Modelism - RHC Forum: Sapun de 250 RON - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Sapun de 250 RON aviz amatorilor

#1 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 719
  • Inregistrat: 10-October 08

Postat 25 June 2010 - 05:25 PM

Ca tot ma dadeau banii afara din casa :o azi am facut o afacere desteapta si am mai usurat bugetul de modele.
Nu astept nici laude si nici huiduieli, ci doar pt cine nu stie sa nu pice in aceeasi teapa ca mine.

Povestea:
Acum cateva ore am iesit din firma si ma opreste un oarecare, parea un tinerel pana in 30 ani, om simplu. Vine la mine, ii zic "nu multumesc", el insista, eu "hai ma ia zi ce ai acolo", el scoate un Nokia N97, ii zic ca nu ma intereseaza, imi zice ca e din Calarasi, ca a venit la concert si ca trebuie sa ajunga acasa si vrea 300 RON pe el.

De obicei ii ignor din start, nu stiu ce o fi fost in capul meu, ca nu ii suport.. dar, sa revenim la poveste, iau telefonul, ma uit la el, nu ma pricep eu prea tare la telefoane dar parea original nu vreo copie chinezeasca.. ii zic ca nu am decat 120 RON la mine, imi cere 250... zic in gandul meu "daca sun la politie probabil asta dispare intre timp si daca l-a furat de la careva ala oricum nu si-l mai recupereaza, sau daca vine politia il prinde, nu au cum sa dovedeasca ca e furat sau poate mai stii, chiar nu minte, se dovedeste a fi al lui intradevar si imi trag aia si o amenda ca i-am chemat degeaba.. mai bine fac si eu o cioaca, il iau cu 250 si il dau cu mai mult pe Okazii".

Ii zic sa ia un pic de distanta sa ma duc sa mai scot niste bani la bancomat (al dracu bancomat era chiar langa mine).. ia omu' distanta, il sun repede pe un coleg al meu care avea N97, vine si colegu' si mergem la respectivul, scoate ala telefonu' din buzunar, era intr-o husa de telefon, colegu' confirma ca e original, ala il baga inapoi in husa, ia banii imi da telefonul cu tot cu husa si pleaca la pas spre un taxi (mai tarziu am realizat ca era pe combinatie cu taximetristul sa dispara rapid in caz de ceva).
Plecam si noi in directia opusa, cand intram in firma deschid husa sa vad ce minunatie de telefon am luat si mirare, brusc telefonul se transformase in sapun frumos mirositor, modelat paralelipipedic in forma de telefon. Nici eu si nici colegul nu stiu cand a facut ala schimbul..

Concluzia:
1. nu va combinati cu dubiosii in nici o circumstanta (eu nu stiu ce dracu am avut azi..)
2. mare grija cat dati pe sapun, indiferent de forma lui :) Eu il prefer pe cel de supermarket, spala bine si costa mult mai putin..
3. e criza si romanul dintotdeauna a fost inventiv, acum mai mult ca niciodata
4. intotdeauna mi-am spus ca "tot ce e chilipir la prima vedere are un defect ascuns, fie nu e ce trebuie, fie nu te tine mai mult de o utilizare".. azi mi-am si dovedit ca am dreptate

Ce dracu sa zic "Felicitari autorului pt abilitatea cu care a facut schimbul", teapa mea, mi-o merit :)

Ce imi pare rau ca nu am facut:
- sa retin numarul de inmatriculare al taxiului (dar cine dracu' se gandea la vremea aia la combinatie..)
- sa pastrez husa si sapunul, poate se puteau lua amprente de pe ele.. le-am aruncat ca dobitocul la un cos de gunoi de pe strada si abia acum, acasa, am realizat asta

Bah.. si ma credeam asa destept.. ca mie nu mi se poate intampla.. :D
Both optimists and pessimists contribute to our society. The optimist invented the airplane and the pessimist the parachute. ~Gil Stern

