MACHETE CARTON MACHETE SCIENCE FICTION
Postat 10 October 2004 - 06:12 PM
MA NUMESC SERBIAN PLESCA, SUNT DIN BUCURESTI, SI DE ABIA M-AM INREGISTRAT, SUNT MARE FAN MACHETE DE CARTON SI DEASEMENEA MARE FAN SCIENCE FICTION. ESTE FOARTE PLACUT SA VAD CA EXISTA UN FORUM DE GENUL ACESTA SI LA NOI.
EU PERSONAL AM REINVIAT MICROBUL ACESTA DE CURAND, SI IMI FACE PLACERE SA VA ARAT CE AM LUCRAT.
ESTE O CREATIE ORIGINALA A MEA, UN LUPTATOR SPATIAL, PE CARE L-AM PROIECTAT IN COREL 10, 4 PLANSE A4, PRINTATE PE O IMPRIMANTA EPSON STYLUS COLOR, HARTIE XEROX DE 160 SAU 180 DE GRAME, NU MAI SUNT SIGUR. DAR MAI BINE SA VA ARAT 1 POZA CU MODELUL PE CARE L-AM INTITULAT "XK GLADIATOR"
MI-AR PLACE SA STIU PAREREA VOASTRA
MA PUTETI CONTACTA LA adelam1234@yahoo.com
DACA POZA NU SE DESCHIDA PUTETI SA LE VEDETI PE TOATE CELE 4 LA cardmodels.net IN "PERSONAL ALBUM OF GLADIATOR"
VA MULTUMESC
dacapo
Postat 12 October 2004 - 06:36 PM
modelul acesta este creatia mea originala, desi nu pot sa neg ca nu am navigat ore in sir pe internet, pentru a cauta planuri si imagini de nave spatiale.
initial am facut machete de carton care se mai gaseau pe la noi mai demult de la maly modelarz, (avioane, nave) principalul motiv fiind acela ca scapam de toata partea cu vopsirea, decalsuri etc.
acum m-am orientat spre sf, oricum sunt un mare fan al genului, dar imi place pentru nu ai nici o limita nici in ceea ce priveste designul si nici in ceea ce priveste schemele de camuflaj, imatriculari , embleme etc.
Postat 12 October 2004 - 06:40 PM
stamate, la 12 Oct 2004, 18:23, a spus:
hartie xerox care cred ca se gaseste de cumparat(bineinteles in topuri) este mai grea decat cea normala pe care cred ca o stim cu totii
are 160 sau 180 de grame. oricum mie mi-a adus-o cineva de la un birou.
Postat 12 October 2004 - 08:51 PM
modele de nave nu am, doar de avioane: F4 Phantom, F5 Tiger, F18 Hornet, Harrier, Su 27, masina de formula unu a lui Sumacher 2002
Sumacher??? :wub:
iti recomand cardmodels.net, un super site, cauta in members photo album sa vezi niste nave facute din carton. eu am fost impresionat
Postat 12 October 2004 - 08:56 PM
am citeva modele frumoase,daca esti curios ,spune-mi,sunt si la dawnload pe forum citeva.
oricum,sunt citiva pasionati de asa ceva,unul din ei este puiutzu.bafta
user vechi:stamy
Postat 28 November 2004 - 09:32 AM
Postat 10 December 2004 - 03:11 PM
ma intereseaza modelele din star wars, dar desi am navigat pe net si am gasit un site cu modele de carton nu am apucat sa le downloadez iar propietarul a primit somatie de la ebay sa nu mai permita acest lucru.
probabil din cauza copyrightului
dar spune-mi ce modele ai si in ce format
multumesc
Postat 13 December 2005 - 11:36 PM
revin dupa mai multa vreme, vreme in care s-au intamplat mai multe;
si cu aceasta ocazie am deosebita placere sa va anunt lansarea pe piata a unei noi publicatii
"PGS models machete carton" un nou concept care are ca subiect un domeniu mai putin abordat de catre modelisti science fiction-ul
pe scurt machete de carton de inspiratie sf
modelul prezentat in primul numar se numeste "xk gladiator", si este un model de conceptie proprie (cu imbunatatiri) fizic se prezinta sub forma unei mape plic sigilata, in interior aflandu-se sase planse format A4, cu toate piesele desfasurate in plan
acest numar este un numar pilot, urmand ca pe viitor sa abordam si teme din aviatie, blindate, marina etc.
cateva poze mai jos
poate fi gasit in reteaua Rodipet
am postat aici minimum de informatii, avand in vedere caracterul publicitar al acestui anunt, si lipsa de timp
daca contravin regulilor acestui forum va rog sa ma informati
sper sa nu, si atunci voi reveni cu un articol complet
pana atunci sunt deschis la orice aprecieri, sugestii, propuneri inclusiv critici
va multumesc
pentru contact:
Serbian Plesca 0744343283
sau e-mail:
pgsmodels@yahoo.com
pgsmodels@hotmail.com
Postat 07 November 2010 - 12:26 PM
-------------------------
DJI Mini 4 PRO
Hornet Tunel Hull Sprint F1