Pagina 1 din 1
carson crawler
Postat 22 August 2015 - 08:33 PM
Mda.....sinele alea puse peste sasiu,numai incurca,avand un centru de greutate foarte sus.....bateria este un mare minus iarasi,asa ca sa nu te astepti la nu stiu ce performante.Ca o parere personala,daca vroia un crawler ieftin si bun,te orientai spre un Maverick Scout
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 23 August 2015 - 07:23 AM
Kitty, la 22 August 2015 - 08:33 PM, a spus:
Mda.....sinele alea puse peste sasiu,numai incurca,avand un centru de greutate foarte sus.....bateria este un mare minus iarasi,asa ca sa nu te astepti la nu stiu ce performante.Ca o parere personala,daca vroia un crawler ieftin si bun,te orientai spre un Maverick Scout
Postat 23 August 2015 - 07:25 AM
se comporta destul de binisor .apropo te inseli cu maverik este net inferior crede-ma
Postat 23 August 2015 - 08:31 PM
Bine...daca tu zici......asa e :blink:
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 23 August 2015 - 10:48 PM
silviu002, la 23 August 2015 - 07:25 AM, a spus:
se comporta destul de binisor .apropo te inseli cu maverik este net inferior crede-ma
cine e mai smecher oare : superman sau batman ? :wacko:
Ma-ncalt cu tenesii pe dos,am un tricou nike patat de gaura,in cap palarie de paie si pe ochi rayban replica iar pe cheia de la logan scrie renault!
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
"I: De ce-si linge cainele plwa?
R: Pen`ca poate."
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
"I: De ce-si linge cainele plwa?
R: Pen`ca poate."
Postat 24 August 2015 - 08:08 AM
am avut inainte de carson, l-am dat se rasturna repede si e mai rigid la amortizoare
Postat 24 August 2015 - 10:20 PM
Problema usor rezolvabila.....cand sti,cand nu,il vinzi ca se rastoarna
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Arata acest topic
Pagina 1 din 1