Remorcher ULISES model RC
Postat 07 December 2010 - 02:22 PM
Multa, multa bafta.
Postat 07 December 2010 - 09:54 PM
dan_mitea, la Dec 7 2010, 02:22 PM, a spus:
Multa, multa bafta.
Dragilor..... se pare ca ati reusit sa ma corupeti. Eu unul am sa ma tin de promisiune si .......am sa-l inzestrez pe amaratul de ULISES cu un aburos. Am demarat cautarile, sapaturile ,si........ cat de curand am sa scot banii de la saltea pentru aburos .
Eu primul pas l-am facut, acum sa vedem daca al nostru DAN_MITEA scoate de la naftalina proiectul inceput , si-l finalizeaza. <_< :lol: :lol:
Respecte profunde.
......si poate totusi
Postat 08 December 2010 - 04:00 AM
http://www.findsmini...s.dk/Side4.html ?
Am sa incerc sa-mi respect promisiunea. Dupa Decathlon, ii vine randul corabiei. Ramane stabilit.
Multa bafta, navigatori, dumneavoastra.
Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 08 December 2010 - 04:01 AM
Postat 16 January 2011 - 12:42 PM
Dupa un an , care pentru mine a fost unul nefast, dupa ce ca am intrat cu sperante mai .... intr-un an ........ care pana acum s-a dovedit de-a dreptul....... mult mai rau decat precedentul, am incercat din rasputeri sa ma refugiez in lumea mea si sa incerc sa mai lucrez la proiectele incepute pe parcursul catorva ani de modelism, care nu sunt multi, dar nici putini.
Ei bine , dragi colegi........ am abordat din nou proectul remorcherului care s-a nascut ,la drept vorbind anul trecut.
Deci..... in asteptarea unor vesti inbucuratoare de la cei din'' nemtia'' de la regner-dampftechnik cu privire la motorul aburos ( initiat , inainte ce Craciun primisem o veste care m-a bucurat, dar..... daca nu a fost sa fie.....) am purces la continuarea bibilelilor, ..... si am reusit ca intr-un final sa acopar goliciunea costeliva a remorcherului cu bachete de pin de 6x2mm intr-un timp de-a dreptul record in decursul a 2 zile (cumulat -14 ore), iar ce a iesit.... se vede in poze.
Aceasta postare a fost editata de tom cat: 16 January 2011 - 12:43 PM
......si poate totusi
Postat 16 January 2011 - 12:51 PM
Aceasta postare a fost editata de tom cat: 16 January 2011 - 12:51 PM
......si poate totusi
Postat 16 January 2011 - 12:55 PM
Aceasta postare a fost editata de tom cat: 16 January 2011 - 12:55 PM
......si poate totusi
Postat 16 January 2011 - 01:04 PM
Aceasta postare a fost editata de tom cat: 16 January 2011 - 01:04 PM
......si poate totusi
Postat 16 January 2011 - 07:51 PM
The pessimist complains about the wind, the optimist expects it to change, and the realist adjusts the sails
Postat 20 January 2011 - 05:15 PM
Nu astepta sa te sune cei de la Regner in legatura cu motorul, ca-s cam uituci. Si eu a trebuit sa le amintesc de o comanda.
Postat 30 January 2011 - 04:20 PM
Si acum sa revenim la oile noastre. Deci.... din nou salutare impatimiti in ale modelismului. Dupa lupte seculare cu sistemul ticsit de mitocani care ne ......si incercand sa usurez suferinta unor semeni cu care ne ducem viata de zi cu zi, a trebuit sa ma recunosc invins. Se pare ca mizeria , idiotismul, mitocanismul, nepasarea in care traim, sau suntem fortati sa traim este mai puternica de cat omenia, iubirea de semeni, respectul ci cultura. Chiar daca poate parea ca am neglijat colectivitatea modelistica , ei bine dragi confrati in ale suferintei modelistice, nu s-a intamplat chiar asa, drept dovada..... anul acesta se pare ca m-am ''pus'' rau de tot cu burta pe ..... modelit.
Lasand palavragelile pe mai tarziu si pentru o eventuala intalnire modelistica la ...un TEC ( celebrul suc consacrat care se servea de la dozator), am sa incerc sa prezint pe etape ce am mai crosetat la remorcher, si...... nu numai, dar despre restul in cu totul alte topice.
