Modelism - RHC Forum: ST ROCH scara 1:72 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

ST ROCH scara 1:72 nava de aprovizionare arctica - Model RC

#31 Useril este offline   tom cat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 828
  • Inregistrat: 01-July 10
  • Interests:modelismul

Postat 06 October 2010 - 12:26 PM

Vezi postareaGyula, la Oct 5 2010, 07:40 PM, a spus:

Ce interesant, toate barcile pe care le faci, se gasesc in kituri, la acelasi scara. Ce noroc ca bunicul tau le-a avut pe toate in colectia de desene.....

Multumesc pentru aroganta cu care tratezi. Continua, pe mine unul NU ma afecteaza chiar de loc. Daca ai fii citit topicul si de la SCHOONER LILLA DAN, probabil ai fi inteles ca planurile au fost cumparate din Danemarca de la maimutoii care produc si kiturile respective, dar ...... daca -ti place sa mazgalesti cu noroi !!!!! ?????? continua.
Respecte profunde .
P.S. Cat despre ....constructia in sine, eu le fac pentru mine si nu pentru altii, iar daca-ti place sa urmaresti constructia ....BINE, daca nu...... incearca macar din respect, daca ai asa ceva, sa nu postezi numai pentru a te afla in treaba, asta.... asa, de dorul postarii. Iar cu privire la .... Ulises, asta e bine, daca vrei sa intelegi e bine , daca nu, ...... cauta Modell-Bowhoite din 1966 si vezi acolo, daca nu...... i-ti trimit eu colectia integral in format electronic, asta ca sa ai si tu ceva planuri
Inaca o data respecte profunde.
Imagine postata
......si poate totusi
0

#32 Useril este offline   Gyula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 391
  • Inregistrat: 04-June 02

Postat 06 October 2010 - 02:46 PM

Nu mi se pare ca te-am mazgalait cu noroi, dar daca da, atunci scuza ma.
Planurile lui Ulises ma intereseaza, si daca tot le-ai taiat cu laser, trimite-mi te rog fisierele sa le pot da la taiat si eu.
Adresa mea e iferencz@rdslink.ro
Sailing is not a contact sport. Let's race with the rules

The pessimist complains about the wind, the optimist expects it to change, and the realist adjusts the sails
0

#33 Useril este offline   tom cat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 October 2010 - 12:54 PM

Salutari, si........ din nou momentul adevarului.
Dupa o luuunga perioda, in care m-am chinuit efectiv de a mai construi cate ceva, dupa o luuunga perioada de timp, in care limita suportabilitatii umane a fost impinsa la extrem, dupa o luuuunga perioana de acalmie si intoxicatie cu prostie, idiotism si o terifiianta si inadmisibila nesimtire insotita de lipsa de bun simt dar si de un dezinteres total din partea autoritatilor statului Roman, am revenit cu foarte mare greutate in sfera modelismului. Chiar daca mi-a fost extrem de greu, chiar daca am intampinat numai obstacole, am reusit intr-un final sa regasesc drumul catre lumea mea, catre refugiul drag mie.
Si........ am reinceput cu modelitul si pigulitul de unde ramasesem. Nu cred ca mai este necesar sa exemplific ceea ce am facut, si merg pe conceptul ca o poza face mai mult decat 1000 de cuvinte, asa ca .......... poze si mici foarte mici explicatii VS o lunga si plictisitoare poveste de ....... am masurat......, am taiat......, am lipit....... apoi am dezlipit urmat de un nou si......... plicticos BLA BLA BLA .

......in viitorul apropiat ( adica miercuri-joi ) am sa schimb elicea , optand pentru o elice cu un diametru ceva mai mare, tot cu 3 pale dar cu un pas ceva mai ....lejer, actuala fiind prea...... ''nervoasa'' acest fapt ducand la supraincalzirea motorului.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: SDC11784.JPG
  • Imagine atasata: SDC11788.JPG
  • Imagine atasata: SDC11789.JPG
  • Imagine atasata: SDC11790.JPG
  • Imagine atasata: SDC11791.JPG
  • Imagine atasata: SDC11793.JPG
  • Imagine atasata: SDC11793.JPG
  • Imagine atasata: SDC11794.JPG
  • Imagine atasata: SDC11795.JPG
  • Imagine atasata: SDC11796.JPG

