Modelism - RHC Forum: IziCraft - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

IziCraft 2 zile de munca

#31 Useril este offline   dululutu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1476
  • Inregistrat: 14-July 09

Postat 18 August 2010 - 02:38 PM

Vezi postareaFlorinelu, la Aug 18 2010, 03:27 PM, a spus:

Aaa, bun, cum se prinde elicea de el? :rolleyes:
M-ar interesa parerea cuiva care a folosit acest set de accesorii.

eu cred ca e un stopar si se foloseste cind pui motorul invers

Aceasta postare a fost editata de dululutu: 18 August 2010 - 02:41 PM

0

#32 Useril este offline   oachidori 

• F22 Raptor Fan
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2393
  • Inregistrat: 05-August 09
  • Interests:Aeromodele, Modelare 3D

Postat 18 August 2010 - 02:40 PM

Vezi postareaFlorinelu, la Aug 18 2010, 03:27 PM, a spus:

Aaa, bun, cum se prinde elicea de el? :rolleyes:
M-ar interesa parerea cuiva care a folosit acest set de accesorii.

uite aici: http://www.rhcforum....opic=31597&st=0
lipseste doar inelul de cauciuc.
Olivian Diaconescu

Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
0

#33 Useril este offline   Florinelu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 982
  • Inregistrat: 04-May 10
  • Interests:Da' ce nu ma intereseaza!

Postat 18 August 2010 - 02:43 PM

Stiu cum arata propsaverul, iar asta este o piesa identica cu asa ceva doar cu nu are decat o gaura cu filet in care este inbus care serveste la fixarea pe axul motorului.
Cand eram mic, nu erau din astea... acum recuperez :)
0

#34 Useril este offline   dululutu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 August 2010 - 02:52 PM

Vezi postareaFlorinelu, la Aug 18 2010, 03:43 PM, a spus:

Stiu cum arata propsaverul, iar asta este o piesa identica cu asa ceva doar cu nu are decat o gaura cu filet in care este inbus care serveste la fixarea pe axul motorului.

piesa blocare ax in situatia montarii "invers"
0

#35 Useril este offline   Florinelu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 August 2010 - 05:18 PM

Gata, am reusit sa fac filmuletul botezului Izicraftului, asa cum promisesem. Mi-a luat ceva timp gasirea unei solutii ptr postare online (voiam HD), am mesterit la un mic montaj si youtube nu ma lasa sa folosesc coloana sonora aleasa de mine :)
Asadar video aici. S-a ridicat din prima, chiar foarte rapid, aveam profundorul reglat cam sus din tija de comanda, dupa aterizare am rezolvat problema, din trimare nu era suficient. Primul zbor l-am filmat intreg, fara taieturi, sa se vada ca m-am descurcat. Am avut si niste deficiente (ca sa nu zic prostia mea) uitasem elicile acasa :) . Norocul cu Dululutu (mii de multumiri ;) ) care m-a scos din impas. Cu toate ca el are un sistem de propsaver mai personalizat totusi am avut un zbor fara incidente. Desi la primul zbor am incercat sa aterizez pe roti ( nu am mai avut un avion cu tren de aterizare pana acum) in mai multe randuri, datorita pistei inguste si unor pale de vant razlete nu mi-a iesit ca la carte. A treia sau a patra oara a iesit in sfasit.

Impresii:
- excelent avionasul asta, asa cum a a zis toata lumea pe aici. Aluneca pur si simplu in aer, asta e senzatia dupa ce am pilotat un Easy Star si un Extra 300 din ala profile (RCPowers).
- nu stiu cum este fara eleroane dar cu ele este un vis manevrarea.
- nu trebuie intarit prea tare la constructie pentru a fi cat mai usor, ale meu are 430g fara baterie, parca nu vreau sa mai coboare din aer, chiar si fara motor.
- am reusit sa fac si un tonou mai in picaj , asa, dar a mers.
- insa o data, un model excelent si care da satisfactie celui care il construieste.

