Aceasta postare a fost editata de Shumica: 22 June 2010 - 08:18 AM
Demo / competitie pe Herastrau, 3 sau 4 iulie 2010 termice, electrice, veliere, zbaturi, vasle, etc...
Postat 22 June 2010 - 08:06 PM
Men, la Jun 22 2010, 08:53 AM, a spus:
he...he...spre rusinea mea nu prea stiu sa conduc un velier....pe IOR imi da lectii nenea soare geo....acolo o sa fiti numa profesionisti cu veliere "dej de mii de euro" .....cu velierul meu desi l as lua cred ca o sa incurc.....dar de venit cu ceva covate vin sigur....
0744.35.25.89
0727.88.75.46
Postat 22 June 2010 - 10:32 PM
Cornel daca ai nevoie de elice pt teste sa imi zici si ti_o aduc ; am zis ca vin Duminica dar m-am prins cu altele
Duminica vin sigur iar daca totul merge bine o sa ajung sigur pe herastrau
1:10 TT01;TA05/Mamba;Xray t2/Xcelorin;Schumacher Fusion .28;losi xxx-s;
1:8 graupner Flash/zx21;graupner Flash/Mamba BL
Bj 26;graupner Carbon ECO
dx3r,mtx pro,etc62
For help call:0724885194
For rent:rentech.ro
Postat 23 June 2010 - 09:11 PM
mandealucian, la Jun 23 2010, 10:01 PM, a spus:
pai atat avea cu 14 nimh si motor periat (elice 45) :angry2:
ce motor ai (turatie, nr. poli), ce esc si ce elice? presupun ca centrul de greutate e unde trebuie
"Drona este pt modelism exact ce este maneaua in muzica" - Epicur
Postat 23 June 2010 - 09:41 PM
Cred ca masinile putem sa le lasam in parcarea de la Pavilionul H.
Nu va mai tot coditi atata. Veniti si ne vom da cu totii. Din cate stiu, s-ar putea sa fie mai multe veliere decat skiperi...
Cu cat venim mai devreme (9:00), cu atat avem mai mult timp sa cadem la pace asupra detaliilor, sa organizam (daca o trebui) poligonul, etc...
Nu ne iese nimic la afacerea asta - este doar chestiune de imagine si de promovare a bolii noastre. Sigur iese un articol in revista organizatorilor.
Din aceasta cauza, trag nadejde ca evenimentul va fi fara neajunsuri si ca ne vom simpte bine.
Poate devine anual...
Postat 24 June 2010 - 09:03 AM
este de altfel cam singura parcare mai accesibila cea de la muzeul satului este mai departe iar daca lasati masina la Arcul de Triumf distanta este
si mai mare .
DISCUTIILE si PROGRAMUL NU SE FAC ATUNCI ( duminica ora 9) CI DOAR SE APLICA !!!!!!!!!!!!! asta ca sa nu ne pierdem in parlamentari inutile
pe marginea lacului cu spectatorii linga noi. Parerea MEA
Valteras , sa inteleg ca vii si cu Azetone ? - de i-ti ies mai multe modele decit oameni
Les bons bateaux ne donnent aucune intelligence à leur propriétaire, et seul le talent permet d'être devant.
Postat 24 June 2010 - 01:35 PM
rallyman, la Jun 24 2010, 10:03 AM, a spus:
pe marginea lacului cu spectatorii linga noi. Parerea MEA ...
Total de acord cu tine.
In ceea ce priveste velierele, nu sunt foarte multe de discutat. Formatul regatei se cunoaste - suntem rodati cu totii.
Electrishtii trebuie sa se puna de acord ei intre ei, ante portas, asupra detaliilor competitiei ce vor vrea sa o sustina. Eu unul, as fi foarte bucuros ca sa se stabileasca in mare toate detaliile importante inainte de a ajunge la garla, ca o data instalati, sa nu zbieram pe acolo unii la altii, ceea ce ne-ar aduce un prejudiciu de imagine noua ca hobbisti - nu mai spun organizatorului...
Despre etapele asa-zis demonstrative, nu cred sa fie vreo problema, daca ne dam civilizat cu totii.
Da, iau si Azetone. Men zicea ca daca Seban nu poa sa vina, s-ar putea sa luam si velierul lui, asa ca barci o sa avem.
SoareGeo vad ca nu zice nimic... S-o fi inecat (cu bicigleta)...
Postat 24 June 2010 - 06:57 PM
'' traim in Romania si trebuie sa fim pregatiti de ori ce ''
Aceasta postare a fost editata de rallyman: 24 June 2010 - 06:58 PM
Les bons bateaux ne donnent aucune intelligence à leur propriétaire, et seul le talent permet d'être devant.
Postat 25 June 2010 - 09:29 AM
Valteras, la Jun 24 2010, 02:35 PM, a spus:
In ceea ce priveste velierele, nu sunt foarte multe de discutat. Formatul regatei se cunoaste - suntem rodati cu totii.
