Remorcher ULISES model RC
Postat 14 August 2010 - 12:19 PM
Ca sa nu mai lungesc palavrageala si sa devin astfel plictisitor si nesuferit............... Remorcher ULISES .
Modelul este unul clasic, am ales scara de 1:30 asta, sa am (unde indesa ) spatiu pentru toata electronica necesara ( motor,sirene, instalatie de lumini, instalatie de fum si inca multe altele. Am inceput prin a dezvolta planul, acesta fiind unul vechi, de prin anii 1972 ( o mostenire de-a bunicului, printre altele ). Am trasat planul de forme pe placaj si am trecut la decupat, in aceeasi masura am inceput si cu realizarea cabinei, si pana acum...... cam asta a iesit.
......si poate totusi
Postat 24 August 2010 - 10:30 AM
profesorul, la Aug 24 2010, 10:59 AM, a spus:
Salutare profesore. Placa albastra pe care tot fac poze, si de altfel pe care mai si lucrez, se numeste CUTTING MAT. este o placa dintr-un cauciuc siliconi cu rol de autovindecare, adica in primul rand protejeaza lama cutterului si inchide taietura facuta de acesta pe placa. De achizitionat eu le-am achizitionat de la WESTCOTT, dar le produc si cei de la OLFA . se gasesc in format A4, A3, si A2, dar....la comanda si in format mai mare. Pe una dintre suprafete are gradatie in centimetri, iar pe partea opusa in inchi. Daca te intereseaza da-mi PM ca mai am de vanzare.
......si poate totusi
Postat 24 August 2010 - 10:54 AM
http://www.hobbiesguinea.com/imagenes/images2/OK61001image5.jpg
Aceasta postare a fost editata de Gyula: 24 August 2010 - 10:55 AM
The pessimist complains about the wind, the optimist expects it to change, and the realist adjusts the sails
Postat 24 August 2010 - 11:30 AM
Gyula, la Aug 24 2010, 11:54 AM, a spus:
http://www.hobbiesguinea.com/imagenes/images2/OK61001image5.jpg
Asta este inculpatul.
......si poate totusi
Postat 24 September 2010 - 10:48 AM
Postat 05 October 2010 - 06:07 PM
Postat 30 November 2010 - 11:13 PM
Satul de impertinenta, mediocritatea juvenila, dezinteresul, mitocania, prostia .............. si altele....... ; am incercat sa ma refugiez in lumea mea, in modelism. Adevarul este ca inclusiv lucrul la modele a fost anevoios, totul este intors pe dos, asa ca ..... prea multe nu am sa va prezint pana nu reusesc sa-mi pun cat de cat ordine in viata , asa ca.........
Neavand suficient material pentru acoperirea corpului am ales varianta lucrului la cabina, asa ca..... dupa un start extrem de greu...... am reusit sa urnesc pietrele de moara , nu la adevarata lor valoare, dar , suficient cat sa pot imortaliza cu pozarul ceva ceva.
Asa ca...... dupa o cituire si o slefuire in prealabil a exteriorului cabinei, am aplicat un strat de vopsea alba, pentru ....control. Iesind cat de cat bine finisajul exterior, am inceput placarea interiorului cabinei de comanda, cu file de furnir de 3 feluri. Peretii interiori au fost acoperiti cu file de furnir de mahon, din resturile pe care le-am mai gasit , am reusit sa acopar podeaua cu acceasi nuanta ciocolatie. Din furnir de par am acoperit blatul de comanda, iar la restul...... furnir de nuc tratat cu otet balsamic pentru o nuanta cat de cat apropiata cu ...mahonul. Ce a iesit..... se poate observa in poze.
......si poate totusi
Postat 30 November 2010 - 11:20 PM
Aceasta postare a fost editata de tom cat: 30 November 2010 - 11:21 PM
......si poate totusi
Postat 30 November 2010 - 11:33 PM
Aceasta postare a fost editata de tom cat: 30 November 2010 - 11:42 PM
......si poate totusi
Postat 06 December 2010 - 07:20 PM
Multa, multa bafta si sa ai parte doar de bucurii, precum meriti.
Postat 06 December 2010 - 08:48 PM
dan_mitea, la Dec 6 2010, 07:20 PM, a spus:
Multa, multa bafta si sa ai parte doar de bucurii, precum meriti.
Dane, daca fac un efort supranatural si-l echipez cu un motor aburos, sigur te apuci de navo ?????? :huh: :huh:
Daca promiti solemn ca te apuci si de navo, atunci........ promit sa-l echipez cu aburos. Hmmmmm .........:D :rolleyes: Am sa iau legatura cu Kno3 pentru detalii si sfaturi cu privire la ..... aburos!
P.S. Da ce vei face cu ....... colegii de la aero??? :wacko:
Respecte profunde.
P.S. 2 -la ''........sa ai parte doar de bucurii, precum meriti.''
De bucurii..... nu prea am avut parte, dar..... inca ma straduiesc, cine stie, poate iese soarele si pe strada mea, sau...... vine ''Mosul ''si la mine !!
Aceleasi respecte.
Aceasta postare a fost editata de tom cat: 06 December 2010 - 08:53 PM
......si poate totusi
Postat 06 December 2010 - 08:49 PM
navigator, la Dec 6 2010, 07:31 PM, a spus:
Cred ca deja tind spre aburos, numai de dragul de al coopta pe Dan in sfera navomodelismului.
......si poate totusi
Postat 07 December 2010 - 04:20 AM
De fapt am o lucrare care stagneaza de catva timp:
http://www.rhcforum....topic=14248&hl=
si as vrea sa o continui.
Multa, multa bafta si va multumesc pentru tot.
Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 07 December 2010 - 04:24 AM
Postat 07 December 2010 - 01:27 PM
navigator, la Dec 6 2010, 06:31 PM, a spus:
Ok, tom cat, te rog sa-i pui motor cu aburi!
M-as bucura sa mai apara cateva, poate punem de-un club :rolleyes:
Aceasta postare a fost editata de kno3: 07 December 2010 - 01:28 PM