Imagine postata
......si poate totusi
0

#34 Useril este offline   tom cat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 October 2010 - 12:56 PM

..... am fost nevoit sa modifisc intreaga motorizare, deoarece precedenta s-a dovedit a fi demna pentru o nava de viteza, nici decum pentru o amarata de nava de aprovizionare arctica.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: SDC11797.JPG
  • Imagine atasata: SDC11798.JPG
  • Imagine atasata: SDC11799.JPG

Imagine postata
......si poate totusi
0

#35 Useril este offline   tom cat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 October 2010 - 12:58 PM

........dupa un chin atroce , am reusind intr-un final sa finalizez....... balustrada de la pupa si cea de la prova, am intrat intr-o sfera a lucrului ceva mullt mai lejera , si anume la ....... dar mai bine va las pe voi sa vedeti.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: SDC11800.JPG
  • Imagine atasata: SDC11801.JPG
  • Imagine atasata: SDC11802.JPG
  • Imagine atasata: SDC11803.JPG
  • Imagine atasata: SDC11804.JPG
  • Imagine atasata: SDC11805.JPG
  • Imagine atasata: SDC11806.JPG
  • Imagine atasata: SDC11807.JPG
  • Imagine atasata: SDC11811.JPG

Imagine postata
......si poate totusi
0

#36 Useril este offline   tom cat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 October 2010 - 01:00 PM

......... ceva ''relaxare'' si o destindere a nervilor cu ........montat provizoriu cam ce am facut pana acum, asta.... asa, ca divertisment, si ...... din pura curiozitate , deci ....vre-o cateva poze.
..... hhhhmmmmmmm............ parca ,parca incepe cat de cat sa prinda ceva forma :rolleyes: :rolleyes: .

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: SDC11812.JPG
  • Imagine atasata: SDC11814.JPG
  • Imagine atasata: SDC11815.JPG
  • Imagine atasata: SDC11816.JPG
  • Imagine atasata: SDC11817.JPG
  • Imagine atasata: SDC11818.JPG

Imagine postata
......si poate totusi
0

#37 Useril este offline   tom cat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 October 2010 - 01:02 PM

.......si ce am mai lucrat cand altii dormeau......... :rolleyes: :rolleyes: Aviz amatorilor de insomnii......... asta este cel mai eficient mod in tratarea insomniilor. Deci...... cand nu aveti somn pe la ora 2-4 noaptea........ va apucati de ....modelit

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: SDC11824.JPG
  • Imagine atasata: SDC11829.JPG
  • Imagine atasata: SDC11830.JPG
  • Imagine atasata: SDC11831.JPG
  • Imagine atasata: SDC11832.JPG

Imagine postata
......si poate totusi
0

#38 Useril este offline   U1326 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 136
  • Inregistrat: 15-June 08

Postat 26 October 2010 - 01:12 PM

Frumos! :rolleyes:

Asteptam si astept continuari. Multumim pentru poze, arata bine.
Ce motorizare folosesti, si cu ce accumulatori? Cum ai facut puntea?

U-1326

Aceasta postare a fost editata de U1326: 26 October 2010 - 01:16 PM

Pics
NON SERVIAM !!!
0

#39 Useril este offline   bogdan_minitehnicus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1275
  • Inregistrat: 20-April 07

Postat 27 October 2010 - 07:57 AM

Bravos http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif
Valoarea unui modelist adevarat nu se masoara in numarul de posturi ci in realizarile sale...
0

#40 Useril este offline   Gyula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 27 October 2010 - 08:24 AM

Oare un reductor n-ar ajuta?

The pessimist complains about the wind, the optimist expects it to change, and the realist adjusts the sails
0

#41 Useril este offline   tom cat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 October 2010 - 12:13 PM

Multumesc tuturor pentru aprecieri, dar....... inca mai este mult de munca.

@ GYULA - la un reductor chiar ma gandesc si eu serios, si...... am sa incerc si varianta asa, cert este ca ........ a mai aparut o ploblema, dupa 5 minute de mers, chiar si in gol, motorul se supraincalzeste foarte mult, ajunge la 50 grade. Daca nu rezolv problema cu ....supraincalzirea, am sa fac niste modificari pentru racirea cu apa a motorului, numai ca........ spirala trebuie sa o fac eu, o spirala care sa se poata potrivii cu motorul meu, chiar nu am vazut nicaieri.

