
-Victor care nu a fost la nici o intalnire F4C la federatie (de fapt la nici un concurs F4C) il sustine pe Gicos;
-Gicos care vrea sa schimbe "nomenclatura de 30 de ani" cu care a iesit campion in urma cu doi ani in timp ce concura cu actualul campion Andrei,nu a avut nimic de contestat atunci,desi in concurs era inscrisa aceeasi macheta cu cea pe care o contesta astazi.

Pentru a incheia acest subiect:
1.Orice sportiv inscris la un club afiliat la federatie are dreptul de a participa la Campionatul National F4C fara exceptii;
2.Orice sportiv inscris in concurs are dreptul de a isi consulta scorurile obtinute la stand si a face contestatie pana in momentul inceperii manselor de zbor;
3.Orice sportiv inscris are dreptul da a contesta propriile note la zbor.

Concluzie:
-Mugurel nu poate contesta notele lui Jimmy;
-Victor nu poate contesta nimic,doar face audienta pe forum;la momentul de fata Andrei este campion national en-titre deci merge la mondiale;
-Andrei nu are voie sa-l conteste pe Victor;
-Jimmy nu are dreptul sa-l conteste pe Alex;
-Nici Alex nu are voie sa-l conteste pe Allen sau Dragos;
-Ma intrebam de ce Gicos nu a contestat pana acuma macheta lui Andrei,si l-a apucat brusc acuma;
-In concurs fiecare pentru el sau nu inteleg eu ceva....avocati platiti?

Am patit asta in calitate de arbitru si la F3A,si nu am luat in considerare genul acesta de contestatii.
Fiecare concurent are dreptul sa-si conteste propria prestatie.
PUNCT.
flying is my life...
0

#128 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1399
  • Inregistrat: 13-June 07

Postat 14 June 2012 - 06:18 PM

Citeaza

1.Orice sportiv inscris la un club afiliat la federatie are dreptul de a participa la Campionatul National F4C fara exceptii

Am si eu niste intrebari legata de punctul 1 si anume:

- care sunt cluburile unde te poti inscrie;
- ce presupune inscrierea intr-un club;

Multumesc
Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
0

#129 Useril este offline   gicosu 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 June 2012 - 06:27 PM

Bineinteles ca stiam atunci , cand l-am ajutat pe Andrei in 2010 la concurs , ca macheta este realizata in totalitate de Razvan Bujor . Asa cum stiati si voi de la masa de arbitrii . Aici e vorba de o participare la un concurs mondial in Spania . Eu nu inteleg unde este pasiunea pentru acest sport , sa participi cu un model facut de altcineva la o categorie in care pasiunea pentru acest hobby este dusa mai departe . Nu este acelasi lucru intre a-ti construi singur modelul si a plati pe altcineva sa ti-l faca . Pana la urma tine si de constiinta fiecaruia . Un singur lucru as vrea sa stiu : de ce am fost dat afara din club si nu am primit nici o explicatie nici pana acum ? Si inainte de concurs ?

Aceasta postare a fost editata de gicosu: 14 June 2012 - 06:32 PM

0

#130 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 June 2012 - 07:36 PM

Vezi postareaSILVIU66, la 14 June 2012 - 05:05 PM, a spus:

-Victor nu poate contesta nimic,doar face audienta pe forum;la momentul de fata Andrei este campion national en-titre deci merge la mondiale;

Calificarea in lot este mereu la discretia discretionara a federatiei.
Cateodata merge campionul national(ma rog, primii trei clasati) de pe anul in curs, cateodata merge campionul de anul trecut.
Asta se face mereu in functie de "interesele" celui in cauza de la federatie. Mereu se gasesc justificari pentru ABUZ.

Asta contest aici, porcaria super-evidenta, nu evolutia/participarea mea.

Io, drept practicant, nu simt nevoia sa pretind proces verbal(care oricum nu se face) de la sedintele comisiilor. Mi se pare impractic si cred ca trebuie sa functioneze totul dupa buna credinta, fair-play. Dar cunosc spiritul in care se face afacerea cu loturile si nu e bine mereu.

Magariile trebuie penalizate prin umilire publica si titularului trebuie sa i se albeasca parul complet si alta data sa se gandeasca de 10 ori inainte sa faca masinatiunile care au generat discutiile de fata.

