Modelism - RHC Forum: Zborurile mele de inceput - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Zborurile mele de inceput vreau sa vi le impartasesc

#1 Useril este offline   CiprianGL 

• ex PILO
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 769
  • Inregistrat: 12-June 10
  • Interests:Aeromodelism,IT,PC games

Postat 19 August 2010 - 09:16 AM

Dragi colegi,
Sunt o veeeeche cunostiinta de-a voastra.Pt cei ce nu s-au prins inca cine sunt,sunt vechiul Ciprian.
Va ro sa ma iertati pt toate bazaconiile pe care le-am scris,toate flame-urile pe care le-am facut.
Am decis sa mai cumpar inca o cessna,pe care,dupa cum vei vedea,am reusit sa o zbor binisor.
Vizionare placuta,si astept pareri,in special critici :rolleyes:
Nu-s eu mester in pilotaj,dar macar stiu sa fac cateva cercuri...batea si vantul..

Ps:scuzati vocea cameramanului
:vor mai veni si alte filme

Aceasta postare a fost editata de pilo: 19 August 2010 - 09:22 AM

Bafta,Cipi.
tot ce zic este doar o parere...
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
0

#2 Useril este offline   CiprianGL 

• ex PILO
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 August 2010 - 10:05 AM

Hai,nimeni nimic?Am zburat asa de perfect ca nu aveti ce critica?
Sau ma urati asa de tare ca nici nu vreti sa ma criticati.. :D ;) :D

Aceasta postare a fost editata de pilo: 19 August 2010 - 10:20 AM

Bafta,Cipi.
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
0

#3 Useril este offline   CiprianGL 

• ex PILO
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 August 2010 - 11:16 AM

Hai nimeni?Vreau si eu o parere,zbor bine,nu zbor,bruschez modelul..nu e bine reglat...?
Bafta,Cipi.
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
0

#4 Useril este offline   dululutu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1476
  • Inregistrat: 14-July 09

Postat 19 August 2010 - 11:33 AM

Vezi postareapilo, la Aug 19 2010, 12:16 PM, a spus:

Hai nimeni?Vreau si eu o parere,zbor bine,nu zbor,bruschez modelul..nu e bine reglat...?

ai zburat nemaiantalnit
felicitari!!!!
data viitoare posteaza in GALERIE FOTO-VIDEO
succesuri
0

#5 Useril este offline   GMC 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 49
  • Inregistrat: 27-February 10

Postat 19 August 2010 - 11:36 AM

salut pilo

din ce vad te cam joci cu el aproape de sol si tine cont ca se angajeaza si intra in limita din ce ai observat si tu,baga motor mai tare si ridica-l mai mult pt siguranta ta si a modelului ;) si s-ar putea sa ii faci freaza cuiva cu el daca vii deaspura capetelor :D))

toate cele bune si aterizari fara incidente :D
0

#6 Useril este offline   CiprianGL 

• ex PILO
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 August 2010 - 12:04 PM

Vezi postareadululutu, la Aug 19 2010, 12:33 PM, a spus:

ai zburat nemaiantalnit
felicitari!!!!
data viitoare posteaza in GALERIE FOTO-VIDEO
succesuri

Unde este aceasta galerie?
Gmc:zbor asa de jos fiindca mi-ar lua foarte mult timp sa il urc,motorul nu trage mai deloc,abia il taraste prin aer,nu urca la mai mult de 5-10 grade...
Sincer nu ma simteam prea comod cu avionu peste cap,dar am trecut asa,sa dea bine la film :D
Bafta,Cipi.
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
0

#7 Useril este offline   oachidori 

• F22 Raptor Fan
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2393
  • Inregistrat: 05-August 09
  • Interests:Aeromodele, Modelare 3D

Postat 19 August 2010 - 12:45 PM

Vezi postareapilo, la Aug 19 2010, 12:16 PM, a spus:

Parerea mea e ca zbori un pic in salturi.Nu e un zbor fluent.Si eu am ceva de genul asta,un starter cu motorul lui si reductor si abia dc trage si asta aproape de full.Dar tu misti prea mult de acceleratie din cate imi dau seama,zbori ca valurile Dunarii,oricum e super bine si asa cum zicea si GMC zbori un pic prea jos si e riscant ca dc faci o manevra gresita mama terra scrie pe el.Si poti face si un luping cu el il ridici un pic apoi in jos ca sa prinda viteza si apoi maxim elevator si s-a facut.Asta pt varianta submotorizata ca sa compensezi lipsa de putere a motorului.
toate bune si zboruri fara probleme
Olivian Diaconescu

Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
0

#8 Useril este offline   pccdtk 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1747
  • Inregistrat: 09-June 02
  • Interests:Aeromodelism ; Simulatoare RC ; Modelare 3D

Postat 19 August 2010 - 12:58 PM

Zbori nitel haotic. La un trainer zborul orizontal se mentine la o anumita turatie constanta a motorului ( binenteles si trimat daca este necesar ) . Apoi din ce am vazut poate ca este mai bine sa initiezi virajul din directie si apoi sa-l ti mai mult din profundor. Zbor in ultima vreme Cesna unui prieten ( motorizata asa cum a venit cu un 400 si elice 7x3 fara reductor ) si desi sunt fan deproane sunt incantat de "finetea" modelului. Daca nu "mesteci" prea mult in stick-uri trebuie sa zboare foarte lin. Cumva , vantul daca nu este in rafale ( sau turbulente ) ar trebui sa te ajute . Du-l sus de exemplu si vino contra vantului chiar cu motorul oprit - planeaza surprinzator de bine pentru mine . BAFTA !!!

Aceasta postare a fost editata de pccdtk: 19 August 2010 - 01:00 PM

0

#9 Useril este offline   GMC 

• Incepator
  • PipPip

Postat 19 August 2010 - 01:07 PM

app ce elice folosesti? da-ne niste detalii ca sa te putem ajuta..greutate ..motor..accu....asta pt parte tehnica ca sa il duci mai sus,invata sa il controlezi lin..linii drepte..dus-intors..viraje....este pacat ca e un model super tare pt incepatori zboara singur
si eu tot cu el am inceput si ca sa iti faci curaj baga simulator la greu ca asa te inveti cel mai bine
0

#10 Useril este offline   CiprianGL 

• ex PILO
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 August 2010 - 02:03 PM

Va salut,
Multumesc pentru pareri si sugestii.

Oachidori:Mda,zbor oarecum in salturi,poate fiindca efly-ul meu nu e de prea finete,caci nu misc stick-urile mai mult de 0.5-0.3 cm intr-o parte.
Poate ca de la faptul ca(,)cursele suprafetelor de control sunt marite mecanic,adica cuplez parghia la la ultimele gauri(la servo si la echie)
In seara asta am sa le duc cu o gaura mai ''sus''
Despre luping..nu stiu,nu am curaj,este doar al 2 -lea zbor al meu,la care am realizat cam cum e cu zborul pe vant(oribilil)
De mentionat ca avionul nu are aripa lui originala,(are aripa de cessna 745) aia s-a rupt la alt crash,la care am rupt si elicile avionului originale(cu 3 pale,acum cu 2)Totodata am mai rupt si capota si profundorul.(in alte crash-uri)

Pccdtk:Momentan,avionul nu are eleroane.De aici si chestia cu zborul oarecum haotic.Fiind si prima data pe vant,nu am stiu cum sa reactionez,fiindca era in rafale.Nu m-a ajutat deloc.M-am intros inapoi mai repede,se intetea vatul si scadea luminozitatea,si mai bine model intreg si baterie pe jumate,decat model bucati si bateria terminata.(Puteam sa il mai tin ceva in aer,dar am zis sa nu risc)
Am sa fac tot ce imi spuneti,o sa il duc mai sus,o sa umblu mai bland cu aceleratia,desi zic eu era destul de constanta.

Gmc:Elicea stiu doar ca are 22,5 cm lungime,habar n-am pasul,dar stiu ca e mic,sub 6 inch.
Greutatea...hmm..nu am cantar,dar estimez pe la 520-500 grame.
Motorul este de 1500 kv BL Outrunner C2830/ 21 asta e(tot acolo
Bateria e: LiPo 3D-TOP ENERGY 7.4 V/ 1300 mA/ 25C(o gasiti la botosani)
Curajul vine cu timpul...mai intai sa mai fac cateva zboruri si trag si un loop.