Totusi, ceva sfaturi si pareri mi-ar fi foarte utile.
Imagine postata
......si poate totusi
0

#42 Useril este offline   Gyula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 28 October 2010 - 08:08 AM

Ce fel de motor folosesti?
Reductorul ar trebui sa rezolve si incalzirea. Motorul asa cum e acum e suprasolicitat, i se cere putere mare la turatie joasa, iar majoritatea motoarelor dau puterea mai mare la o turatie mult mai mare.
Eventual pune o elice cu pas mult mai mic.

Pentru racire, se poate face si artizanal, nu spirala (care face contact co motorul doar pe o linie) ci din tabla. Am undeva un link dar acum normal nu-l gasesc

Aceasta postare a fost editata de Gyula: 28 October 2010 - 08:20 AM

0

#43 Useril este offline   tom cat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 October 2010 - 11:05 PM

Salutari din nou, marinisti, tanchisti si aviatoristi.
Zilele astea, de la ultima postare, am mai crosetar cate ceva la amarata asta de nava de aprovizionare.
Cam ce am lucrat....... o sa vedeti si voi, cert este ca...... am crosetat atat la propriu, cat si la figurat. Dupa cum probabil stiti si voi, nu e suficient cand ai de bibilit si e..... de-a dreptul oribil de ....dificil : te mai arunci cu capul inainte pentru ceva si mai dificil. Dupa ce ca la piticul asta de nava, am avut de realizat piese minuscule, si ...... dificil de realizat din ce gaseste omul pe langa casa omului, am ales sa-mi ingreunez munca si mai mult, asa ca...... daca m-a mancat ''sub limba'' sa fac acest model RC, si la o scara de 1:72, acum ....de ce sa nu am la el si ..... lumini de pozitie, lumini de navigatie, si ....colac peste popaza si cabinele iluminate.
Asa ca...... zis si facut....... dar mai bine............

.........

Dupa ce am strungarit din alama minunile din poza, care au ca diametru 3 mm am inceput sa le gauresc pe interior. Treaba grea, fiindu-mi necesara toata atentia si tot calmul posibil.
Multe incercari de a gaurii la strung s-au soldat cu esecuri din cele mai ......., asa ca ...... am apelat la..... Dremel cu freze de tip stomatologic, m-am pus pe sfredelit.
Acum .....gradul de nebulie de care dau dovada........ ramane la aprecierea voastra, cert este ca ledurile folosite la iluminat sunt de 2 mm diametru exterior.

.....

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: SDC11840.JPG
  • Imagine atasata: SDC11837.JPG
  • Imagine atasata: SDC11836.JPG
  • Imagine atasata: SDC11835.JPG

Imagine postata
......si poate totusi
0

#44 Useril este offline   tom cat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 October 2010 - 11:09 PM

Incurajat fiind de nebunia modelitului, daca tot e bal...... atunci eu sa fiu mai cu mot, ...... PETRECERE in toata regula, si...... hai sa fac si iluminat interior, deci.....

............

.......

..

..............si........... prima proba a iluminatului interior

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: SDC11845.JPG
  • Imagine atasata: SDC11844.JPG
  • Imagine atasata: SDC11843.JPG
  • Imagine atasata: SDC11842.JPG
  • Imagine atasata: SDC11841.JPG

Imagine postata
......si poate totusi
0

#45 Useril este offline   tom cat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 October 2010 - 11:13 PM

......insotita , sau mai bine zis acompaniata de luminile de pozitie babord -tribord, cea........ din pupa fiind inca in lucru

.........

..............

.......

.........

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: SDC11850.JPG
  • Imagine atasata: SDC11849.JPG
  • Imagine atasata: SDC11847.JPG
  • Imagine atasata: SDC11846.JPG

Aceasta postare a fost editata de tom cat: 29 October 2010 - 11:13 PM

Imagine postata
......si poate totusi
0

#46 Useril este offline   tom cat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 October 2010 - 11:15 PM

Dupa munca multa, si nervi intinsi la maxim am ajuns cu pocitania in stadiul............ asta

.......

..........