Electrishtii trebuie sa se puna de acord ei intre ei, ante portas, asupra detaliilor competitiei ce vor vrea sa o sustina. Eu unul, as fi foarte bucuros ca sa se stabileasca in mare toate detaliile importante inainte de a ajunge la garla, ca o data instalati, sa nu zbieram pe acolo unii la altii, ceea ce ne-ar aduce un prejudiciu de imagine noua ca hobbisti - nu mai spun organizatorului...
Despre etapele asa-zis demonstrative, nu cred sa fie vreo problema, daca ne dam civilizat cu totii.
Da, iau si Azetone. Men zicea ca daca Seban nu poa sa vina, s-ar putea sa luam si velierul lui, asa ca barci o sa avem.
SoareGeo vad ca nu zice nimic... S-o fi inecat (cu bicigleta)...
@Vateras chiar crezi ca suntem Captain Cave Man ? subiectul asta a mai fost abordat (inutil) iar organizatorii, partidul, parlamentul si toate organele de conducere au primit asigurari ca nu o sa ne muscam intre noi.
Cat despre programul la electrice o sa incercam sa il stabilim duminica asta pe ior.
Daca pe 4 aparem cu ochii vineti sau maini si coaste rupte inseamna ca ne-am inteles asupra prestatiei. :)
P.S. Daca din 2 in doua posturi ni se atrage atentia sa nu fim huligani (ceea ce nu este cazul), sa ne spalam in urechi si sa ne taiem unghiutele de la maini prefer sa ma dau la mine pe ior. La varsta pe care o avem marea noastra majoritate am depasit momentul ejacularii precoce cand vedem o barca pe apa :) Fara nici o suparare.
Aceasta postare a fost editata de Shumica: 25 June 2010 - 09:33 AM
Postat 28 June 2010 - 12:58 AM
Aceasta postare a fost editata de dily: 28 June 2010 - 01:00 AM
0744.35.25.89
0727.88.75.46
Postat 28 June 2010 - 08:24 AM
dily, la Jun 28 2010, 01:58 AM, a spus:
Lasa dily noi sa fim sanatosi ... daca nu sunt conditii de navigatie mergem la carciuma (ca sunt destule) prestam un mic si o bere si ne luam la revedere :)
Postat 29 June 2010 - 03:32 AM
M-am inscris si eu pt duminica! :)
Are idee cineva citi sunt inscrisi pina acum la categoria electrice in total si la mono cam citi vom fi?
Succes tuturor! :)
0722733067 / 0744977799 / 0768740960 / 0771661458
YM: cbanica1 , MSN: cbanica
Postat 29 June 2010 - 01:22 PM
dily, la Jun 28 2010, 01:58 AM, a spus:
Dily, stii bine ca gunoaiele de la suprafata apei, migreaza zilnic, functie de cum bate vantul. Nu putem sti unde vor fi gunoaiele duminica...
Cat despre aglomeratie, organizatorii au promis ca nu vor fi probleme.
Cel mai rau caz... vezi ultimul post al lui Shumica...
Postat 29 June 2010 - 11:18 PM
Dily, stii bine ca gunoaiele de la suprafata apei, migreaza zilnic, functie de cum bate vantul. Nu putem sti unde vor fi gunoaiele duminica...
Cat despre aglomeratie, organizatorii au promis ca nu vor fi probleme.
ok....pana la proba contrarie te cred, desi nu cred ca se v a opri traficul pe apa ca sa ne dam noi cu barcutele....gunoaie sunt pe toate lacurile din oras....aste e... nu avem ce face....
0744.35.25.89
0727.88.75.46
Postat 30 June 2010 - 11:38 AM
Fisiere atasate
-
Comunicat_de_presa_Capitan_de_pe_mal___04.07.pdf (218.92K)
Number of downloads: 264
Postat 30 June 2010 - 04:17 PM
Shumica, la Jun 30 2010, 09:26 AM, a spus:
1. Barca de recuperare
2. Asigurarea perimetrului atat pe uscat cat si pe lac
La chestia cu balariile nimeni nu poate controla fenomenul ... hazardul naturii ;)
am aflat in cursul zilei de ieri ca barca de recuperare folosita indeobste la competitiile rc de profil a revenit in bucuresti. nu stiu daca va fi prezenta si activa la eveniment, sa speram ca da...
in alta ordine de idei, ar fi interesant de stiut cam citi "capitani" vor fi prezenti, macar asa, pe
"clase"...
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 30 June 2010 - 04:31 PM
.....ce i drept mai mult ma ingrijoreaza traficul de pe apa.....dar am incredere in organizatori ca totul v a fi bine.....sper sa nu ma insel....
0744.35.25.89
0727.88.75.46