noiembrie 2004 cred ca o sa cam stam in casa
Postat 06 November 2004 - 01:27 AM
Imagini atasate
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Postat 06 November 2004 - 06:30 PM
un singur doua crashuri cu un easystar proaspat dezvirginat.
la primu eu de vina cu statia lu pavcostel (modelu tot al lui) in 72 ,john cu o statie (nu a lui ) culmea tot in 72 acelasi canal (modelu tot nu al lui).
al lui abia a scapat ,easystaru fix in bot de pe la 25 de m -pack rupt,bot rupt.
ne-am prins dupa 10 min ca suntem pe acelasi canal.
scos ecusoane la interval,hartii pe parbrize etc.
la al doilea crash pilota costel si nu am mai reusit sa redresez dintr-un picaj urat,angajat facea ca toate alea.
asa ca l-am bagat in padure da nu in copacu lu marinaru.io mi-am ales altu. :)
in poza planorashu dupa primu crash (la al doilea nu a patit nimik- al draq elaporu asta) oricum abia acum zboara bine.
Imagini atasate
Postat 08 November 2004 - 11:38 PM
http://imageevent.com/sunparlorflyers/numb...mquv8r3.zebra_s
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Postat 09 November 2004 - 06:45 AM
SILVIU66, la 6 Nov 2004, 18:22, a spus:
te-ai dus cu mashina la canada?
sau ai pus aripa la bagaje de mana in avion?
sau cum ai ajuns cum ai facut repede o aripa ca sa nu stai degeaba? :D
:)
Postat 09 November 2004 - 10:22 AM
Baaaaa! Tu te-ai dus pina acolo la distractie, sau sa muncesti?! Ca nu prea se vede transpiratia... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 10 November 2004 - 10:12 AM
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 09 November 2004 - 10:34 AM
Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 09 November 2004 - 10:34 AM
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 11 November 2004 - 10:18 PM
Imagini atasate
Postat 11 November 2004 - 10:24 PM
Imagini atasate
Postat 12 November 2004 - 09:25 AM
EZ*, la 11 Nov 2004, 22:18, a spus:
Bei EZ*!
Vezi ca gagica ta stie ce zice! Poza nu tre sa fie deampulea numa un purec de model la o mie de metri pa ceriul patriei (aviz Silviu66!), ca nu are nici o valoare. Poza tre sa aibe subiect. Subiectul tre sa fie bine incadrat si bine pus in valoare de jocul lumina/umbra. In cazul nostru particoler, giaba imi arati un cer perfect albastru si undeva, cam fo doi pixeli ca marime, vezi o pata care ar putea fi un model. Pozele tale sunt destul de bine incadrate. Prinde bine modelul in cadru. Se vede in cadru si un maimutzoi, care te lasa sa ghicesti dimensiunile modelului (se zice "to give some scale"). Se vede in cadru si o bucata de teren si un orizont frumos, dupa care io ma prind ca esti la Deva. Daca undeva in fundal, era cladirea aeroclubului cu steagurile pe catarge sau un aveon mare sau ceva activitate de aerodrom, era si mai bine.
Ce dreaku! Tre sa va zic io despre cum se face pozilii? Hai ca iar m-am 'nervat!
Ca io ma'nervez num-atuncia cand nu poci sa ma'nervez!
Valterashu-colorata!
Azi o faci si maine-i gata!
Postat 12 November 2004 - 09:57 AM
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 12 November 2004 - 10:01 AM
Postat 12 November 2004 - 04:57 PM
Imagini atasate
Postat 14 November 2004 - 07:13 PM
multzumesc pt felicitarile de ziua mea
PS s-ar putea ca la anu sa apara si o intalnire la Borcea ... am fascinat o gramada de oameni cu acrobatu ala!
Postat 17 November 2004 - 01:19 AM
oricum saracu a trebuit sa-si schimbe forma botului intre timp si am busit deja patru elici si doua reductoare(reparabile) .... uitasem sa va comunic motivul tonoaielor pe verticala de jos..... exponentzialele pozitive si suprafete de comanda ca la alea da facut traznai pa sus asa ca .... am mai citit inca o data manualu da la statzia aia smechera cu softeru de prins iepuri pa pista....si ....vine da-n urma traineru parasol cu diedru maaaarrrreeee sa zboare tot incepatoru cum is io si altzii da pa acolo
iar cu intalnirea de la borcea inca nu e cazu sa va exaltati mai am o gramada de munca de lamurireeeeeee!tre sa vad mai intai cum prinde ideea!sunt sigur ca multora de acolo le-ar place dar mai sunt multe personaje in poveste de care cred ca inca nu stiu de ele!
Aceasta postare a fost editata de Mamutel: 17 November 2004 - 01:58 AM
Postat 17 November 2004 - 05:03 PM
Ne auzim cand so opri ploaia...