In rest,aterizari line si zboruri frumoase ca io am!

Aceasta postare a fost editata de pilo: 19 August 2010 - 02:06 PM

Bafta,Cipi.
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
0

#11 Useril este offline   GMC 

• Incepator
  • PipPip

Postat 19 August 2010 - 02:16 PM

ai statia aia cheap de la e-fly pe care o am si eu..de la cessna ..dar fi atent..poti sa o desfaci si sa are 2 suruburi inauntru la manete..invarti de suruburile alea si slabesti cursa la mansa...ceva expo mecanic :)) ,vezi ca zice in manualu statiei despre asta :) te ajuta sa nu mai zbori haotic ,eu asa am facut si am potrivit-o cum mi-a placut
0

#12 Useril este offline   oachidori 

• F22 Raptor Fan
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 August 2010 - 03:05 PM

Vezi postareapilo, la Aug 19 2010, 03:03 PM, a spus:

Va salut,
Multumesc pentru pareri si sugestii.

Oachidori:Mda,zbor oarecum in salturi,poate fiindca efly-ul meu nu e de prea finete,caci nu misc stick-urile mai mult de 0.5-0.3 cm intr-o parte.
Poate ca de la faptul ca(,)cursele suprafetelor de control sunt marite mecanic,adica cuplez parghia la la ultimele gauri(la servo si la echie)
In seara asta am sa le duc cu o gaura mai ''sus''
Despre luping..nu stiu,nu am curaj,este doar al 2 -lea zbor al meu,la care am realizat cam cum e cu zborul pe vant(oribilil)
De mentionat ca avionul nu are aripa lui originala,(are aripa de cessna 745) aia s-a rupt la alt crash,la care am rupt si elicile avionului originale(cu 3 pale,acum cu 2)Totodata am mai rupt si capota si profundorul.(in alte crash-uri)

Pccdtk:Momentan,avionul nu are eleroane.De aici si chestia cu zborul oarecum haotic.Fiind si prima data pe vant,nu am stiu cum sa reactionez,fiindca era in rafale.Nu m-a ajutat deloc.M-am intros inapoi mai repede,se intetea vatul si scadea luminozitatea,si mai bine model intreg si baterie pe jumate,decat model bucati si bateria terminata.(Puteam sa il mai tin ceva in aer,dar am zis sa nu risc)
Am sa fac tot ce imi spuneti,o sa il duc mai sus,o sa umblu mai bland cu aceleratia,desi zic eu era destul de constanta.

Gmc:Elicea stiu doar ca are 22,5 cm lungime,habar n-am pasul,dar stiu ca e mic,sub 6 inch.
Greutatea...hmm..nu am cantar,dar estimez pe la 520-500 grame.
Motorul este de 1500 kv BL Outrunner C2830/ 21 asta e(tot acolo
Bateria e: LiPo 3D-TOP ENERGY 7.4 V/ 1300 mA/ 25C(o gasiti la botosani)
Curajul vine cu timpul...mai intai sa mai fac cateva zboruri si trag si un loop.

In rest,aterizari line si zboruri frumoase ca io am!

Ce statie e ?ETC 62?Ca dc asta e din ce am vazut eu in filmulet,poti pune expo si rezolvi problema.Alt reglaj e ca parghia de la servo trebuie sa fie la gaura din exterior iar la echie cea din interior pt a avea cea mai mare cursa posibila.Avand si expo nu risti ca atunci cand misti doar putin din stickuri sa influentezi avionul dar la nevoie o cursa mare la maxim de stick ar putea sa te ajute.
Zic si eu..din experienta..
Olivian Diaconescu

Radio:
Aero:
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
0

#13 Useril este offline   CiprianGL 

• ex PILO
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 August 2010 - 03:26 PM

As vrea eu etc 62,e doar un e-fly 100b amarat..
Am sa mut gaura de la servo cat mai aprope de cetru si echia cat mai departe de ''centru''
Multumesc de informatie
Bafta,Cipi.
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
0

