S-a mai pus odata treaba asta in discutie dar ar trebui stabilita odata. Sectiunea Navo e doar pentru RC? Mie nu mi se pare. Chiar nu vad la ce ar servi o sectiune Machete statice in care sa se amestece nave cu diorame si F-14 cu Ferrari. Ca nu e tot aia. Si nici nu e posibila o oarecare structurare a sectiunii Statice pe teme (aero, navo etc.) ceea ce o face greu de urmarit.
In schimb nu sunt cine stie ce diferente intre o vedeta RC si aceeasi vedeta pusa pe un raft. Fie ca pluteste pe lac sau ca "o tii in vitrina" suprastructurile, de exemplu, se construiesc la fel. Asa ca propunerea mea ar fi sa ne vedem de navele noastre la Navo, indiferent de "calitatile nautice" ale machetei la care ne referim. E aiurea sa citesti si sa scrii cand tema e imprastiata in doua locuri. Navo e Navo peste tot pe unde m-am uitat. Altfel am putea sa fim mai catolici decat Papa si sa spargem si sectiunea Statice in aero, navo, auto samd. fiecare apoi sparta in altele: "scratch-built", kituri, carton etc (scuze, tov. Pruteanu).
Pletila dorea propuneri, deci iata ce propun eu.
Parerea mea, care este. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
---------------------------------------------
(20 oct. - Imi retrag pasajul cu "Si nici nu e posibila". E posibila.)
Aceasta postare a fost editata de Oke: 20 October 2004 - 02:53 PM