Esti mare federal si prieten cu unul care are bani multi de modelism?
Indruma-l sa faca demonstratii, cu jetul sau orice alta chestie spectaculoasa, pentru ca va primi simpatia audientei si poate altii i se vor alatura. Trimite-l la evenimente de tip competitii nationale, trimite-l la evenimente private, in numele federatiei. Fa-i asta si va fi multumit pentru ca oamenii il apreciaza, pentru ca se imprieteneste cu unii sau altii.

Nu-l indruma spre declaratii false, nu fa UZ de FALS doar ca ti-e prieten sau ai alte aranjamente.

Aberatii s-au intamplat de-a lungul deceniilor de existenta a federatiei. Sunt carti scrise care arata porcariile, din care citez: RACHETOMODELISMUL IN ROMANIA, de Ioan. N. Radu. Au fost multiple selectii aberante ale loturilor pentru competiile mondiale, mereu cu discutii din cauza politrucilor care s-au succedat la federatie.

Vinovatul nostru sa nu se astepte sa primeasca distinctia Paul Tissandier. Trebuie sa construiesti ceva, sa lasi ceva pozitiv in urma si dupa aia, poate, daca vrea FAI, te blagosloveste cu distinctia dupa care crapi de invidie ca nu o ai. Si chiar daca primesti distinctia, nu te credem (ascunde-te cu ea), asa cum nu-i credem pe aia pe care i-ai facut Maestri ai Sportului.
Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
0

#131 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 15 June 2012 - 07:50 AM

Vezi postareaTeo-Costin, la 14 June 2012 - 06:18 PM, a spus:

Am si eu niste intrebari legata de punctul 1 si anume:

- care sunt cluburile unde te poti inscrie;
- ce presupune inscrierea intr-un club;

Multumesc

-Lista cluburilor afiliate la federatie private sau de stat o gasesti pe frmd;iei legatura cu seful de club unde vrei sa te inscrii si vezi daca te primeste.
-O cerere scrisa si o taxa anuala.

Citeaza

Un singur lucru as vrea sa stiu : de ce am fost dat afara din club si nu am primit nici o explicatie nici pana acum ?

L-ai intrebat de ce pe cel care te-a dat afara? Eu nu am de unde sa stiu.
flying is my life...
0

#132 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1399
  • Inregistrat: 13-June 07

Postat 15 June 2012 - 08:33 AM

Citeaza

-Lista cluburilor afiliate la federatie private sau de stat o gasesti pe frmd;iei legatura cu seful de club unde vrei sa te inscrii si vezi daca te primeste.
-O cerere scrisa si o taxa anuala.

Multumesc pentru informatii.

Aceasta postare a fost editata de Teo-Costin: 15 June 2012 - 08:33 AM

Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
0

#133 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 15 June 2012 - 05:04 PM

Vezi postareagicosu, la 14 June 2012 - 06:27 PM, a spus:

Bineinteles ca stiam atunci , cand l-am ajutat pe Andrei in 2010 la concurs , ca macheta este realizata in totalitate de Razvan Bujor . Asa cum stiati si voi de la masa de arbitrii . Aici e vorba de o participare la un concurs mondial in Spania . Eu nu inteleg unde este pasiunea pentru acest sport , sa participi cu un model facut de altcineva la o categorie in care pasiunea pentru acest hobby este dusa mai departe . Nu este acelasi lucru intre a-ti construi singur modelul si a plati pe altcineva sa ti-l faca . Pana la urma tine si de constiinta fiecaruia . Un singur lucru as vrea sa stiu : de ce am fost dat afara din club si nu am primit nici o explicatie nici pana acum ? Si inainte de concurs ?

Asta-i cea mai buna compunere cu titlul "Sa moara si capra vecinului" pe care am citit-o vreodata!
Si ideea care e cu datul afara? Chiar vrei tu sa afli sau vrei ca sa afle tot forumul. Pt. ce ar interesa pe altcineva in afara de tine si de Andrei de ce te-a dat afara din club?
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#134 Useril este offline   gicosu 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 June 2012 - 05:57 PM

Vezi postareaMLGore, la 15 June 2012 - 05:04 PM, a spus:

Asta-i cea mai buna compunere cu titlul "Sa moara si capra vecinului" pe care am citit-o vreodata!
Si ideea care e cu datul afara? Chiar vrei tu sa afli sau vrei ca sa afle tot forumul. Pt. ce ar interesa pe altcineva in afara de tine si de Andrei de ce te-a dat afara din club?

