PASSIVE by Power Unul din modelele cunoscutului "artist"
Postat 23 September 2010 - 08:11 PM
Modele FPV
Piper-Wot4
Modelare 3D
Modele pt.simulator - RealFlight :
LazyBee;SpeedyBee;Aurora Scimitar;Sbach 342;BV 141;Heptad
Postat 23 September 2010 - 08:12 PM
Modele FPV
Piper-Wot4
Modelare 3D
Postat 24 September 2010 - 12:34 AM
Mai micut, mai subtirel si mai usor dar deloc firav (inteligent ramforsat), passivul s-a ridicat de la sol agale, s-a inaltat la fel, a facut cateva ture liiiiineeee si relaxate de parca mergea pe sine, apoi a coborat incetisor si a aterizat planat in 2m de pamant. BESTIAL, ca la carte, Mike ar fi invidios :unsure:
Si a avut si un aliat excelent: o seara de toamna in culori calde si fara vant, perfecta! Se pare ca lui Robert i-au intrat toti asii astazi si nu regret decat ca nu am avut camera de filmat la mine. Dar lasa ca ma fac eu mare si-mi iau un GoPro (sau chiar 2 ca sa pun si pe coada unul). Sa vezi ce le mai zburam si le filmam reciproc de sus :)
FELICITARI ROBERT, la mai multe asemenea reusite!!!
----------------
Intre timp continui cu #3, un QuickStick pe planurile lui leadfeather. O sa deschid un alt topic cu el, aici numai un teaser :)
Este scalat mai mare (140cm anvergura), fuselajul doar din polistiren placat cu 0.8... si incerc sa-l fac cat mai usor posibil in conditiile unor ramforsari maxim rezonabile. Va purta un motor generos si va fi destinat acrobatiei in forta. Cel putin asa ma pacalesc eu pe mine :) si sper sa nu aplaude la glumele astea fix avionul meu 3D
Aceasta postare a fost editata de Biciclistu: 24 September 2010 - 12:35 AM
Postat 24 September 2010 - 03:01 AM
Bafta, multa, multa.
Postat 25 September 2010 - 09:18 AM
Domnule Dan Mitea, incepand din acest moment (in realitate de aseara), am decis sa incerc balsa, asa cum m-ati sfatuit mai demult. Voi face aceeasi aripa insa pe nervuri de balsa cu lonjeroane de brad/pin. Acoperirea insa va fi depron de 6 sau poate de 3, ma mai gandesc, fuselajul ramane din spuma, deci pentru inceput un hibrid :).
Multumesc lui Ilie ca nu m-a lasat sa continui mizeria aia de aripa, care probabil oricum s-ar fi rupt la primul loop mai barbatesc...
Postat 25 September 2010 - 09:31 AM
Daca te uiti aici, o sa vezi un design care pentru mine a fost revolutionar cand l-am descoperit, mai ales ca tipul a fost inainte fabricant de placi surf si stie cum sa imbine compozitele. Are undeva o poza cu o aripa a lui pusa pe doua anvelope si el deasupra la mijloc.
http://www.rcgroups.com/forums/attachment....hmentid=2213805
De acolo am cules si ideea de a folosi banda polipropilena drept lonjeron.
Nu e Mike singurul zeu :)
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 25 September 2010 - 09:32 AM
Postat 25 September 2010 - 01:59 PM
Daca tot te-ai hotarat, iti reamintesc, locul unde poti gasi multe, multe sfaturi de bun simt:
http://www.airfieldmodels.com/
Si, daca-i bal, bal sa fie, pune folie. Te asigur ca se pune mai usor decat depronul. Sau placheaza cu balsa:
http://www.airfieldmodels.com/gallery_of_m...ustik/index.htm
Bafta, multa, multa de tot.
Postat 25 September 2010 - 03:34 PM
Modele FPV
Piper-Wot4
Modelare 3D
Postat 25 September 2010 - 05:06 PM
Inca un suflet castigat.
Multa bafta, zburator dumneavoastra.
Postat 27 September 2010 - 06:27 AM
Biciclistu, la Sep 26 2010, 11:57 PM, a spus:
....aripa arata bine ...nu deschizi un topic separat pentru acest model ?
Modele FPV
Piper-Wot4
Modelare 3D