radugns, la Jul 26 2010, 09:31 PM, a spus:
Cu toate sunt de acord, dar cu aceasta nu, pt ca:
1. Se vor zgaria, vor arata foarte urat
2. Ingreuneaza masina => viteza maxima/acceleratie micsorata, mai ales acceleratia
3. Daca se indoaie aluminiul nu se poate indrepta calumea si va fi dezechlibrata toata masina
4. Foarte scumpe in comparatie cu componestele din plastic (RPM sau/si stoc)
Eu tias recomanda ca orice piesa ce ti se rupe sa fie inlocuiesta cu piese de pe Blitz ESE si vei fi multumit (piesele sunt gen RPM)
stima, Radu
In primul rand vreau sa ma corectez si bineinteles ca era vorba de "intaresti" in loc "inatresti"
Da, sunt de acord cu tine (asa am facut si eu, atat la Firestorm cat si la Blitz). Nu folosesc piese de la ESE, am la mine intotdeauna un set de plastice (brate) si un set de grafit (ceva mai usoare dar mai casante)
N-am fost destul de explicit, eu nu am inlocuit bratele (care intr-adevar sunt cele mai expuse vizual), am inlocuit aceste piese:
Am schimbat aceste piese dupa ce am lovit violent unul din bratele frontale. Am rupt atunci unul din lagarele bratului dar studiind atent am observat si ca locasul din piesa originala (poza 1 ca pozitie) este ovalizat.
Este de preferat (parerea mea si nu numai, dar nu e cu titlu de axioma) ca unele piese sa fie /ramana din plastic. Socurile sunt amortizate mai bine.