Pai nu bre dar daca omu' nu a spus nimica pe nici o cale privata , ca vorba aia avem si mesagerie la forum .Se spune " sa pui capra capra vecinului " . Oricum nu are nici o legatura cu ce spui tu .

Aceasta postare a fost editata de gicosu: 15 June 2012 - 05:59 PM

0

#135 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 15 June 2012 - 09:29 PM

Gicos, ti-am inteles nemultumirea si vreau sa spun ca pe undeva ai dreptate insa hai sa analizam situatia cu calm si sa ne imaginam ce-ar fi daca....
..sa zicem asa, ca anul trecut daca ai fi participat si ai fi castigat acum nu ar mai fi avut loc aceste discutii ..concluzie: vinovat tu!
..sa zicem ca anul trecut ai fi participat si ca ai fi ocupat cel mai inalt loc pe podium ... intrebare: anul acesta ai fi mers pe cheltuiala ta sa reprezinti Romania in Spania?
..sa zicem ca ai fost dat afara dintr-un club pe nedrept... intrebare: daca cei de acolo nu te mai vor, ce mai conteaza motivul?

Astept cu interes un raspuns din partea ta insa te rog sa raspunzi cu multa maturitate si sinceritate.
0

#136 Useril este offline   gicosu 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 June 2012 - 11:04 PM

Vezi postareaadyc, la 15 June 2012 - 09:29 PM, a spus:

..sa zicem ca ai fost dat afara dintr-un club pe nedrept... intrebare: daca cei de acolo nu te mai vor, ce mai conteaza motivul?

Astept cu interes un raspuns din partea ta insa te rog sa raspunzi cu multa maturitate si sinceritate.

Pentru logica asta ai toata stima mea Adyc , asa e , nu mai conteaza motivul .
0

#137 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 June 2012 - 08:19 AM

Stimati Domni, am o completare sinistra de ultima ora.

Dl. Andrei vine cu acel Fokker la concursuri si e campionul de anul trecut, chestie care, aparent il califica la Campionatul Mondial.
Stim cu totii ca macheta este construita de dl. Bujor.
Dl. Bujor a fost practic, arbitru la stand anul trecut, alaturi de dl. Conu.
Deci dl. Razvan Bujor si-a arbitrat macheta, care macheta a iesit campioana.

Cum se numeste aceasta chestie?
Unii tot combateti pe aici (incercand sa dregeti busuiocul) stiind aceste fapte de glorie ale modelismului de pe la "noi".
Altii nu stiti, dar combateti ca asa-i hora pe la noi.
Io zic ca merita sa combateti in continuare, dar cunoscand mai multe elemente ale problemei.

Ca bilant global, naivii care au aparut in poze in acest subiect, in biroul FRMd, merita sa stie cele de mai sus, la care readucem in memorie:
-6 ani (sau mai multi) de ARF-ism in F4C; sunt discutii in alte parti pentru un fel de ARF 4C. Nici o problema, nimeni n-a oprit pe nimeni sa treaca la treaba.
-minciuna si lipsa de fair-play la un nivel inimaginabil, sub emblema FAI;
-in timp ce se intamplau golaniile in 2011, avea loc si seminarii de F4C; pentru ce, ma rog? sa produca niste loseri la competitie care sa justifice "campionul"?

Nu e mai bine sa incercam sa fim OAMENI?
Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
0

#138 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 June 2012 - 08:43 AM

Stati asa ca am gresit.

Dl. Bujor cica n-ar fi jurizat la stand, efectiv.
Sursele de informare s-au mai gandit, si-au reamintit.
Dar a fost mai aproape decat credem, fiind acolo, in zona, pe felie.

Nu mi-e rusine sa retractez si oricum, raman toate celelalte fapte de arme glorie, noblete si mare caracter.
Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
0

#139 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 16 June 2012 - 08:48 AM

Vezi postareamvpricop, la 16 June 2012 - 08:19 AM, a spus:

Stimati Domni, am o completare sinistra de ultima ora.