If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
0

#2 Useril este offline   bethowen 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 28-October 05

Postat 25 June 2010 - 05:44 PM

Teapa asta mai are o varianta , ti se arata un mobil original , in stare de functionare (dar cu bateria aproape descarcata )

asta ti-o mentioneaza si cel ce vrea sa te tepuiasca. In loc de sapun ca in cazul de mai sus, dublura este o macheta cu plastilina in interior. Aviz amatorilor
0

#3 Useril este offline   Bogdan B 

• ex ad525
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 948
  • Inregistrat: 25-July 08

Postat 25 June 2010 - 05:47 PM

Nu stiu cum se face dar aceeasi chestie a patit-o si un prieten de al meu insa in maniera mai umilitoare! Iesise de la scoala si il opreste un tiganel zicandu-i daca nu vrea un n95 super ieftin, asta pune botu, merg ei intr-o scara si ala ii arata un N95 nou nout (proaspat furat ), asta ii zice ca nu are bani acuma dar ii da un SE W910i si ii mai da o diferenta de 2 milioane ! Se duce acasa ia bani.. se intalneste iara cu tiganelul merg iara in scara de bloc, face schimbu si acum partea frumoasa , ii zice tiganelul : " Hai ca ti-l pun in rucsac ca sa nu te vada nimeni ! Oke oke... dupa ce ies amandoi dupa care se duc in directii diferite! Cand ajunge acasa .. scoate din rucsac husa , INNODATA BINE, si inauntru gaseste un splendid sapunel invelit in banda izolatoare ! Asta se intampla acum aproapte un an.. deci e veche metoda ! A dat el plangere la politie .. etc dar nimic ! S-a mai intalnit cu tiganelul insa mai era cu vreo 2-3 tovarasi pe langa el.. si pana a sunat el la politie au plecat aia ! Deci slabe sanse sa iti recuperezi paguba !

Aceasta postare a fost editata de ad525: 25 June 2010 - 05:50 PM

0

#4 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8326
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 25 June 2010 - 05:50 PM

Eram tentat sa cumpar un Iphone de la baietii care misuna in Chitila pe langa benzinarie. Bine ca nu am facut-o. Nu ai de ce sa te simti (prea) prost. Ei sunt profesionisti, noi nu.
0

#5 Useril este offline   bethowen 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 28-October 05

Postat 25 June 2010 - 05:58 PM

Oricum e bine de evitat ahiztionarea de obiecte in felul asta ,fie ele si functionale, nu de alta insa

incurajam furtul si nu se stie cand ne paste si pe noi..

Aceasta postare a fost editata de bethowen: 25 June 2010 - 05:58 PM

0

#6 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 25 June 2010 - 06:01 PM

Vezi postareaad525, la Jun 25 2010, 06:47 PM, a spus:

A dat el plangere la politie .. etc dar nimic ! S-a mai intalnit cu tiganelul insa mai era cu vreo 2-3 tovarasi pe langa el.. si pana a sunat el la politie au plecat aia ! Deci slabe sanse sa iti recuperezi paguba !

Nici nu mi-am imaginat ca mi-as putea recupera banii. Pana la urma tranzactia a fost una corecta, nu mi-a luat banii din buzunar, i-am dat cu mana mea :) (ba chiar i-am scos si de la bancomat).. Politia, saraca, ce dracu sa faca.. sunt atatea mai importante decat un tantalau care a dat niste bani de buna voie pe sapun.
Ah, si apropo de schimb, cand i-am zis ca nu am decat 120 RON mi-a propus si varianta "120 RON si un telefon la schimb"..

Sunt sigur ca exista multe variante ale tepei, plastilina, sapun, caramizi, confetti, etc. .. si nici nu ma astept sa fie noua, e noua pt unul care nu a patit-o si care nu se baga in astfel de combinatii..