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: SDC11859.JPG
  • Imagine atasata: SDC11858.JPG
  • Imagine atasata: SDC11857.JPG
  • Imagine atasata: SDC11856.JPG
  • Imagine atasata: SDC11854.JPG
  • Imagine atasata: SDC11855.JPG

Imagine postata
......si poate totusi
0

#47 Useril este offline   bogdan_minitehnicus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 October 2010 - 07:22 AM

Felicitari, treaba cu ledurile mi-a dat si mie mari dureri de cap, caci printre altele se pare ca ledurile de 3V nu vor nici in ruptul capului sa mearga in paralel ci doar in serie <_<
Valoarea unui modelist adevarat nu se masoara in numarul de posturi ci in realizarile sale...
0

#48 Useril este offline   kno3 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1081
  • Inregistrat: 02-December 02
  • Interests:Motoare cu aburi, vapoare etc

Postat 30 October 2010 - 11:19 AM

Arata bine cu lumini.
0

#49 Useril este offline   tom cat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 October 2010 - 11:27 AM

Salutari si.... multumiri, Bogdane - pentru aprecieri. Ledurile folosite sunt de 3 volti, iar daca nu atasam rezistente ..... se ardeau. Intreaga instalatie de iluminat este alimentata de un accu de 3.7 v si 1300 mA . initial ma gandisem si la leduri smd, dar........ dupa ce m-am chinuit cu ledurile astea....... parca.......... Un alt inconvenient al ledurilor de 3 volti este faptul ca nu vor in ruptul capului sa functioneze legate in paralel, ci numai in serie, asa ca............
Un alt inconvenient aparut , si care imi da de ceva timp batai de cap, este faptul ca dupa ce am renuntat la motorizarea initiala propusa, aceea fiind gigantica si monstruoasa din toate punctele de vedere, actuala echipare...... este de-a dreptul....... Dupa o perioada de functionare de 5 minute a motorului chiar si in gol, acesta se supraincalzeste , ajungand la o temperatura de 50-60 grade , ultima temperatura masurata, si care detine recordul.... este de 68 grade ( de-a dreptul .... ) Intregul ansamblu , receptie- servo- motor este alimentat dintr-un pak de 3,7 volti si 1300 mA , identic cu cel folosit pentru iluminat.
Pentru a elucida misterul supraincalzirii motorului, am incercat fel si chip de modificari, care mai de care , de la scimbul elicei de propulsie cu o elice cu un pas mai mic, pana la un reductor, si chiar atasarea unui cooler de racire (chiar daca acesta nu mai are loc in interior, si ghiar daca toate acestea duceau cu mult peste limita deplasamentul navei ), dar....... ineficiente pana in prezent. ideea este ca modelul este unul exrtem de mic ca dimensiuni, adica are 45 cm lungime , cu 11 cm latime, iar compartimentul dedicat electonicii, care cuprinde servo pentru directie, motor propulsie, regulator, receptor, si 2 acuu , unul pentru propulsie si unul pentru iluminat , are dimensiunea de 15 cm lungime, 8 cm latime, si 4 cm inaltime, asa ca.........
Initial m-am gandit la un sistem de racire spiralat pe baza de apa, dar...... trebuie sa improvizez unul, asa ca......... ori si ce sugestie, parere, sfat.... sunt mai mult decat bine venite.
Deci ....pana una alta ..... help me......... S.O.S........ S.O.S.

Aceasta postare a fost editata de tom cat: 30 October 2010 - 11:28 AM

Imagine postata
......si poate totusi
0

#50 Useril este offline   Gyula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 02 November 2010 - 04:03 PM

Am gasit pozele cu sistemul de racire. Autorul lor spune ca spirala simpla are o rezistenta prea mare la asemenea viteze, apa nu circula bine prin ea, doar la modelele de viteza. El face niste "cutii" de racire din tabla subtire.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_9563_215809.JPG
  • Imagine atasata: IMG_9576_215804.JPG

0

#51 Useril este offline   bogdan_minitehnicus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 November 2010 - 05:45 PM

Vezi postareaGyula, la Nov 2 2010, 04:03 PM, a spus:

Am gasit pozele cu sistemul de racire. Autorul lor spune ca spirala simpla are o rezistenta prea mare la asemenea viteze, apa nu circula bine prin ea, doar la modelele de viteza. El face niste "cutii" de racire din tabla subtire.