#14 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2862
  • Inregistrat: 30-May 09
  • Interests:aero

Postat 19 August 2010 - 04:28 PM

....bravo domnule...e bine,foarte bine.... reglaje si setari le fac si altii mai avansati...
totusi.......du-l sus cat mai sus ..bafta
0

#15 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8326
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 19 August 2010 - 07:53 PM

Bravo Ciprian. Eu am fost convins ca esti cu adevarat pasionat dar nu ai gasit modul bun de a intra pe forum. Te asteptam sa zbori si cu un heli, ca stim ca asta iti doresti. Freaca bine Cessna ca e un avion fenomenal, cu eleroane zboara cu totul altfel.. Eu am una si imi place. Stefan
0

#16 Useril este offline   CiprianGL 

• ex PILO
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 August 2010 - 08:21 PM

Vezi postareastiganas, la Aug 19 2010, 08:53 PM, a spus:

Bravo Ciprian. Eu am fost convins ca esti cu adevarat pasionat dar nu ai gasit modul bun de a intra pe forum. Te asteptam sa zbori si cu un heli, ca stim ca asta iti doresti. Freaca bine Cessna ca e un avion fenomenal, cu eleroane zboara cu totul altfel.. Eu am una si imi place. Stefan

Multumesc foarte mult.Pana la elicoptere mai e cale lunga,findca momentan bugetul e mai mic de 0.
Azi am mai dat o incercare,dar nu stiu ce naiba s-a intamplat ca s-a inversat comanda de elevator,si la lansarea din mana poc in bot de tot.Elice dusa,probail motor descetrat.
Daca e sa dau o nota acestui model,aia nu ar fi mai mult de 4,hai 5.
Acum nu mai am decat o elice,care sper ca ma va mai tine pana cand voi mai avea finante.Starea actuala a avionului:
Fuselajul:ruptura lipita pe partea de sus,langa aripahttp://img441.imageshack.us/img441/9971/dsc00195f.jpg
Aripa:aripa originala a fost topita cand am incercat sa o lipesc cu adeziv de PVC,acum are o aripa de cessna 745,care e mult mai buna,are profilul mai gros,are ceva defecte(nu e perfect neteda)Am incercat sa ii fac eleroane,doar ca..le-am taiat,le-am lipit cu banda izolatoare,si au ramas asa.Ulterior am dat gauri in ea pt a o prinde la fel ca pe cealalalta.
Ampenajele:Profundorul a fost rupt chiar la imbinarea cu fuselajul,reparat cu banda adeziva si bison motage kit ca adeziv,ca n-am gasit altceva mai bun.
Botul avionului:Are capota rupta de la un crash,de la primul zbor reusit,nu stiam sa aterizez,acum stiu cat de cat.

Aceasta postare a fost editata de pilo: 19 August 2010 - 08:33 PM

Bafta,Cipi.
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
0

#17 Useril este offline   CiprianGL 

• ex PILO
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 22 August 2010 - 07:45 PM

Va salut,

In seara asta am iesit iar la zbor,si nu m-am intors prea incantat.

In ce sens,adica prima oara modelul trage sus,desi la al 2-lea zbor nu avea nimic.Ajustat nitel din echia profundorului.

A doua lansare.Avionul trage stanga,iar cand voiam sa urc sau sa cobor,avionul tindea sa se roteasca in jurul axei proprii.(ca si cum ai da o foarte usoara comanda de eleroane,insa eu nu
am asa ceva inca).Rapid jos,hai la verificari.

Am constatat ca,profundorul,in urma unui crash mai vechi,si prost reparat,a facut urmatoarea problema:Cele doua jumatati ale stab. orizontal au fost rupte,iar acum,cand dau comanda de sus sau jos,o parte(cea care e conectata la servo)raspunde bine,cealalalta face cam jumate din cursa celeleilalte.Deci,cand sau sus,profundorul face si ca eleronul stanga(privit din spate)coborat.Cand dadeam sa coboare,facea invers,se rotea in sens orar(in juruu axei sale).

Pana la urma,m-am intors cu modelul intreg,bateria pe jumate.Nu prea mi-a placut evolutia lui,dar,se rezolva :lol: ;)
Pana nu ii fac ampenaje noi nu mai pup zbor.

Vine si un filmulet,doar ca imi mai trebuie o chestie sa il descarc de pe camera :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Aterizari line si numai bine,
Ciprian aka Pilo(sau mai bine,ciprian)

Aceasta postare a fost editata de pilo: 22 August 2010 - 07:45 PM

Bafta,Cipi.
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
0

#18 Useril este offline   CiprianGL 

• ex PILO
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 23 August 2010 - 01:48 PM

Salut,
Dupa zborul nefericit de ieri,m-am apucat sa il repar.
1)Cu un cutter bun am despicat partea mobila a profundorului(cea cu probleme)de cea fixa si i-am desprins echia.
2)Am luat 2 bucati de balsa de 1 mm,pe care le-am taiat in forma partii mobile a profundorului.Ulterior le-am lipit cu aracet

Sistemul de prindere al aripii nu imi placea deloc,intr-un final aripa avea sa se tot comprime in locul unde erau suruburile,pana cand se rupea.
Asa ca,am luat o scandura de mici dimensiuni,nu de balsa,am cioplit-o sa o fac rotunda si am taiat-o la latime fuselajului +1-2 cm in ambele parti.
Am facut astfel 2 ''bete''de 0.5 cm in diametru pe care le-am bagat in fuselaj,dupa ce am dat niste gauri in avion cu un dremel,ales la diametru.

Apoi am taiat 2 fasii(una spare) lungi din cauciuc de camera de bicicleta.Pt a proteja aripa ,am mai pus o coala de un material special,seamana cu plasticul,felxibila,care am lipit-o cu aracet(da,aracetul chiar se lipeste de polistiren)Pac pac pac,am fixat aripa cu o fasie de cauciuc,si asa o sa merg la zbor,cu ea montata..

Urmeaza sa confectionez niste balamale,si va fi gata de zbor.

Acum voi lasa pozele sa vorbeasca,ca o poza face cat 1000 de cuvinte:

Numai bine!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC01357__Large___Large_.JPG
  • Imagine atasata: DSC01362__Large___Large_.JPG
  • Imagine atasata: DSC01359__Large___Large_.JPG
  • Imagine atasata: DSC01360__Large___Large_.JPG
  • Imagine atasata: DSC01363__Large___Large_.JPG

Aceasta postare a fost editata de pilo: 23 August 2010 - 01:51 PM

Bafta,Cipi.
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
0

#19 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 23 August 2010 - 02:07 PM

bestial !!!!

Aceasta postare a fost editata de adyc: 23 August 2010 - 02:07 PM

0

#20 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 23 August 2010 - 03:32 PM

grozav.
DT
0

#21 Useril este offline   CiprianGL 

• ex PILO
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 31 August 2010 - 11:46 AM

Hehe,ce a trecut vremea.Nu am mai postat,deci nu am mai zburat.
Insa am o intrebare.Banda adeziva poate fi folosita ca si balamale? :blink: :blink:
Caci se vede in poze ca cu banda izolatoare e lipit profundorul.
A mai facut cineva asa,a mers/ nu a mers?
Bafta,Cipi.
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
0

#22 Useril este offline   oachidori 

• F22 Raptor Fan
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 August 2010 - 11:53 AM

Vezi postareapilo, la Aug 31 2010, 12:46 PM, a spus:

Hehe,ce a trecut vremea.Nu am mai postat,deci nu am mai zburat.
Insa am o intrebare.Banda adeziva poate fi folosita ca si balamale? :blink: :blink:
Caci se vede in poze ca cu banda izolatoare e lipit profundorul.
A mai facut cineva asa,a mers/ nu a mers?

