Pagina 1 din 1
FAIL SAFE CU 12F629
Postat 28 July 2010 - 08:03 PM
ghostcatalin, la Jul 28 2010, 08:40 PM, a spus:
Salut ,o schema pentru un fail safe cu un pic 12f629 plus hexul aferent gasim pe undeva?
Eu am unul cumparat dar cam scump , astept ceva pareri daca nu il voi desface bucata cu bucat pe cel in cauza ,functioneaza foarte bine
Eu am unul cumparat dar cam scump , astept ceva pareri daca nu il voi desface bucata cu bucat pe cel in cauza ,functioneaza foarte bine
Chiar daca-l desfaci, din pacate n-o sa gasesti hexul http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
Postat 29 July 2010 - 06:11 AM
ovi_m, la Jul 28 2010, 09:03 PM, a spus:
Chiar daca-l desfaci, din pacate n-o sa gasesti hexul http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
Salut hexul a fost copiat deja direct de pe picul smd ,o sa fac si schema dupa cablaj si se va putea bucura de el toti baetii
Aceasta postare a fost editata de CATALINZ: 29 July 2010 - 06:12 AM
Postat 29 July 2010 - 07:14 AM
CATALINZ, la Jul 29 2010, 07:11 AM, a spus:
Salut hexul a fost copiat deja direct de pe picul smd ,o sa fac si schema dupa cablaj si se va putea bucura de el toti baetii
Esti sigur ca hex-ul ala nu e ceva de genul "FF FF.....FF"?
Ma intreb de ce un producator al unui device oarecare ti-ar lasa posibilitatea sa descarci din uC fisierul hex...
Postat 29 July 2010 - 04:26 PM
pavcostel, la Jul 29 2010, 09:41 AM, a spus:
Da, de regula PIC-ul e protejat si scoate un frumos fisier plin cu FF. Arunca o privire in fisier, daca ai avea o placa de dezvoltare ai putea chiar sa-l probezi.
Bafta!
Costel
Bafta!
Costel
Salut a fost deja copiat fisierul nu contine linii cu numai ff si surpriza a fost incarcat in alt pic si instalat pe pcb-ul original al fail safeului si FUNCTIONEAZA
pavcostel, la Jul 29 2010, 09:41 AM, a spus:
Da, de regula PIC-ul e protejat si scoate un frumos fisier plin cu FF. Arunca o privire in fisier, daca ai avea o placa de dezvoltare ai putea chiar sa-l probezi.
Bafta!
Costel
Bafta!
Costel
Salut a fost deja copiat fisierul nu contine linii cu numai ff si surpriza a fost incarcat in alt pic si instalat pe pcb-ul original al fail safeului si FUNCTIONEAZA
Arata acest topic
Pagina 1 din 1