Merge si cu teava, la mistralul meu pt ca are viteza mica am optat pt un diametru de 6 si teava din spatele elicii destul de mare. Oricum ideea cu acea cutiuta e mai mult decat ok :rolleyes:
0

#52 Useril este offline   tom cat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 November 2010 - 08:52 PM

Multumesc pentru idee @GYULA. Sincer ....trebuie sa recunosc ca eu unul nu m-am gandit la asa ceva. Cred ca de maine (Miercuri) eventual de joi, am sa incep sa modelez o cutie pentru..... racire.
@ Bogdan Minitehnicus ---- am incercat treaba cu ....spirala, pe care am confectionat-o din teava de alama de 4 mm iar sonda de admisie a apei a fost confectionata din aceeasi teava. Treaba sta cam in felul urmator : temperatura motorului a scazut simtitor undeva sub 20 grade..... este totusi o situatie inbucuratoare, dar..... la viteza pe care o are magaoaia......... fluxul de apa nu este cel asteptat, deci..... se poate mult mai bine, asa ca am sa incerc si varianta ''cutiei '' , ulterior ........optand pentru cea mai buna solutie. Totusi la 4 spire ....... temperatura a scazut mai mult decat ma asteptam, tentat am fost ca spirala sa o fac din teava de alama de 2 mm diametru, sorbul de 4 mm iar la spirala sa fi mers pe 8-10 spire ...... credeti ca rezultatul era altul?? ma refer...... era mai bun decat actualul ???

Aceasta postare a fost editata de tom cat: 02 November 2010 - 08:54 PM

Imagine postata
......si poate totusi
0

#53 Useril este offline   bogdan_minitehnicus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 November 2010 - 05:03 AM

Vezi postareatom cat, la Nov 2 2010, 08:52 PM, a spus:

Multumesc pentru idee @GYULA. Sincer ....trebuie sa recunosc ca eu unul nu m-am gandit la asa ceva. Cred ca de maine (Miercuri) eventual de joi, am sa incep sa modelez o cutie pentru..... racire.
@ Bogdan Minitehnicus ---- am incercat treaba cu ....spirala, pe care am confectionat-o din teava de alama de 4 mm iar sonda de admisie a apei a fost confectionata din aceeasi teava. Treaba sta cam in felul urmator : temperatura motorului a scazut simtitor undeva sub 20 grade..... este totusi o situatie inbucuratoare, dar..... la viteza pe care o are magaoaia......... fluxul de apa nu este cel asteptat, deci..... se poate mult mai bine, asa ca am sa incerc si varianta ''cutiei '' , ulterior ........optand pentru cea mai buna solutie. Totusi la 4 spire ....... temperatura a scazut mai mult decat ma asteptam, tentat am fost ca spirala sa o fac din teava de alama de 2 mm diametru, sorbul de 4 mm iar la spirala sa fi mers pe 8-10 spire ...... credeti ca rezultatul era altul?? ma refer...... era mai bun decat actualul ???

Man pt teava cred ca mai mult de atat nu poti scoate, doar eventual cu teava mai groasa, oricum e greu de zis, oricum cu orice racire sa nu te gandesti ca motorul o sa fie ca atunci cand l-ai pornit, ma refer la temperatura, ideea e ca respectiva cutiuta are suprafata de transfer mai mare deci in mod sigur te va ajuta ceva mai bine, eventual camasa o poti face pe toata suprafata motorului (mai putin la gurile de aerisire).

Asteptam vesti
0

#54 Useril este offline   tom cat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 May 2011 - 09:47 PM

Salutare lume buna. Sa nu credeti ca m-am ascuns de voi..... poate de soare, dar de voi...... in nici un caz. Chiar daca zilele care au trecut am cam neglijat forumul..... asta nu inseamna ca am neglijat si activitatea modelistica, drept pentru care aduc in fata domniilor voastre dovada de necontestat, prezenta nava de aptovizionare pentru arctica.... St. Roch.
Prea multe despre model..... nu asi avea ce sa spun , doar ca usor usor m-am apropiat de finalizare. Singurul regret pe care il am ....este acela ca nu am construit-o la o scara ceva mai mare, undeva la minim 90 cm, deoarece la scara actuala de 1:72 minunea de barcaz este atat de mica (46 cm lungime si 10,5 cm latime) incat mi-a mancat 30 ani din viata pentru realizarea detaliilor, instalatia de guvernare, motorizarea si instalatia de lumini....... spatiul de care am beneficiat pentru toate astea fiind unul extrem de mic fiind numai de 12 cm patrati.
Pana la finalizarea modelului pe deplin (sper ca la finele saptamanii viitoare sa fie gata) am sa va las in compania catorva poze cu stadiul actual al lucrarilor.