Asa ca..... inarmat cu un ''calm bolnav'' dupa o supradoza de..... ?? diazepam ??? ( nu de alta, dar... pentru linistea sufleteasca, si daca o fi sa mor, barem sa mai finalizez cate ceva din cele incepute) am trecut la crosetat capacele de vizitare de la ''compartimentul '' sala masini , atat la propriu cat si la figurat .
Aceasta postare a fost editata de tom cat: 30 January 2011 - 04:21 PM
......si poate totusi
Postat 30 January 2011 - 04:22 PM
..... Credeti ca este suficient ???? ei bine ..... nici pe departe. Dupa ....rame la geamuri, la use, scari si alte acareturi........... am incercat si ... sper sa fi si reusit sa solutionez problema reflectoarelor de cautare de pe cabina
......si poate totusi
Postat 30 January 2011 - 04:26 PM
M-am pus pe realizat un pic de goniometru, de reflector pentru..... ''spate'' si '' maini curente '' ....... dar...... am continuat si cu alte acareturi pe care le-am montat ulterior.
Aceasta postare a fost editata de tom cat: 30 January 2011 - 04:26 PM
......si poate totusi
Postat 30 January 2011 - 04:30 PM
Aceasta postare a fost editata de tom cat: 30 January 2011 - 04:31 PM
......si poate totusi
Postat 30 January 2011 - 04:32 PM
Am continuat si cu .... catargul, la care am adoptat o inovatie tehnica putin intalnita in modelism, daca am reusit ?!? ...din nou ramane de vazut.
......si poate totusi
Postat 30 January 2011 - 09:55 PM
The pessimist complains about the wind, the optimist expects it to change, and the realist adjusts the sails
Postat 30 January 2011 - 10:29 PM
Dar nu m-ai lamurit ce kit de piese folosesti, cine il fabrica?
Postat 30 January 2011 - 10:39 PM
Postat 13 February 2011 - 11:19 AM
Pana la viitoarea aparitie cu noi poze si informatii despre constructia remorcherului...... toate bune si spor la modelit.
......si poate totusi
Postat 20 February 2011 - 06:05 AM
Iti tin pumnii ca totul sa fie ok si sa duci la bun sfarsit ceea ce ai inceput. Va fi o desfatare pentru ochi si o sursa nesfarsita de cunostinte.
PS. Un singur domeniu, cred ca, nu l-ai atins. Aeromodelele destinate vazduhului. Si, dintre toate, cred, ca, doar tu ai putea plasmui un micromodel de 1g. Cum ti se pare zburatoarea din fotografie?
http://www.marinaru.ro/forum/img/gallery/1296756265.jpg
Multa, multa bafta, liniste sufleteasca si putere de munca, plasmuitorule.
Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 20 February 2011 - 06:05 AM
Postat 20 February 2011 - 11:46 AM
......si poate totusi
Postat 20 February 2011 - 01:26 PM
P.S. Scuze pentru calitatea imaginii care este de-a dreptul :) ....... am sa revin cu ceva mult mai clar si mai concis, dar...... dupa lupte seculare de reamintire a parolei..... am reusit intr-un final sa pot atasa filmarea pe youtube.
De asemenea scuzati personajul din planul doi, dar este un mic diavol inpielitat :) pe nume....TEDDY si se ocupa mai nou cu CTC-ul si cu inspectia machetelor :ph34r: . Pana acum..... pare multumit de lucrare, mi-a confirmat asta, dar a mai adauga si aspectul ca se putea si mai mult decat atat.
......si poate totusi
Postat 20 February 2011 - 07:11 PM
tom cat, la 20 February 2011 - 11:46 AM, a spus:
Si taci? Nu ne incanti cu fotografii? Inseamna ca esti suparat pe noi.
Acum, serios, te rog frumos, cand vei avea chef si timp, sa faci un topic cu zburatoarele.
Multa, multa bafta.
Postat 21 February 2011 - 02:30 PM
Ps am un prieten care lucreaza asa ceva si a fost ireal sa tin asa ceva in mana, practic e incredibil de usor :D
Postat 09 March 2011 - 01:16 AM
Minunatiile de ancore au dimensiunea de 47x25 mm si se incadreaza perfect pentru HMS Ulises.
Rezultatul......si..... minunea de aliaj.... care are niste proprietati de-a dreptul ciudate. Singurul mod de prelucrare este ...prin turnare , devine fluid la numai 50 grade, dar..... este extrem de dur si greu totodata
......si poate totusi