Gata, am reusit sa fac filmuletul botezului Izicraftului, asa cum promisesem. Mi-a luat ceva timp gasirea unei solutii ptr postare online (voiam HD), am mesterit la un mic montaj si youtube nu ma lasa sa folosesc coloana sonora aleasa de mine :)
Asadar video
aici. S-a ridicat din prima, chiar foarte rapid, aveam profundorul reglat cam sus din tija de comanda, dupa aterizare am rezolvat problema, din trimare nu era suficient. Primul zbor l-am filmat intreg, fara taieturi, sa se vada ca m-am descurcat. Am avut si niste deficiente (ca sa nu zic prostia mea) uitasem elicile acasa :) . Norocul cu Dululutu (mii de multumiri ;) ) care m-a scos din impas. Cu toate ca el are un sistem de propsaver mai personalizat totusi am avut un zbor fara incidente. Desi la primul zbor am incercat sa aterizez pe roti ( nu am mai avut un avion cu tren de aterizare pana acum) in mai multe randuri, datorita pistei inguste si unor pale de vant razlete nu mi-a iesit ca la carte. A treia sau a patra oara a iesit in sfasit.
Impresii:
- excelent avionasul asta, asa cum a a zis toata lumea pe aici. Aluneca pur si simplu in aer, asta e senzatia dupa ce am pilotat un Easy Star si un Extra 300 din ala profile (RCPowers).
- nu stiu cum este fara eleroane dar cu ele este un vis manevrarea.
- nu trebuie intarit prea tare la constructie pentru a fi cat mai usor, ale meu are 430g fara baterie, parca nu vreau sa mai coboare din aer, chiar si fara motor.
- am reusit sa fac si un tonou mai in picaj , asa, dar a mers.
- insa o data, un model excelent si care da satisfactie celui care il construieste.
Aceasta postare a fost editata de Florinelu: 19 August 2010 - 05:31 PM
Cand eram mic, nu erau din astea... acum recuperez :)