Dl. Andrei vine cu acel Fokker la concursuri si e campionul de anul trecut, chestie care, aparent il califica la Campionatul Mondial.
Stim cu totii ca macheta este construita de dl. Bujor.
Dl. Bujor a fost practic, arbitru la stand anul trecut, alaturi de dl. Conu.
Deci dl. Razvan Bujor si-a arbitrat macheta, care macheta a iesit campioana.

Cum se numeste aceasta chestie?
Unii tot combateti pe aici (incercand sa dregeti busuiocul) stiind aceste fapte de glorie ale modelismului de pe la "noi".
Altii nu stiti, dar combateti ca asa-i hora pe la noi.
Io zic ca merita sa combateti in continuare, dar cunoscand mai multe elemente ale problemei.

Ca bilant global, naivii care au aparut in poze in acest subiect, in biroul FRMd, merita sa stie cele de mai sus, la care readucem in memorie:
-6 ani (sau mai multi) de ARF-ism in F4C; sunt discutii in alte parti pentru un fel de ARF 4C. Nici o problema, nimeni n-a oprit pe nimeni sa treaca la treaba.
-minciuna si lipsa de fair-play la un nivel inimaginabil, sub emblema FAI;
-in timp ce se intamplau golaniile in 2011, avea loc si seminarii de F4C; pentru ce, ma rog? sa produca niste loseri la competitie care sa justifice "campionul"?

Nu e mai bine sa incercam sa fim OAMENI?

Eu sunt dintre aia care nu stiu dar ... combat .
Intrebare ( poate face nitica lumina ) :

- anul trecut la Campionatul National a existat un alt model care dupa parerea celor care se pricep MERITA un punctaj mai mare decat Fokker-ul in cauza ?

sau mai cu tupeu spus .. daca la concurs se prezenta alaturi de domnul Andrei ( nu il cunosc personal ) si .. nu stiu .. sa spunem Ziroli sau Mick Reeves cu modele demne de CM ... credeti ca domnul Bujor ( nici pe dansul nu il cunosc ) ar mai avut
in continuare " obraznicia " sa " isi " dea punctaj maxim (sau ma rog sa fie prea aproape de urechea arbitrilor) propriei machete in defavoarea celorlalte ?

Daca alaturi de acest Fokker nu a mai existat nici o alta macheta demna de podium ce sa facem frate sa il depunctam doar asa pe motive morale si etica ....

Doar am intrebat si eu caci ma gandeam cum s-ar simtii un alergator de 100 m care vine singur la start dar arbitrii il pun pe locul doi doar asa ca la firma care a livrat cronometrele e actionar si tacsu' ..

P.S.

Eu cred ca daca se stia ceva de Spania dinainte de concurs ... ar fi fost inflatie de machete la concurs si nu s-ar fi terminat intr-o singura zi desfasurarea si jurizarea ...
sau s-a stiut ??

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 16 June 2012 - 08:51 AM

Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#140 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8326
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 16 June 2012 - 09:25 AM

O mica documentare ne arata ca:

F4C - 2009
Locul 1-Bajan George (Gicos) Triplan Fokker
Locul 2-Alex cu Extra 300S
Locul 3-D-ul Zibacinski cu Citabria electric
http://www.rhcforum....post__p__324714

Rezultate Machete F4C -2010.
1.Alex Sapoi -Campion National- Extra 300
2.Manac Mihai - Piper Cub J3
3.Stefan Victor - F 15
http://www.rhcforum....post__p__423029

de mentionat ca Alex Sapoi a castigat pe superbune cu un ARF - fara pile, fara nimic.

Rezultate F4C Individual - 2011
1.Andrei Zincenco FOKKER D VIII
2.Dan Vartolomei BELLANCA CITABRIA
3.Stefan Victor F 15 C
http://www.rhcforum....post__p__511035
0

#141 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 June 2012 - 09:34 AM

Vezi postareastiganas, la 16 June 2012 - 09:25 AM, a spus:

O mica documentare ne arata ca:

F4C - 2009
Locul 1-Bajan George (Gicos) Triplan Fokker
Locul 2-Alex cu Extra 300S
Locul 3-D-ul Zibacinski cu Citabria electric
http://www.rhcforum....post__p__324714

Rezultate Machete F4C -2010.
1.Alex Sapoi -Campion National- Extra 300
2.Manac Mihai - Piper Cub J3
3.Stefan Victor - F 15
http://www.rhcforum....post__p__423029

de mentionat ca Alex Sapoi a castigat pe superbune cu un ARF - fara pile, fara nimic.