@stiganas : ala este instinctul care trebuie urmat.. say NO to bargain combinations :)
Both optimists and pessimists contribute to our society. The optimist invented the airplane and the pessimist the parachute. ~Gil Stern

0

#7 Useril este offline   ovidiugm 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1031
  • Inregistrat: 02-September 09

Postat 25 June 2010 - 06:11 PM

Prin zona mea misuna astia in ultimul timp ca furnicile.

Faza este ca la final intotdeauna tipul iti ia telefonul din mana (pe diverse motive: ca sa scoata SIM-ul din el, ca "sa-ti dea o husa super si sa ti-l bage el in husa" etc) si iti da alta husa identica, pe care o are gata pregatita cu sapunul inauntru. Si bine innodata, sau cu fermoarul stricat ca sa nu poti sa o deschizi din prima secunda. Sau chiar iti spune "nu te uita acum ca uite, e politia mai sus".

E bine ca ai scapat ieftin, se putea si mai rau (sa fi dat si telefonul tau la schimb). Intr-adevar telefoanele sunt noi-noute si arata impecabil, intotdeauna ceva scump care sa-ti ia ochii. Mie imi tot aratau N97 pe alb care arata foarte misto :).

Pana la urma daca te simti bazat poti sa opresti telefonul la tine in mana cand ti-l da sa te uiti, ca la inceput ti-l da pe cel real, evident. Scoti banii din buzunar si i-i pui in mana si-ai plecat. Daca cere sa scoata SIM-ul i-l scoti tu, ca doar e deja telefonul tau, l-ai platit, nu? Si nu, n-ai nevoie de husa :). Dar pe urma tre' sa iei colturile mai in larg, sa fii sigur ca nu te asteapta dupa ele.

In 99% din cazuri teapa e cu sapun, sunt si pe net o multime de articole despre asta. Chiar cand imi arata ala N97 (ma uitasem un pic la el, ca imi placea telefonul, de credea ala ca gata, si-a gasit client) imi tot venea sa-l intreb "frate, da' unde gasesti sapun asa de lung" :o)))))).

Aceasta postare a fost editata de ovidiugm: 25 June 2010 - 06:13 PM

Masinute de jucarie. Pe bani adevarati.
0

#8 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 25 June 2010 - 06:12 PM

Vezi postareabethowen, la Jun 25 2010, 06:58 PM, a spus:

Oricum e bine de evitat ahiztionarea de obiecte in felul asta ,fie ele si functionale, nu de alta insa incurajam furtul si nu se stie cand ne paste si pe noi..

Fundamental, tu ai dreptate.. realitatea este ca furatul este incurajat mai ales de:
- situatia economica generala
- lipsa educatiei
- lipsa de reactie a populatiei (aici pot sa vorbesc peste 1h fara oprire; vezi si cazul meu, in loc sa sun la politie, de teama unei amenzi si constient fiind ca sunt 99% sanse ca ala sa scape intr-un fel sau altul nu am facut nimic; o babuta i se fura geanta din statia de autobuz, hotul alearga, oamenii se dau la o parte din calea lui in loc sa il opreasca; un nene isi ia bataie de la niste dobitoci pusi pe scandal, nu se baga nimeni sa il scoata de teama ca isi ia cafteala sau mai rau vreun cutit in zonele sensibile.. mai are rost sa continui cu exemplele?.. le stiti cu totii..)

Ne paste oricum la un moment dat, tine doar de conjunctura si de gradul de paranoia pe care il are fiecare. Cei cu mai multa paranoia au sanse mai mari sa scape :)

Ei sunt multi, experimentati si din pacate din ce in ce mai mult nu ii mai poti deosebi de oamenii obisnuiti..

0

#9 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 25 June 2010 - 06:22 PM

Vezi postareaovidiugm, la Jun 25 2010, 07:11 PM, a spus:

Prin zona mea misuna astia in ultimul timp ca furnicile.