By tavi2031 at 2011-05-28
Si...... ceva poze cu privire la iluminarea modelului. scuze pentru calitatea extrem de proasta a pozelor, dar........ nu am mai avut cheful si dispozitia necesara pentru a regla aparatul. Poze mult mai clare si eventual un filmulet in momemtul finalizarii si a probelor de navigatie (pentru inceput in cada de baie, pentru reglajele aferente si lestarea propriuzisa).

Imagine postata
......si poate totusi
0

#55 Useril este offline   tom cat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 May 2011 - 10:02 PM

Da....... se pare ca nu vrea pozele........
http://img829.imageshack.us/img829/4030/sdc12933.jpg
By tavi2031 at 2011-05-28http://img546.imageshack.us/img546/2238/sdc12918.jpg
By tavi2031 at 2011-05-28http://img703.imageshack.us/img703/3810/sdc12919a.jpg
By tavi2031 at 2011-05-28http://img841.imageshack.us/img841/6682/sdc12920.jpg
By tavi2031 at 2011-05-28http://img714.imageshack.us/img714/7061/sdc12921.jpg
Imagine postata
......si poate totusi
0

#56 Useril este offline   tom cat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 May 2011 - 10:04 PM

....asa ca........ inca 5 poze !
http://img11.imageshack.us/img11/5714/sdc12922.jpg
By tavi2031 at 2011-05-28http://img13.imageshack.us/img13/793/sdc12923.jpg
By tavi2031 at 2011-05-28http://img233.imageshack.us/img233/1559/sdc12924t.jpg
By tavi2031 at 2011-05-28http://img688.imageshack.us/img688/3127/sdc12925n.jpg
By tavi2031 at 2011-05-28http://img580.imageshack.us/img580/2525/sdc12926.jpg
Imagine postata
......si poate totusi
0

#57 Useril este offline   tom cat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 May 2011 - 10:06 PM

.....si ....inca 5.......
http://img856.imageshack.us/img856/8410/sdc12927s.jpg
By tavi2031 at 2011-05-28http://img69.imageshack.us/img69/5275/sdc12928a.jpg
By tavi2031 at 2011-05-28http://img109.imageshack.us/img109/9786/sdc12929c.jpg
By tavi2031 at 2011-05-28http://img225.imageshack.us/img225/3088/sdc12930l.jpg
By tavi2031 at 2011-05-28http://img217.imageshack.us/img217/6136/sdc12931.jpg
Imagine postata
......si poate totusi
0

#58 Useril este offline   tom cat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 May 2011 - 10:08 PM

....si ultimele 5, si gata deocamdata.
http://img717.imageshack.us/img717/6813/sdc12932l.jpg
By tavi2031 at 2011-05-28http://img51.imageshack.us/img51/1908/sdc12934q.jpg
By tavi2031 at 2011-05-28http://img6.imageshack.us/img6/7729/sdc12935w.jpg
By tavi2031 at 2011-05-28http://img98.imageshack.us/img98/7938/sdc12936.jpg
By tavi2031 at 2011-05-28http://img7.imageshack.us/img7/2271/sdc12937q.jpg
Imagine postata
......si poate totusi
0

#59 Useril este offline   Bobo shipyard 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1315
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Interests:Navomodele. A state of trance . Armada music .

Postat 29 May 2011 - 11:00 AM

Foarte frumos felicitari pentru executie :) :) :clapping:
0

#60 Useril este offline   kno3 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1081
  • Inregistrat: 02-December 02
  • Interests:Motoare cu aburi, vapoare etc

Postat 30 May 2011 - 01:24 PM

Frumos, sper ca-i faci si un film pe lac.
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

19 useri citesc topicul
0 membri, 19 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro