Pagina 1 din 1
....o noua coca
Postat 25 January 2011 - 09:07 PM
cata123, la Jan 25 2011, 07:43 PM, a spus:
Salut baieti,
Am achizitionat azi o noua coca din fibra de sticla si nu am idee cu ce adezivi sau chituri sa lipesc cele doua jumatati. Este cineva care ma poate ajuta cu un sfat ?
Am achizitionat azi o noua coca din fibra de sticla si nu am idee cu ce adezivi sau chituri sa lipesc cele doua jumatati. Este cineva care ma poate ajuta cu un sfat ?
ma gandeam , daca lipesc pe interior o banda de rigips pe care sa o chituiesc cu chit auto de fibra de sticla sau cu poxipol, poxilina...ce parere aveti? O tine?
Postat 26 January 2011 - 12:02 AM
dily, la Jan 25 2011, 10:33 PM, a spus:
Cel mai bun raspuns la intrebarea ta ti l a dat ipsihi.....lasa prostiile cu banda de rigips....gasesti materialele respective in mag. de modelism din romania....
raspunsul castigator e rasina epoxidica sau preaccelerata si eventual fibra de sticla. Dilly pot sa te ajut, da un semn
dily, la Jan 25 2011, 10:33 PM, a spus:
Cel mai bun raspuns la intrebarea ta ti l a dat ipsihi.....lasa prostiile cu banda de rigips....gasesti materialele respective in mag. de modelism din romania....
raspunsul castigator e rasina epoxidica sau preaccelerata si eventual fibra de sticla.
Valoarea unui modelist adevarat nu se masoara in numarul de posturi ci in realizarile sale...
Postat 26 January 2011 - 12:34 AM
Postat 26 January 2011 - 03:41 PM
OldMann, la Jan 26 2011, 11:53 AM, a spus:
...faina coca, dar va fi destul de dificil ca prin gaura pe care o are acum (acolo unde vine cabina) sa poti sa bagi toate componentele si sa mai ai acces usor in caz de defectiuni.
Salut,
am mai facut un decupaj care sa-mi permita accesul peste tot. intentionez ca peste cele doua decupaje sa fac o mica carlinga , voi cauta ceva cat mai aerodinamic, sa mearga cu designul barcutei. atasez alaturat pozele cu imaginea actuala. deocamdata , nu este lipita ci este numai fixata cu banda.
http://cutiacupoze.ro/album/?a=2772
Postat 07 March 2011 - 10:42 AM
Postat 17 April 2011 - 07:14 PM
Postat 17 April 2011 - 08:50 PM
Fasneata si foarte nervoasa,felicitari
Arata acest topic
Pagina 1 din 1