Se poate foarte bine.Uite aici:
http://www.topmodel...._1254993823.pdf
si merge foarte bine.
Olivian Diaconescu

Radio:
Aero:
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
0

#23 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 31 August 2010 - 12:09 PM

Sunt multe materiale plastice (sau chiar textile) care pot fi folosite pe post de balamale, dar pe langa proprietatile bune pe care le au pe moment, trebuie sa verifici daca in timp, le pastreaza. De la un an la altul e timp lung, unele devin rigide, casante... Trebuiesc bine verificate dupa perioade mari de nefolosire si dupa o vreme de incercari, ar trebui mers pe ceva cunoscut, de incredere.
Unele plastice au o problema cu ultravioletele. Dar sunt o buna solutie! Daca ar fi sa pot, n-as face balamale scumpe, sa reziste 20 de ani si sa le pun pe un model care in 2 sezoane are mari sanse sa ajunga scobitori. Probabil ca daca mai comentez mult tot la bani o sa ajung, asa ca iau o pauza.
Spor la treaba!

Aceasta postare a fost editata de bitex: 31 August 2010 - 12:10 PM

Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#24 Useril este offline   CiprianGL 

• ex PILO
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 03 October 2010 - 05:44 PM

Si in sfarsit filmuletul promis cu probleme la profundor...
nu Stiu de ce,dar e filmat cu camera hd,si se vede extrem de prost!

Ma vad si eu mai mult in el :lol: :blush: ..pacat ca nu s-a vazut aterizarea. :huh: :huh:

Aceasta postare a fost editata de pilo: 03 October 2010 - 05:50 PM

Bafta,Cipi.
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
0

#25 Useril este offline   CiprianGL 

• ex PILO
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 October 2010 - 07:31 AM

A,am uitat sa spun;aici in film vantul batea foarte tare,in sensul daca lasai sa cada niste iarba din mana,fara sa le arunci,se duceau cam la 5-6 metri in spate.
Astept sugestii si critici :blink:

Aceasta postare a fost editata de pilo: 04 October 2010 - 07:31 AM

Bafta,Cipi.
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
0

#26 Useril este offline   dululutu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1476
  • Inregistrat: 14-July 09

Postat 04 October 2010 - 08:14 PM

Vezi postareapilo, la Oct 4 2010, 08:31 AM, a spus:

A,am uitat sa spun;aici in film vantul batea foarte tare,in sensul daca lasai sa cada niste iarba din mana,fara sa le arunci,se duceau cam la 5-6 metri in spate.
Astept sugestii si critici :D

interesant este ca in filmulet nu iti flutura tricoul mai deloc, sau era prea apretat :)
mai bine o lasai asa
oricum....... felicitari
0

#27 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Postari: 8326
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 04 October 2010 - 09:05 PM

Stii cum e; te duci pe camp si adie o briza usoara, arunci pasarea in aer si descoperi ca briza aia usoara devine uragan, mai ales daca esti mai la inceput. Eu cel putin asa simteam.

Vezi postareadululutu, la Oct 4 2010, 09:14 PM, a spus:

interesant este ca in filmulet nu iti flutura tricoul mai deloc, sau era prea apretat http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif
mai bine o lasai asa
oricum....... felicitari

0

#28 Useril este offline   johnnel 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 111
  • Inregistrat: 23-August 09

Postat 05 October 2010 - 07:01 PM

Vezi postareapilo, la Oct 4 2010, 08:31 AM, a spus:

Astept sugestii si critici :)

...se vede clar...acolo e o tornada! :)
0

#29 Useril este offline   CiprianGL 

• ex PILO
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 October 2010 - 08:46 PM

era vant sus,pt model,nu pentru mine...fiindca la sol era cat de cat bine,dar in aer...no coment,mai tare ca niciodata vantul..si la un model de 500 de grame nici nu va inchipuiti cat de tare il lua vantul...
Bafta,Cipi.
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
0

#30 Useril este offline   protheus 

• 日本語
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1719
  • Inregistrat: 26-August 07
  • Interests:Cate un pic din fiecare domeniu.

Postat 05 October 2010 - 10:19 PM

Vezi postareapilo, la Oct 5 2010, 09:46 PM, a spus:

nici nu va inchipuiti cat de tare il lua vantul...

Unii ne mai inchipuim, dar nu pot spune de toti.
 "Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."  
0

Arata acest topic

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

13 useri citesc topicul
0 membri, 13 vizitatori, 0 utilizatori anonimi