Rezultate F4C Individual - 2011
1.Andrei Zincenco FOKKER D VIII
2.Dan Vartolomei BELLANCA CITABRIA
3.Stefan Victor F 15 C
http://www.rhcforum....post__p__511035

Aolooooo ! Breeee Sefuuuuu ! Extra lui Alex nu e ARF ... e facut de manuta lui de la zero ( ca seamana cu un ARF si are 3 nituri facute cu pasta corectoare alba ... e altceva - DAR a zburat si asta e ..... nu e vina lui sau a altcuiva ca nu s-au prezentat greii in categorie )

P.S.

Clasamentele astea parca arata totusi ceva corectitudine .. in 2010 parca a fost si Fokker-ul prezent in concurs dar nu apare in primii trei ( probleme de motor ceva daca imi amintesc ca si Jet-ul ).... deci daca ara pe pile asa mari se mai "inventa " inca 1,2,3 manse cat era nevoie ca sa castige cine trebuie sau pana poate picau ceilalti si ramaneau fara modele... ??

P.S. la P.S.

Dar totusi .... se stia de Spania ??!!! sau d'aci oftica mare !

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 16 June 2012 - 09:35 AM

0

#142 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8326
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 16 June 2012 - 09:50 AM

O mie de scuze lui Alex. Am confundat cu alt Extra. Ramane ca a castigat pe bune.

Vezi postareaREAL DESIGN, la 16 June 2012 - 09:34 AM, a spus:

Aolooooo ! Breeee Sefuuuuu ! Extra lui Alex nu e ARF ... e facut de manuta lui de la zero ( ca seamana cu un ARF si are 3 nituri facute cu pasta corectoare alba ... e altceva - DAR a zburat si asta e ..... nu e vina lui sau a altcuiva ca nu s-au prezentat greii in categorie )

Aceasta postare a fost editata de stiganas: 16 June 2012 - 09:51 AM

0

#143 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 16 June 2012 - 10:52 AM

Rezultate cn F4C 2013 :
locul I Flypol cu RAF SE5A
locul II cine vrea sa participe
Locul III cine vrea sa participe
Mentiuni: ALTI PARTICIPANTI

Glumeam desigur.Daca ai facut cu manutzele tale zburatoare ,meriti o mentiune
Daca participi legitimat la un club meriti locul III
Daca si zbori bine conform regulamentului FAI meriti locuil II
Daca le faci pe cele de mai sus si te inscri in Aeroclubul Romaniei-Teritorial Brasov
si te lasi de baut Jack Daniels ,meriti locul I.
Bine ca zboara si....insectele !
0

#144 Useril este offline   MUGUREL. 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 16 June 2012 - 07:36 PM

Vezi postareaflypol, la 16 June 2012 - 10:52 AM, a spus:

Rezultate cn F4C 2013 :
locul I Flypol cu RAF SE5A
locul II cine vrea sa participe
Locul III cine vrea sa participe
Mentiuni: ALTI PARTICIPANTI

Glumeam desigur.Daca ai facut cu manutzele tale zburatoare ,meriti o mentiune
Daca participi legitimat la un club meriti locul III
Daca si zbori bine conform regulamentului FAI meriti locuil II
Daca le faci pe cele de mai sus si te inscri in Aeroclubul Romaniei-Teritorial Brasov
si te lasi de baut Jack Daniels ,meriti locul I.

Aoleu a deraiat marfarul! :pardon:
0

#145 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 16 June 2012 - 07:37 PM

Ooooo nuuuuu, daca te lasi devi suspicios, ori esti bolnav ori te-ai pocait!
0

#146 Useril este offline   MUGUREL. 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 16 June 2012 - 09:01 PM

Vezi postareaadyc, la 16 June 2012 - 07:37 PM, a spus:

Ooooo nuuuuu, daca te lasi devi suspicios, ori esti bolnav ori te-ai pocait!

Relaxeazate, nu ma las, cat despre bolnav, chiar sunt racit.
In rest numai de bine.
Sau sa ARF-iti bine! Da nu la F4C........
S-au poate ca da, am un Sonic mic cu motor de 4cc, arata ca un avion, zboara ca un avion, suna ca un avion, vorba unui clasic in viata.... Ii fac poze, ii pun pilot si gata macheta si documentatia. Si poate ajung maestru al sporturilor.