Aceasta postare a fost editata de Florinelu: 19 August 2010 - 05:31 PM

0

#36 Useril este offline   dululutu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 August 2010 - 07:22 PM

Vezi postareaFlorinelu, la Aug 19 2010, 06:18 PM, a spus:

Gata, am reusit sa fac filmuletul botezului Izicraftului, asa cum promisesem. Mi-a luat ceva timp gasirea unei solutii ptr postare online (voiam HD), am mesterit la un mic montaj si youtube nu ma lasa sa folosesc coloana sonora aleasa de mine :lol:
Asadar video aici. S-a ridicat din prima, chiar foarte rapid, aveam profundorul reglat cam sus din tija de comanda, dupa aterizare am rezolvat problema, din trimare nu era suficient. Primul zbor l-am filmat intreg, fara taieturi, sa se vada ca m-am descurcat. Am avut si niste deficiente (ca sa nu zic prostia mea) uitasem elicile acasa :lol: . Norocul cu Dululutu (mii de multumiri ;) ) care m-a scos din impas. Cu toate ca el are un sistem de propsaver mai personalizat totusi am avut un zbor fara incidente. Desi la primul zbor am incercat sa aterizez pe roti ( nu am mai avut un avion cu tren de aterizare pana acum) in mai multe randuri, datorita pistei inguste si unor pale de vant razlete nu mi-a iesit ca la carte. A treia sau a patra oara a iesit in sfasit.

Impresii:
- excelent avionasul asta, asa cum a a zis toata lumea pe aici. Aluneca pur si simplu in aer, asta e senzatia dupa ce am pilotat un Easy Star si un Extra 300 din ala profile (RCPowers).
- nu trebuie intarit prea tare la constructie pentru a fi cat mai usor, ale meu are 430g fara baterie, parca nu vreau sa mai coboare din aer, chiar si fara motor.
- insa o data, un model excelent si care da satisfactie celui care il construieste.

no comment

si totusi.........era sa fac pe mine de ras
0

#37 Useril este offline   johnnel 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 111
  • Inregistrat: 23-August 09

Postat 19 August 2010 - 09:38 PM

Vezi postareadululutu, la Aug 19 2010, 08:22 PM, a spus:

no comment

si totusi.........era sa fac pe mine de ras

vin si eu cu izicraftu meu la un zbor...si iti fac cadou un pampers de la finuta mea http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif
0

#38 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2863
  • Inregistrat: 30-May 09
  • Interests:aero

Postat 27 August 2010 - 03:17 PM

Vezi postareaFlorinelu, la Aug 19 2010, 06:18 PM, a spus:

Gata, am reusit sa fac filmuletul botezului Izicraftului, asa cum promisesem. Mi-a luat ceva timp gasirea unei solutii ptr postare online (voiam HD), am mesterit la un mic montaj si youtube nu ma lasa sa folosesc coloana sonora aleasa de mine :lol:
Asadar video aici. S-a ridicat din prima, chiar foarte rapid, aveam profundorul reglat cam sus din tija de comanda, dupa aterizare am rezolvat problema, din trimare nu era suficient. Primul zbor l-am filmat intreg, fara taieturi, sa se vada ca m-am descurcat. Am avut si niste deficiente (ca sa nu zic prostia mea) uitasem elicile acasa :lol: . Norocul cu Dululutu (mii de multumiri ;) ) care m-a scos din impas. Cu toate ca el are un sistem de propsaver mai personalizat totusi am avut un zbor fara incidente. Desi la primul zbor am incercat sa aterizez pe roti ( nu am mai avut un avion cu tren de aterizare pana acum) in mai multe randuri, datorita pistei inguste si unor pale de vant razlete nu mi-a iesit ca la carte. A treia sau a patra oara a iesit in sfasit.

Impresii:

....bravo frumos si zborul si modelul si filmuletul....(apropo cu ce l-ai prelucrat)
0

#39 Useril este offline   Florinelu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 August 2010 - 08:34 PM

Multumesc....chiar zboara de vis...i-am invelit aripile cu scoci colorat, cam trage in dreapta. Initial a mers drept din prima. O sa verific daca am vreo aripa mai grea in urma aplicarii scociului.
Am editat filmuletul cu Sony Vegas Video.
0

#40 Useril este offline   dululutu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 August 2010 - 08:43 PM

Vezi postareaFlorinelu, la Aug 27 2010, 08:34 PM, a spus:

Multumesc....chiar zboara de vis...i-am invelit aripile cu scoci colorat, cam trage in dreapta. Initial a mers drept din prima. O sa verific daca am vreo aripa mai grea in urma aplicarii scociului.
Am editat filmuletul cu Sony Vegas Video.

posibil de la eleroane
adica sigur
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro