patrocle, la Jul 29 2010, 09:02 AM, a spus:
am zis ca ma abtin sa scriu in topicul asta, da' iata ca nu pot.... O sa parafrazez o lege de-a lui Murphy
"Scrie intructiuni pe care sa le poata folosi si un prost, si numai un prost va dori sa le foloseasca"
Sper ca toata lumea intelege spriritul postului meu, care e departe de a fi vreo jignire grosolana pentru cineva
Sunt o gramada de informatii bune in topic, dar ideea de a il seta fara sa stii ce faci de fapt (mura'n gura) ma infioara. Eu va indemn la citit manuale, documentat si la inteles ce si cum. Manualele se pot citi din scorta in scorta si de multe ori poti sa revii asupra lor, pana ti se clarifica toate.
Sa lasam la o parte spiritul neaos si macar in hobby sa nu ne bagam picioarele :)
Vorba rabinului - si tu ai dreptate...
Teorema mura-n gura difera de la unul care are in cap ceva si unul care vede prima oara un heli sau o statie - eroarea mea de exprimare ''colorata'', tipica mie, pe care Stefan a preluat-o . Nu se regaseste mot-a mot in acest topic
Din experienta mea din ultimele 10 zile - manualul l-am citit din scoarta in scoarta aseara dupa ce heli-ul deja zboara si sunt familiar cu multe feedback-uri , atat personale cat si venite de la voi
Manualul mi-a luminat si adaugit informatia existenta, consolidand feedback-ul
Baza functionarii si primele setari ramin la mura-n gura . Cine are glagorie merge mai departe, pentru retsul exista alte ramuri ale entertainment-ului
Merci