iar motorul este asta: Magnum
Am desfacut deja cutia si am ramas placut surprins ca litul contine absolut totul.Toate surubelele,roti,elemente de comanda,rezervor,..Calitatea este ok.Arata bine.Singurul lucru care sigur ma va deranja este culoarea aripii identica pe ambele fete ceea ce in zbor pe mine ma deranjeaza.Dar vom vedea cand o sa ajungem acolo.Poze o sa fac mai incolo cu ce e in cutie si cum arata,ca momentan l-am luat pe ascuns si nu stie nevasta de el. :good:
Am inceput ca rezervorul deoarece din cauza rezervorului am dat de pamant cu Sonic-ul.Am observat ca are 3 gauri.La Sonic eu utilizam furtunul de la motor si pentru umplere.E necesar sa il folosesc pe al treilea,adica sa dau si a treia gaura si sa pun un furtun cu dop sau nu fac decat sa ma complic. Manualul e destul de ok chiar daca pozele sunt cam neclare dar ne vom descurca.
Avionul l-am luat asa cum am explicat in alt topic deoarece motorul de pe Sonic,adica cel de mai sus era atat dupa spusele unora cat si dupa cele cateva zboruri cu avionul putin cam mic pentru greutatea Sonicului.Asa ca am decis sa il schimb.Pozitia rezervorului am descoperit-o la motor review intr-unul din topice.Banuiesc ca si aici va trebui sa invelesc rezervorul in burete,ca alta varianta oricum nu am iar spatiul este destul de mic si nici nu am de ce sa il fixez.
Batiul este de forma asta : batiu.Banuiesc ca gaurile le voi da astfel incat capota sa intre exact langa elice,adica pozitionarea motorului. =@ :good: Ca si servo pt eleroane m-am gandit sa pun 2 chiar daca aripa va veni lipita iar ei monteaza doar un servo,ca dealtfel cum am la Sonic.Prefer sa pun 2 servo ca sa ma pot folosi si de functia flaperon,ca am inteles ca avionul e cam vitezist cu toate ca pe youtube nu mi s-a parut.Dar..
Va tin la curent cu evolutia si vai pune pe cat posibil si poze. :lol: :yahoo:
Fisiere atasate
-
LIN 03 0402.jpg (19.63K)
Number of downloads: 67