shogi, la Jun 22 2010, 10:51 PM, a spus:
Aaaa da ..si sustinerea tobei.Este pusa temporar cu toate ca ma gandeam sa o las asa (am acoperit soricelul cu material siliconic sa nu`l topeasca).O solutie mai buna ar fi sa o prind cu niste sarma otelita,ceea ce o sa si fac.
Inca o chestie la care m-am tot gandit a fost comanda socului.Ideea propusa de RD mi s-a parut super ok insa cred ca o sa pun un servo pe el.Cu ocazia asta pot sa si opresc motorul cand vreau.
Ma uimesti ! Ori ai decupat insuficient panourile pentru canistra si nu mai incap si in partea de jos stuturi de cauciuc ori nu te ai prins cum se pune toba ! Ce e aia sa o legi cu sarma . e gardul de la cotetul de gaini ?!
Pui stuturi din cauciuc special ( vezi ca au la Botosani furtun evacuare - unul transparent si unul alb mat cu insertie de panza , azbest cred ) pe TOATE CELE PATRU decupaje din panourile respective iar toba va sta " suspendata " intre aceste furtunase ! Ideea este ca prinderea ei sa fie elastica si sa nu transmita toate vibratiile in fuselaj - daca tu vrei sa o legi cu sarma se va rupe ceva acolo !
Deci mai cu putina atentie ... si spor la treaba in continuare ! Nu te grabii ca vara e lunga !