Salut,
Incet incet vreau sa fac pasul si catre aero (hely), si in acest sens tocmai mi-am luat o radiocomanda cu 6 canale EFly ETC62 in 2,4 GHz.
Stiu ca probabil era mai intelept sa intreb inainte de a o cumpara, dar ce parere aveti despre ea?
Eu momentan ma chinui sa o conectez la simulator dar nu reusesc. Radiocomanda vine cu un cablu care intra in conexiunea de microfon.
O conectez, verific semnalul cu "Windows Sound Recorder" (Start-Programs-Accesories-Entertainment-Sound Recorder) si totul e ok.
Insa cand vreau sa intru in FMS si sa o Calibrez, nu se intampla nimic. Nu interactioneaza cu programul in nici un fel.
Aveti idee daca gresesc ceva? Am urmarit pas-cu-pas intructiunile din manual.
Maine vreau sa o verific daca functioneaza pe modelul unui prieten (eu nu am pe ce sa o verific).
Florin
Pagina 1 din 1
Radiocomanda EFly ETC62 2,4GHz cateva intrebari de la un incepator
Postat 29 December 2010 - 04:57 PM
Am reusit in sfarsit sa conectez statia la FMS dupa ce am dat de topicul asta "CONECTARE STATII RC LA PC" . Acum am incercat sa fac acelas lucru si pentru programul "Reflex" dar nu merge. Ce ar trebui sa fac?
Un cablu adaptor Jack - USB care se gaseste in comert il pot folosi cu alte programe de simulare in afara de FMS ?
Un cablu adaptor Jack - USB care se gaseste in comert il pot folosi cu alte programe de simulare in afara de FMS ?
Arata acest topic
Pagina 1 din 1