ibm390s, la Oct 13 2010, 09:15 PM, a spus:
din cate am citit eu aici exita o versiune alfa functionala deja
http://www.rcgroups....er.php?u=316305
@renatoa de acord cu tine, dar pentru a pune ceva pe picioare e preferabil sa studiezi abordarea altora, chiar daca asta inseamna sa cumperi un cadru ca sa il poti masura apoi replica pe scule. O spun din experienta personala din alt hobby, unde de multe ori am cumparat cate un produs pentru a vedea exact cum e facut astfel incat sa pot sa il copiez pentru mine sau pentru colegii de breasla.
trebuie sa mai tii cont de un element, eu nu am pilotat in viata mea un aeromodel iar primul automodel (exceptand o masina de jucarie de acum 25 de ani) l-am condus prima data acum 3 luni. Vreau sa fac asta pentru ca imi place, imi permit si am si pregatirea necesara.
L.E cand zic imi permit, ma refer ca imi permit sa iau ceva fiabil, nu ceva bling bling si vreau sa investesc in asa ceva din pura pasiune. Iar despre functiile pe care le vreau, mi se par niste cerinte normale atata timp cat exista AP care pot face asta la un pret decent.
Salut si bine ai intrat in gasca celor cu multe motoare .
Daca esti interesat doar de pilotat un
Quad i-ti recomand controlerul de la gaui sau cel de la KK. Poti face lucruri uimitoare si cu o jucarie care are patru motoare Turnigy 2217 20turn 860kv 22A Outrunner si patru ESC TURNIGY Basic 18A v3.1 Speed Controller ,montate pe teava patrata de aluminium de 10 si aflate sub controlul unui creier (gu-334 ) totul alimentat de doua pacuri de 11,1 2200mAh montate in paralel.Costurile ajung undeva in jur de 300-350$ si poti realiza lucruri ca acestea :
Daca in schimb vrei sa faci ceva cu adevarat profesional poti incerca un echipament de genul Mikrocopter .
Eu sunt in teste cu un hexacopter de la Mikrocopter pe care l-am montat si reglat cu ajutorul lui Phineas si a lui Eba, echipat cu 6 motoare Roxi ,Flight-Ctrl V2.1 ME ,Navi-Ctrl V1.1 ,MK GPS ,6 BL-Ctrl V1.2,MK3Mag.Alimentat de la un pac de LiPo 14,8V 4000mAh . Costuri in jur de 1400-1600Euro
Deocamdata sunt in teste cu el si nu am decit citeva probe filmate .
Ramine sa te hotaresti ce vei folosi , si pentru ce, poti incerca si varianta domnului Renatoa cea cu betele de lemn legate cu scoci care desi este foarte simpla chiar zboara ,sau varianta folosita foarte mult afara cea cu controlerul KapteinKUK la care poti integra un stabilizator FY20A.
Spor la treaba si sa ne vedem pe cimp.
Aceasta postare a fost editata de navigator: 17 October 2010 - 08:04 PM