Ce sa aleg Un al doilea model, mai avansat.
Postat 09 November 2010 - 07:38 PM
Eu am folosit cablaj - am gasit din fibra de sticla, nu din textolit (asta din urma nici nu stiu daca se mai fabrica). Eu am vrut sa scap de cuprul de pe ambele fete si pt ca n-am avut acid azotic, am luat clorura ferica, dar a durat ceva pana s-a corodat. Smirgheluit bine si tras si cu raspila/pila de lemn, a facut o priza...beton pe polistiren, lipit fiind cu Bison PU.
Placajul obisnuit din librarie imi pare gros si nu-mi inspira incredere. Dar cum eu n-am zburat inca nici un avion RC....
Am folosit placaj - din librarie, dar si foi mari de la depozitele de materiale constructii - la navomodele - statice, ca doar de astea am facut.
Placajul obisnuit din librarie imi pare gros si nu-mi inspira incredere. Dar cum eu n-am zburat inca nici un avion RC....
Am folosit placaj - din librarie, dar si foi mari de la depozitele de materiale constructii - la navomodele - statice, ca doar de astea am facut.
Postat 11 November 2010 - 11:40 PM
Nbi, la Nov 11 2010, 03:41 AM, a spus:
Am revenit cu poze <_< Ma rog, decat nimic sunt bune si astea.
In poza cu el intreg e defapt reconstruit (se vede lipitura la mijloc)
IMG_0301.JPG
IMG_0322.JPG
IMG_0312.JPG
In poza cu el intreg e defapt reconstruit (se vede lipitura la mijloc)
IMG_0301.JPG
IMG_0322.JPG
IMG_0312.JPG
da l-ai trosnit calumea!
pacat de el ca arata chiar bine
sfatul meu este sa mai exersezi cu izicraftu, nu poti sa treci la un acrobat asa de repede
sau faci ca mine: am facut praf 3 ultroane care au zburat ceva timp dar o clipa de neatentie a fost suficient la fiecare ca sa il adun cu farasul
la un trainer mai poti redresa dar la acrobate paaaaaaaa
fii mult mai atent si ai sa reusesti sa zbori si acrobate
bafta
Postat 04 January 2011 - 06:47 PM
Ma gandesc sa incep constructia la inca un model, sa mai steie ultron-ul in hangar. M-am gandit la ceva mai mare, un slow flyer, mai mult pentru a putea duce o camera foto de vreo 300-400g. Ar necesita un corp mai lat, nu de alta, ca si izicraft-ul putea sa duca telefoane mobile, dar nu incapeau in el. Nu prea cunosc modelele si nici timp nu prea am sa le caut. Daca aveti vreo sugestie, aruncati.
Mersi de interes.
Mersi de interes.
Postat 05 January 2011 - 05:07 PM
Nbi, la Jan 4 2011, 06:47 PM, a spus:
Ma gandesc sa incep constructia la inca un model, sa mai steie ultron-ul in hangar. M-am gandit la ceva mai mare, un slow flyer, mai mult pentru a putea duce o camera foto de vreo 300-400g. Ar necesita un corp mai lat, nu de alta, ca si izicraft-ul putea sa duca telefoane mobile, dar nu incapeau in el. Nu prea cunosc modelele si nici timp nu prea am sa le caut. Daca aveti vreo sugestie, aruncati.
Mersi de interes.
Mersi de interes.
Incearca un PASSIVE,gasesti planurile tot aici la 'Coltul incepatorului'. A fost proiectat special pentru a putea filma cu el. Bafta.
Postat 07 January 2011 - 06:07 PM
ilie F1A, la Jan 5 2011, 05:07 PM, a spus:
Incearca un PASSIVE,gasesti planurile tot aici la 'Coltul incepatorului'. A fost proiectat special pentru a putea filma cu el. Bafta.
Da.. problema e ca... e MARE. Nu cred ca as vrea chiar atat de mare. Trebuie sa-l mai si scot din casa. Pe de alta parte as vrea sa se bazeze pe depron, si sa nu mai fiu nevoit sa cumpar echipament(motor). cu 9x6 parca tragea 750g. Deci pana in 400-500g, restul pentru camera. Si putin mai mic.
Aceasta postare a fost editata de Nbi: 07 January 2011 - 06:07 PM
Postat 07 January 2011 - 06:48 PM
Nbi, la Jan 7 2011, 06:07 PM, a spus:
Da.. problema e ca... e MARE. Nu cred ca as vrea chiar atat de mare. Trebuie sa-l mai si scot din casa. Pe de alta parte as vrea sa se bazeze pe depron, si sa nu mai fiu nevoit sa cumpar echipament(motor). cu 9x6 parca tragea 750g. Deci pana in 400-500g, restul pentru camera. Si putin mai mic.
....eu l-am scalat la 75 % . A iesit la 150 cm avergura si ~ 1100 gr . greutate cu ~ 210 gr. camera - insa putea duce relativ usor ~ 350 - 400 gr. Motorul meu tragea ~ 800 gr. cu o elice 1047 .
My videos
Modele FPV
Piper-Wot4
Modelare 3D
Modele pt.simulator - RealFlight :
LazyBee;SpeedyBee;Aurora Scimitar;Sbach 342;BV 141;Heptad
Modele FPV
Piper-Wot4
Modelare 3D
Modele pt.simulator - RealFlight :
LazyBee;SpeedyBee;Aurora Scimitar;Sbach 342;BV 141;Heptad