Modelism - RHC Forum: Intalniri F4C - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8

Intalniri F4C Lunare

#211 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 30 August 2013 - 07:53 AM

Vezi postareaflypol, la 29 August 2013 - 02:05 PM, a spus:

Cel mai tare constructor de F4C e Stefano Pozzi,cine nu-l cunoaste.Sava zic minunea.Proiecteaza omul o huiduma de Piper,il trage in CAD dupa planuri originale.Il ajut sa -si faca baghete de abachi,balsa,placaje,scumpeturi.Face omul tren de tren,scale 120%.Parbrize,capota sofisticata.Detalii de intzepenesti.Koverall finutz intins perfect.Aproape 5 m anvergura,motor DA 140 cmc ,servouri de ti se ridica parul pe ceafa cand vezi pretul,PowerBox Royal,1 kg,de tot felul de LiFe scumpe,protectii.Vopsitoria la celebrul atelier ,de acum,MaxDesign/Max Paint( pe unde vezi ULM-uri intrate jupuite si iesite leopard!).Ce punctaj sa dai omului cu asa minune.....absolut maxim! Omul e de o modestie si un bun simt ce te copleseste.
Problema e ca face avionul intr-un apartament superb la etajul 7.Am pregatit deja funia sa-l coboram pe geam ca in lift sau pe scari nu sunt sanse. :clapping: :rolleyes: Stefano!

Exista solutie : se darama peretele exterior si decolat direct din sufragerie ... cap compas aerodrom Sanpetru si ... aterizare in aplauzele spectatorilor !

P.S.

Nu aveti nevoie de sponsori ? ca ne apucam de taiat betisoare ..
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#212 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 30 August 2013 - 09:32 AM

Zice ardeleanul:"Dale-n shui de betzisoare!" Eu am tras batzul gresit in ziua cand m-am nascut,ca era frig si zapada de 2 metri si maica-mea ,saraca,n-a avut apa in casa si m-a spalat cu etanol anticipand tragedia metanolului.Si mi-a dat lapte de bivolitza ;de aia-mi plac "catarii' ...si padurea,si iarba,si ierburile de leac sau in varza calita.......
Sa punem de-o bere,cu totii,la Bucale......ce final apoteotic pentru anul asta ghinionist in toate ,exceptand aeromodelismul care,vreinuvrei,a cam reusit( mai o Rapa,mai o floare,carnatzi,parizer,momitze....) :rolleyes:
Bine ca zboara si....insectele !
0

#213 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 July 2014 - 10:39 AM

Copii dragi,eu zic sa ne aducem aminte ca vremea trece si e bine sa strangem randurile.Adica toti care avem bunaciuni replici de prezentat si zburat sa ne facem reglajele si bagajele si sa ne pregatim de Luica. Eu sunt curios sa-mi compar munca si modelul cu altele,sa particip sa-mi inving timiditatea si temerile, sa vad daca a meritat 4 ani de asteptari.
Am studiat cu atentie postarea lui Silviu cu regulamentul F4C pe 2011. Prin ce trebuie sa treaca competitorii nu e usor insa ,chiar daca nu reusim noi sa ne apropiem de somitatile scale-ului mondial,merita sa incercam.
Ideea e sa participam cat mai multi.
Daca as fi eu seful sefilor federatiilor de modelism as da o lege sa participe si sa fie punctati si cei cu modele in diferite stadii de executie,asa,ca incurajare :clapping: si introducere in atmosfera.
Incerc sa iau in serios intalnirea de anul acesta....ca nu reusesc e vina mea ca m-am nascut in 1953 ,anul capricornilor glumeti. :D
Cati chibiti avem voie sa aducem cu noi ?
0

#214 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 August 2014 - 05:30 AM

Eu sunt gata cu modelul; avem insa colegi de seama care ar mai avea nevoie de putin timp sa-si pregateasca " operele".As propune celor ce pot decide o amanare cam cu 3 saptamani.Am fi sigur mai multi participanti.Se poate oare ?

Eu sunt gata cu modelul; avem insa colegi de seama care ar mai avea nevoie de putin timp sa-si pregateasca " operele".As propune celor ce pot decide o amanare cam cu 3 saptamani.Am fi sigur mai multi participanti.Se poate oare ?
0

#215 Useril este offline   daniel v 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 73
  • Inregistrat: 21-November 07

Postat 05 August 2014 - 08:32 PM

Vezi postareaflypol, la 05 August 2014 - 05:30 AM, a spus:

Imi pare rau ca nu va cunosc colegii "de seama", care sunt doritori de o amanare ! Exista un calendar competitional,discutat,analizat,votat, care chiar daca nu ne convine,trebuie respectat !
0

#216 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 August 2014 - 12:44 PM

Corect!
0

Arata acest topic