Modelul e comandat la distribuitorul Multiplex din Bucuresti si e pe drum, sa vedem la ce pret vine acum dupa schimbarea TVA si salturilor in cursul valutar. Om serios fiind am comandat si spinerul lui original si elice Aeronaut - am zis sa nu ma zgarcesc. Restul electronicii o sa fie ultraieftina de la HK.
Motor 3536-1100 cu elice 11x6, servo Turnigy 1800A, ESC Turnigy 40A, RX Spektrum.
Prima surpriza neplacuta am avut-o cu conul original si scump Multiplex, din plastic albastru. Nu e centrat. Cu o elice mai mica 9x7 vibreaza clar.
Asa ca am bagat din nou mana in buzunar si am luat un con Pelikan (tot din RO) cam la acelasi pret. Ei bine asta merge uns. Cu elicea 11x6 se duce pe la vreo 35-40A.
Am luat si un con de Easy Glider Pro tot de la Multiplex. Si tot asa, bate, chiar intra in vibratie tot botul. Elicile sunt bune, pe alte conuri merg perfect. La EGP nu prea am de ales caci nimeni nu face conuri atat de mari.
Deci inceputul modest, ori am eu ghinion ori calitatea germana nu mai e ce a fost. Am cumparat Blizzard-ul dezamagit de calitatea kitului de Filip 400, am vrut ceva care sa se imbine perfect. Stefan
Fisiere atasate
-
DSCF7293.jpg (67.73K)
Number of downloads: 250
Aceasta postare a fost editata de stiganas: 09 July 2010 - 04:06 PM