Pagina 1 din 1
Camuflaj in US ARMY cind au timp soldatii
Postat 13 October 2004 - 04:14 PM
esti nebun foc :D dar lasa ca merge .... eu cred ca mai tre 3 - 5 prieteni .. ca sa credaca ca e stol de ciori :D
Postat 14 October 2004 - 10:33 AM
BIP! BIP!
_________
Cu vopsea de-asta sunt date MIG-urile noastre. Odata au facut prostia sa-i lase pe astia de la stiri sa filmeze unul de-aproape si se vedeau clar sub marginea cockpit-ului si pe bordul de atac niste zone de aluminiu expus. Si eu care ma speriasem crezand ca s-a luat vopseaua... Cand colo era doar stropit cu ACME Invisible... :lol:
_________
Cu vopsea de-asta sunt date MIG-urile noastre. Odata au facut prostia sa-i lase pe astia de la stiri sa filmeze unul de-aproape si se vedeau clar sub marginea cockpit-ului si pe bordul de atac niste zone de aluminiu expus. Si eu care ma speriasem crezand ca s-a luat vopseaua... Cand colo era doar stropit cu ACME Invisible... :lol:
Daca deplaseasa mai multa apa decat propria greutate, cred ca va pluti.
Postat 14 October 2004 - 07:20 PM
salut.ala din primele poze nu este un mi rusesc?nu ma pricep dar nu unul din asta i-l fugarea pe rambo in nu stiu ce parte?zic si eu :lol:
Aceasta postare a fost editata de stamy: 14 October 2004 - 07:20 PM
Lucrurile nu sunt greu de facut. Greu este sa te pui in pozitia de a le face."- C.Brancusi
user vechi:stamy
user vechi:stamy
Postat 15 October 2004 - 03:55 PM
ala din pozele lui andrei s-ar CAMUFLa PERFECT INTR-UN
magazin XXX
:D :D) http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
magazin XXX
:D :D) http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Schimbat Nick in Dexter_Jr ca sa resetam numaru de mesaje
Postat 16 October 2004 - 12:46 AM
Mi-24 Hind... Rusesc intr-adevar. Am avut ocazia sa vad unul pe viu in Ungaria prin 91 cand vindeam palinci prin piata sa ne luam blugi si adidasi... Chiar ca nu-l vad bine pe ala atins de un gai**tz...
@stamy... N-a fost trilogia "First blood" asa buna sa foloseasca ei Mi-24... era doar ciori vopsite...
@stamy... N-a fost trilogia "First blood" asa buna sa foloseasca ei Mi-24... era doar ciori vopsite...
Doctoru de oase, voi sa nu le rupeti, chiar daca el le coase !
Arata acest topic
Pagina 1 din 1