Faza este ca la final intotdeauna tipul iti ia telefonul din mana (pe diverse motive: ca sa scoata SIM-ul din el, ca "sa-ti dea o husa super si sa ti-l bage el in husa" etc) si iti da alta husa identica, pe care o are gata pregatita cu sapunul inauntru. Si bine innodata, sau cu fermoarul stricat ca sa nu poti sa o deschizi din prima secunda. Sau chiar iti spune "nu te uita acum ca uite, e politia mai sus".

Cel mai bine e sa NU te bagi deloc. Ideea e ca poti sa te arzi si din locuri mai "sigure", gen okazii.ro.. cine spune ca ala care a postat anuntul pe okazii nu e un "sapunar" din'asta care isi face cate un user zilnic.. MARE MARE ATENTIE!! Deci nu trebuie sa ti se prezinte neaparat obiectul ca furat, ci poate fi prezentat in orice situatie, cumparat, gasit, etc si schimbat la destinatie..

Citeaza

E bine ca ai scapat ieftin, se putea si mai rau (sa fi dat si telefonul tau la schimb). Intr-adevar telefoanele sunt noi-noute si arata impecabil, intotdeauna ceva scump care sa-ti ia ochii. Mie imi tot aratau N97 pe alb care arata foarte misto :D.

Da, se putea si mai rau.. dar cel mai ieftin ieseam daca nu ma manca in popo.. deci cel mai bine NU

Citeaza

Pana la urma daca te simti bazat poti sa opresti telefonul la tine in mana cand ti-l da sa te uiti, ca la inceput ti-l da pe cel real, evident. Scoti banii din buzunar si i-i pui in mana si-ai plecat. Daca cere sa scoata SIM-ul i-l scoti tu, ca doar e deja telefonul tau, l-ai platit, nu? Si nu, n-ai nevoie de husa :D. Dar pe urma tre' sa iei colturile mai in larg, sa fii sigur ca nu te asteapta dupa ele.

Pai taximetristu' ala ce rol crezi ca avea in afara de getaway? :o Deci.. tot mai bine NU :) Nu ai cum sa castigi :D

Citeaza

In 99% din cazuri teapa e cu sapun, sunt si pe net o multime de articole despre asta. Chiar cand imi arata ala N97 (ma uitasem un pic la el, ca imi placea telefonul, de credea ala ca gata, si-a gasit client) imi tot venea sa-l intreb "frate, da' unde gasesti sapun asa de lung" :))))))).

Sapunul meu era din 2 bucati perfect drepte (muncise la el..) invelit in folie :D N-am avut curiozitatea sa vad ce brand era sapunul.. dar mirosea binisor :o

0

#10 Useril este offline   s0s0 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 635
  • Inregistrat: 06-January 08

Postat 25 June 2010 - 06:30 PM

:-)) Interesant... Acum aflu si eu de ce acum ceva timp la coltu blocului ma certam cu un tigan sa imi dea telefonu in mana si functional fara alte manevre si el nimic... baga telefonu in saculet si zicea hai mai in colo sa nu vina gaborii :-d eu ii zic lasa ca nu vine nimeni aici unde suntem, trece prea multa lume sa creada ca e ceva dubios... el tot nimic ... Nu e frate ca sunt filat :-D A fost de coma ... fugea de mine
Bine ca era negrotei ca altfel picam si eu in plasa unui "baiat destept"
1:18 Xray m18;
1:10 TT01;TA05/Mamba;Xray t2/Xcelorin;Schumacher Fusion .28;losi xxx-s;
1:8 graupner Flash/zx21;graupner Flash/Mamba BL
Bj 26;graupner Carbon ECO
dx3r,mtx pro,etc62
For help call:0724885194
For rent:rentech.ro
0

#11 Useril este offline   cornel parscov 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 550
  • Inregistrat: 05-April 09

Postat 25 June 2010 - 06:32 PM

Vezi postareastiganas, la Jun 25 2010, 06:50 PM, a spus:

Eram tentat sa cumpar un Iphone de la baietii care misuna in Chitila pe langa benzinarie. Bine ca nu am facut-o. Nu ai de ce sa te simti (prea) prost. Ei sunt profesionisti, noi nu.