Sau ma pocaiesc. =@

Am uitat sau macar arbitru la FAI ca la FRMd sunt alte criterii.........

Aceasta postare a fost editata de MUGUREL.: 16 June 2012 - 09:03 PM

0

#147 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 June 2012 - 09:08 PM

Vezi postareaMUGUREL., la 16 June 2012 - 09:01 PM, a spus:

Relaxeazate, nu ma las, cat despre bolnav, chiar sunt racit.
In rest numai de bine.
Sau sa ARF-iti bine! Da nu la F4C........
S-au poate ca da, am un Sonic mic cu motor de 4cc, arata ca un avion, zboara ca un avion, suna ca un avion, vorba unui clasic in viata.... Ii fac poze, ii pun pilot si gata macheta si documentatia. Si poate ajung maestru al sporturilor.

Sau ma pocaiesc. =@

Am uitat sau macar arbitru la FAI ca la FRMd sunt alte criterii.........

Sa nu le amestecam - nu despre dumneata era vorba ( cred ca asa s-a intamplat si in "incurcatura " cu Spania - cam multa amestecatura )

Adyc ( Master Sef la intrunirile aero ) s-a referit la spusele lui Flypol ... citez partial ( copy paste ) :

"Daca le faci pe cele de mai sus si te inscri in Aeroclubul Romaniei-Teritorial Brasov
si te lasi de baut Jack Daniels ,meriti locul I."

de aci raspunsul citez ( integral ) : " Ooooo nuuuuu, daca te lasi devi suspicios, ori esti bolnav ori te-ai pocait!"

si daca tot nu s-a inteles era vorba ca daca te lasi da baut Jack poti sa castigi dar Adyc
a spus ca daca se lasa ( Flypol ) are ceva probleme de sanatate , de morala crestina etc
sau daca tot nu s-a inteles ...... sunati la 89.89.89

Mai glumim ca sa nu ne chiar pocaim ...

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 16 June 2012 - 09:13 PM

0

#148 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 16 June 2012 - 10:30 PM

asa Nea Gigi , descurca itele sa se inteleaga cum trebuie ... nu de alta dar cine stie cui ii mai vine vreo idee sa se lase de cine stie ce...ar fi pacat!

Mugurel, iti doresc insanatosire grabnica ... daca nu-ti iese , ori te-au ajuns blestemele ori obligatoriu trebuie sa incerci si cu Jack, uneori miracolele se intampla atunci cand nu mai ai nici o speranta!
0

#149 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 June 2012 - 11:10 PM

Vezi postareaadyc, la 16 June 2012 - 10:30 PM, a spus:

asa Nea Gigi , descurca itele sa se inteleaga cum trebuie ... nu de alta dar cine stie cui ii mai vine vreo idee sa se lase de cine stie ce...ar fi pacat!

Mugurel, iti doresc insanatosire grabnica ... daca nu-ti iese , ori te-au ajuns blestemele ori obligatoriu trebuie sa incerci si cu Jack, uneori miracolele se intampla atunci cand nu mai ai nici o speranta!

Io de obicei mai rau le incurc sau le complic cum spune mereu un fost coleg de zbor : " .. mai Gigi .. de ce complici tu mereu lucrurile ca nu te inteleg ? "

Cred ca ma las si eu de ... ARFE-ismul de'l incerc de ceva vreme fara prea mult spor sau o sa il mai incerc in continuare dar pe furis de unu singur ( ori in casa, ori in camp printre ciulinii Braganului )

si da .. insanatosire grabnica , inclusiv aeromodelismului autohton

P.S.

Domn Master Sef ... pe cand o carte de bucata daaaa s-o concureze p'alu tanti Sanda ?

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 16 June 2012 - 11:14 PM

0

#150 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 17 June 2012 - 06:18 AM

nu cred ca am toate cunostintele pentru a putea scrie o carte insa ...ia d-aici prima reteta : http://www.youtube.c...ZvTYLmShjg&NR=1
0

Arata acest topic

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »

17 useri citesc topicul
0 membri, 17 vizitatori, 0 utilizatori anonimi