As vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu niste planuri complete in G-code9 sau autocad .As vrea foarte mult sa ma apuc de constructia unuit kit pe care as vrea sa il tai la cnc.
Multumesc anticipat.
Pagina 1 din 1
G-code pentru modele Planuri G-code pentru modele
Postat 23 May 2010 - 07:49 PM
Adriane, ce experienta ai in acad?
99% din planurile de pe net trebuie prelucrate inainte de a fi date la CNC.
Nu te gindi ca vei iesi mai ieftin ca o sa cheltui de 3 ori mai mult.
Sfatul meu daca vrei sa construiesti, fara sa abandonezi proiectul din diverse motive (m-ar bucura sa mai fie inca un constructor de la 0 in Iasi in afara de Emil) e sa achizitionezi un kit de firma si sa-l faci.
Daca esti incapatinat :D da search dupa planuri si gasesti sdemii de linkuri in forum.
Spor
99% din planurile de pe net trebuie prelucrate inainte de a fi date la CNC.
Nu te gindi ca vei iesi mai ieftin ca o sa cheltui de 3 ori mai mult.
Sfatul meu daca vrei sa construiesti, fara sa abandonezi proiectul din diverse motive (m-ar bucura sa mai fie inca un constructor de la 0 in Iasi in afara de Emil) e sa achizitionezi un kit de firma si sa-l faci.
Daca esti incapatinat :D da search dupa planuri si gasesti sdemii de linkuri in forum.
Spor
Postat 23 May 2010 - 08:24 PM
Salut Dragut.Ideea e ca am sa am un CNC pe care vreau sa il folosesc si pentru asa ceva:).Ideea era ca daca cineva avea planurile prelucrate deja si le putea face publice puteam ajuta si eu in iasi pe altii lasand sa taie la CNC.
O zi buna
Adrian
O zi buna
Adrian
Postat 24 May 2010 - 05:52 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1