APROPO de tiganii care vand celulare pe centura, de 2 ori am sunat la politie sa-i fugareasca de acolo si au cam disparut.
In continuare am telefonu pregatit nu de alta dar nu-i suport sa ii vad.

Pot sa spun ca am luat si eu o teapa , nu chiar de modu asta , acum vreo 8 ani am luat niste adidasi "Lotto" cu un pret de 5 ori mai mare decat clona lor care se vindea in Obor, eu crezand ca sunt originali.

CONCLUZIA: ASA NE TREBUIE DACA FACEM AFACERI CU PERSOANE DUBIOASE! (vedeti ca m-am bagat si eu aici sa nu se simta omu prost ca a patit-o)
* Logo 400 V-Bar
0

#12 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1013
  • Inregistrat: 02-April 08
  • Interests:UAV/F3A/JET/3D/1:1

Postat 25 June 2010 - 06:47 PM

Schimburile ca schimburile(sau vanzari)... Voi macar ati avut ocazia de a zice nu. Eu nu am avut-o. Sunt sigur ca nu exista un user pe aces forum la care sa i se fi furat mai multe chestii ca mine. De la telefoane pana la biciclete...
Si eu am 2 prieteni care au patit exact la fel. Faza cu sapunelul...
Deci aveti grija. Indiferent de ce vi se ofera pe strada, fie ca e roman sau bronzat natural ziceti nu si sigur ajungeti acasa la fel cum ati plecat.
Si sa zic daca eram unul dintre cei care au parinti cu bani multi nar fi fost problema, dar aici fac parte dintre cei nu foarte norocosi (un singur parinte)....
Baftaaa!

Aceasta postare a fost editata de BIGfoot: 25 June 2010 - 06:51 PM

Fly to live
Live to fly

Futaba 8FGS, HK 6CH, EM Yak 54 2.2m TGY50, Miss Wind S 50E, Swallow 90 RCGF20, Sukhoi S29 50E V2, TG L-39 EDF90, FG L-39 EDF70, Click, Click C, Sultimate, Elipsia, Bicut V1, Quad 50cm, Radina DLG Stignas, , Heli 450 V2, Funjet.
0

#13 Useril este offline   Zen 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1185
  • Inregistrat: 14-January 09

Postat 25 June 2010 - 07:04 PM

Prost e relativ. Suma a doi indivizi ramane constanta. Cu cat e unul mai destept cu atat... :)

Aceasta postare a fost editata de Zen: 25 June 2010 - 07:04 PM

It's difficult to make things simple!
0

#14 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 25 June 2010 - 07:16 PM

Spui DA, esti de partea nasola a balantei, spui NU esti pe partea baietilor destepti :)
Azi l-am ajutat clar pe sapunar sa ajunga pe partea buna..

0

#15 Useril este offline   EugenS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1262
  • Inregistrat: 08-February 10

Postat 25 June 2010 - 08:05 PM

Am si eu o curiozitate. Ce marca erau sapunurile respective?
The 5 P's theory : Proper Preparation Prevents Poor Performance.
0

#16 Useril este offline   ARU 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1427
  • Inregistrat: 15-February 08
  • Interests:aero

Postat 25 June 2010 - 08:11 PM

alti au fost insalati cu sume mult mai mari , se mai intampla , nu pune la inima ! zici ca bani au fost pierduti din buzunar !exista o compensatie in viata ........
0

#17 Useril este offline   Zen 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 June 2010 - 08:25 PM

Vezi postareaARU, la Jun 25 2010, 09:11 PM, a spus:

exista o compensatie in viata ........

Atat celor carora li se ia cat si celor care iau...
0

#18 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 25 June 2010 - 11:44 PM

Vin si eu cu o propunere.. ca tot suntem la generalitati:

Doamne fereste ati luat genul acesta de tepe sau stiti din auzite care mai este trendul prin piata, scrieti aci ce mai inventeaza romanasul, fie el colorat sau nu.. sa stim si noi astia naivi de ce sa ne ferim cand iesim pe strada, gen sapun in husa in loc de telefon mobil, te suna unul sa iti spuna ca ai castigat la loto dar trebuie sa trimiti 10 sms-uri la nu stiu ce numar, opresti masina sa ajuti o domnisoara draguta si te mananca BauBau din tufis.. habar n-am.. sigur sunt multe..

Cine povesteste cea mai noua teapa din "piata" il premiez cu un telefon mobil+husa, proaspat achizitionat :lol:

Aceasta postare a fost editata de Maverick: 25 June 2010 - 11:44 PM

0

#19 Useril este offline   Real13 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 170
  • Inregistrat: 17-October 09

Postat 26 June 2010 - 09:27 AM

Recomand The Real Hustle

O emisiune care evidentiaza astfel de tepe.

A aratat aceiasi manevra facuta cu un laptop , bagat in husa si schimbat cu un dog de lemn :)
0

#20 Useril este offline   Zen 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 June 2010 - 09:36 AM

Apropo de alba-neagra. Daca alegi discul care crezi tu ca e bun ai 1% sanse. Daca alegi alt disc decat cel care crezi ca este ai 49,5% sanse. 49,5+49,5+1=100. Oricum nu am incercat si nici nu recomand pentru ca chiar daca castigi face tiganu scandal.
0

#21 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 26 June 2010 - 12:21 PM

La alba-neagra te lasa sa vezi discul sau paharul castigator dar il schimba in momentul in care te pregatesti sa platesti. Sunt multe tactici, in functie de atitudinea si comportamentul fraierului. Conteaza si cum tii banii sa platesti. Spun din experienta, pe vremea lui ceasca am pierdut prin Drobeta Turnu-Severin aproape un salariu de-al parintilor. O vreme am studiat fenomenul de pe tusa, ca e un circ intreg sa-l vezi, daca poti! Pana si asta e riscant. 99% din cei care castiga bani pentru a stimula posibilii clienti, sunt tot de-ai lor, returneaza banii. In cazul in care castigi, isi dau seama ca stii si te indeparteaza imediat, chiar cu forta. Ultima oara cand aproape mi-a smuls unul banii din mana in timpul jocului sa ma grabeasca sa ghicesc, i-am "altoit" bine pe doi dintre ei, mi-am recuperat banii (si ceva extra dar nu mult) si vreo 2 au fugit. E drept ca nu aveam burta de acum. Era imediat dupa revolutie, prin autogara din Onesti. In Bucuresti nu-s doar 3-4 si nu-s incepatori. Putin probabil sa scapi nesifonat.
In armata am avut un camarad cu care mai jucam dar nu spunea nimic parsivul. In timp, am observat cate ceva dar nu merita sa risti. In realitate e mult mai nasol, mai bine aduni si vinzi maculatura decat sa speri ca aduni bani jucand asta.
Ultima teapa era s-o iau (parca prin 1997), tot in Bucuresti, cand sa schimb 4000 marci germane. Am pus botul la un curs bun propus de unul in fata bancii. Am stat la o masa undeva prin centru, am numarat banii, am fost sa verific un pachet din banii lui, apoi conform traditiei au fost pusi intr-o punga, legata la gura frumos, a trebuit sa ne deplasam la o alta terasa din nu stiu ce motive si sa facem schimbul (au schimbat ei intre timp pungile) si imediat cum a pus punga pe masa am rupt ambalajul. Erau bancnote mici, cu totul altele decat cele numarate de mine. Am reusit sa-i iau marcile (adica smulse din buzunar in timp de incerca sa fuga) fara nici o pierdere, dar marturisesc ca am avut mare noroc. Daca era putin mai iute nu aveam nici o sansa. Au un "nas" tare fin si-i miros pe fraieri de la o posta.
Asta cu marfa ambalata e foarte veche, in multe variante. Rar pleci cu originalul, ca ala iese in pierdere si nu e rentabil pentru el sa se intample asta. In cel mai fericit caz ramai cu banii, produsul nu-l prinzi. Sau daca il prinzi in mana, ramai cu el numai cu scandal. E posibil, dar rar si numai cum zicea ovidiugm, sa nu-l mai lasi din mana sub nici o forma, nici macar pentru SIM sau altele, dupa ce i-ai dat banii (si bineinteles dupa o intrebare clara daca il vinde asa cum este, cu sim sau fara in el)...
Cel mai sigur e sa stai in banca ta, ca nu prinzi afacere la coltul drumului, in care sa castigi ceva.
Imi pare rau ca se mai intampla si azi, altora.

Aceasta postare a fost editata de bitex: 26 June 2010 - 07:55 PM

Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#22 Useril este offline   EvoProject 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 11
  • Inregistrat: 29-June 10

Postat 01 July 2010 - 07:49 PM

Si eu am luat teapa cu un ciocan rotopercutor DeWalt .
Ma plimbam prin centru si vine unu mai bronzat :

-Sefu , cumperi picamer ? Nou nout din germania avea garantie dar am pierdut-o si alte abureli . 100 Lei

Am pus mana pe el si nu era usor , sau copie chinezeasca nereusita , era chiar DeWalt . Am venit cu el pana la un WC public unde l-am bagat in priza , mergea .
I-am dat lu ala 60Lei pe el pana la urma si in urmatoarea saptamana cand sa dau si eu o gaura mai mare dintr-o camera in alta [sa bag cablu coxial (TV)] iesea fum de la motor .
Poate nu imi dadeam seama ce teapa am luat daca nu il desfaceam sa vad mototul . Parca era motor de la celebrele masini din SuperMarketuri cu 50 lei . Si surpriza , au rezolvat problema greutatii adaugand plumb langa motor :rolleyes:.

Si am mai luat o data teapa cu sarma de cupru . Defapt am cumparat alama . Desii eu stiu sa fac diferenta dintre cupru si alama a facut schimbul repede intre colaci sau nu pot realiza nici astazi cum a fost treaba aia .

Concluzie : Nu cumpara de la bozgorii de pe strada nimic.
Doar două lucruri sunt infinite, universul şi prostia umană, însă nu sunt sigur despre primul.
Secretul creativităţii constă în a şti cum să-ţi ascunzi sursele.
Singura modalitate sigură de a nu greşi este să nu ai idei noi.

(Albert Einstein)
Ca sa ai o idee grozava, trebuie sa ai mai multe idei proaste
(Thomas Edison)

Proiectele mele : BioGas MiniProject
0

#23 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3574
  • Inregistrat: 04-February 08

Postat 01 July 2010 - 09:39 PM

Bozgor inseamna ungur. Nu ungurii fac chestiile astea. E vorba de TIGANI. (si/sau romani tiganizati)

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 01 July 2010 - 09:40 PM

0

#24 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 08 July 2010 - 07:24 PM

Imi pare rau sa aud ca se mai gasesc victime pentru chestii d'astea !

In loc de telefoane primesti sapun
In loc de "Jiaca di pieli " primesti un pres furat de la usa unui apartament dar frumos ambalat si chiar si cu sacosa de plastic.
In loc de NoteBook un pachet bine "aranjat " cu bucati de BCA taiat la marime si pus chiar in geanta dedicata pentru protectie
si exemplele pot continua cu :
"elegantul " cetatean "strain " care ingrijorat fiind dupa ce a schimbat niste valuta in lei ca banii primiti sunt de pe vremea lui Ceausescu si foarte amabil iti ofera "cadou " un dolar USD cu rugamintea de ai arata niste bani de ai tai sa se convinga ca sunt la fel - miscare fatala - odata ce ai scos ( unii mai mandrii scot cam tot ce au ) " materialul" el sustrage in general cam jumatate din ei.

Necazul este ca si daca te prinzi sa zicem in timp util banii pe care i-ai dat in schimbul marfii el deja ia pus bine iar in mana are asa numitul "smen" ( hartii doar cu capace din bancnote reale ) pe care esti bucuros ca il recuperezi, iar daca nici asta nu tine intra in actiune cetetenii "onesti" care te blocheaza pana individul dispare. Cazuri " fericite" caci se poate lasa si cu "box" caci asa e la noi ... vorba cantecului.

P.S.

Nu numai genul de indivizi amintiti de voi au acesta meteahna ci sunt si " echipaje " in care lider si actor principal este o super gagica cel putin nemtoaica sau suedeza dupa culoarea tenului - si " echipajul " tot luminat la fata este asa ca mare atentie .......
In zona Obor Mosilor actiona o familie intreaga mama, tata si baiat plus cativa verisori binevoitori si amabili.
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#25 Useril este offline   Rhaoul 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 543
  • Inregistrat: 17-March 09
  • Interests:Jocurile de noroc si alcoolul :)

Postat 08 July 2010 - 07:41 PM

Lectie invatata , cine este de vina ? Cumparatorul !!! Banii nu cresc in copac nu tot ce zboara se mananca , etc
Avioane

YaK 54 2.7m Wing Spam - DLE 111 cc Under Construction
T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF

Heli

Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
Ornith-TReX 600 8.5 cc ARTF
0

#26 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3574
  • Inregistrat: 04-February 08

Postat 08 July 2010 - 08:59 PM

Vezi postareaRhaoul, la Jul 8 2010, 08:41 PM, a spus:

Lectie invatata , cine este de vina ? Cumparatorul !!! Banii nu cresc in copac nu tot ce zboara se mananca , etc

Nu este devina cumparatorul. Unii oameni de bun-simt nu sunt asa de ``versati`` si nu cunosc toate posibilitatile si metodele escrocilor. Ganditi-va ca unii sunt oameni simpli, de la tara, care sunt doar in trece prin orasele mari, aici cazand victime clare escrocilor de cartier(e). Revin: de vina nu este cumparatorul, ci natiunea care isi tolereaza parazitii. Toleranta excesiva fata de negativ duce la extinctie. Par vorbe mari acum, intr-un context atat de simplu si banal, dar veti vedea.... Iar cum toleranta romanilor este dusa clar spre nesimtire si ipocrizie, ca era sa-mi scape lasitate; in 10 ani mai ramanem 15 milioane.

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 08 July 2010 - 09:03 PM

0

#27 Userul este online   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9330
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 09 July 2010 - 05:56 AM

Te rog sa ma scuzi, dar vina celui care cumpara este egala cu acelui care vinde. Este evident ca sunt lucruri furate. Chiar aici se pomenea ca vanzatorul spune ca este urmarit, etc. Cumparand mentii piata si incurajezi furturile. Cel care fura o face stiind ca are cui sa vanda. Va rog sa-mi iertati cuvantul mai dur, dar, cel care cumpara este complice la infractiune.

Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 09 July 2010 - 05:57 AM

0

#28 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 09 July 2010 - 06:52 AM

hahahhahahhahhahahhahaha
DT
0

#29 Useril este offline   bizu 

• ---
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 996
  • Inregistrat: 14-June 03
  • Interests:Aeromodele

Postat 09 July 2010 - 08:15 AM

Vezi postareadan_mitea, la Jul 9 2010, 06:56 AM, a spus:

Cumparand mentii piata si incurajezi furturile. Cel care fura o face stiind ca are cui sa vanda. Va rog sa-mi iertati cuvantul mai dur, dar, cel care cumpara este complice la infractiune.

Ha sau nu, asta cred si eu. In plus, gindind asa te feresti de tepe sau alte surprize neplacute.
Complice la infractiune e cam radical, multi fiind doar naivi. Asta nu e infractiune; nici defect nu cred ca este.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

13 useri citesc topicul
0 membri, 13 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro