"Octombrie Rosu" 2004
Postat 09 October 2004 - 06:48 PM
eu nu am dus tabela de frecvente ( 1 cartonash galben pt mine)
mi-am facut autocritica si mi-am tras doo palme.
in rest daca nu ma pasiona aeromodelismul veneam azi acolo macar sa casc gura,ca aveam ce vedea.
am avut chiar si auto termice de sarea balega de pe camp in urma ei.... :)
Postat 11 October 2004 - 08:49 AM
Io am "derapat" duminica pe Maracana, fo juma de ora, maxim o ora, mami! Cum? Deja s-a facut shase jumate si e intunerec?
(Colega de apartament avea program adimistrativ individual si io am coborat pana la masina, un pic!)
Am fost numai cu HLG-ul Salsa XL si am tot frecat la rece niste bashini de termici rasuflate. In schimb, vanticelul adia pe panta in sus si am facut ceva patrulari - bashite si alea.
Intre timp, am mai dresat si bumerangul la niste juniori, ca avea personalitate si nu vrioa sa vina la picior!
...............
Dom'Profesor, daca matale repari planorasul ala electric, io ma angajez sa ti-l invat sa zboare, da' cu receptorul, statia si mixajele de la mine!
Aceasta postare a fost editata de Valteras: 11 October 2004 - 08:50 AM
Postat 11 October 2004 - 09:12 AM
"MULTUMIRILE" i le datoram lui nenea SILVIU66 care zicea ca a facut acrobatie cu el!
Facut si eu 2 ture de incalzire dupa care 2 lupinguri la al treilea s-a rupt in aer aripa (nu de tot s-a pleostit) fisura fata spate pe diagonala! :)
A cazut ca un bulumac da botul de lemn+ondaplast si motorul + electronica au scapat intacte :)
Aripa n-am avut "inca" curajul sa o scot la zbor ca i-am bagat un 480 si tre' s-o echilibrez!
Duminica a batut vintu si ne-a plouat asa ca ramine pe sfirsitul asta de saptamina ZBORUL cu aripa (primu!)
PS: Acrobatii cu Calimero numai dupa ce plachez aripa cu Balsa!
mesaj normal, off topic, inutil ; off topic dar util ; off topic, important .
Postat 11 October 2004 - 09:24 AM
Valteras, la 11 Oct 2004, 08:49, a spus:
rushinika!!!!
pai bine bre, nu puteai matale sa zici ca esti la masina, veneam shi io cu cheia franceza, sa strangem impreuna shurupul...
rushinika mare sa-tzi fie, zau asa, meritzi o palitura de osanda
0728.26.93.19
Postat 11 October 2004 - 09:27 AM
Picatot, la 11 Oct 2004, 09:12, a spus:
regretabil da reparabil!
nu estem nevoie de placat cu balsa pt acrobatziuni
lipeste cu BISON PU rupturile si apoi baga banda adeziva cu fibra de sticla pe intrados de la un capat la altul - va fi glantz
0728.26.93.19
Postat 11 October 2004 - 09:28 AM
MERSI!
PS:
Pentru CALIMERO:
1. Solutia botului din OnDAPLAST e superba si o recomand tuturor! Am inlocuit partile laterale care se rupea la aterizari mai dure! si le-am lungit un pic!
2. In loc de patratul din lemn ce sustine motorul merge un horsurub de 4 sau 5 imbracat in schotch (ca sa poti pune moto cu reductor) si infipt bine in lemn!
Daca corpul s-a facut zob fata a ramas intacta perfect iar motorul e 100% protejat!
Aceasta postare a fost editata de Picatot: 11 October 2004 - 09:34 AM
Postat 11 October 2004 - 09:33 AM
Silviu a uitat sa-ti spuna ca el a facut acrobatie cu Calimero dupa ce i s-a rupt aripa si i-a pus o dublura de balsa pe extrados. De fapt, cu Calimero al lui, io am facut luuuuupinguri la dezvirginare, fara sa pateasca ceva. Doar i l-am obosit...
@IlPadrino
A fost pe nepusa masa si stiind ca duminica inca aveti program sexual in familie, nu am vrut sa te pun in situatia neplacuta de a ma trata cu un refuz... ca oricum, nu aveai cu ce zbura!
Si, vorba aia, nu uita ce ti-am urat la casatorie!
Postat 11 October 2004 - 09:39 AM
Acum insa am incercat "GAZ LA MAXIM IN JOS", ca sa-mi fac vint :) dupa care "MAXIM SUS" cu rotire (insurubare). Aripa a cedat cind aproape am iesit din "MAXIM JOS" si eram apropape de verticala (momentul inceperii rotirii)
Postat 11 October 2004 - 09:56 AM
Picatot, la 11 Oct 2004, 09:12, a spus:
"MULTUMIRILE" i le datoram lui nenea SILVIU66 care zicea ca a facut acrobatie cu el!
tz-am zis ca am aripa semiplacata ca mi s-a rupt in zbor,pentru ca nu rezista la solicitari f mari! asa ca vina nu e a mea!
acu fac ce vreau cu el!
cat despre partile laterale ale botului padrinelu mi-a pus placaj tzaranesc ,gros si solid!!!
Postat 11 October 2004 - 05:04 PM
Valteras, la 11 Oct 2004, 08:49, a spus:
Dom'Profesor, daca matale repari planorasul ala electric, io ma angajez sa ti-l invat sa zboare, da' cu receptorul, statia si mixajele de la mine!
Multumesc valterash, accept sa-mi dresezi planorul. Am luat si doua pacuri noi noutze. vorbim
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Postat 11 October 2004 - 05:17 PM
lucrez intens la planor da se vede treaba ca n'am noroc
pinionul servoului (GWS micro STD/ 18 g) inca nu l-am gasit, iar noua elice in momentul instalarii pe ax s-a rupt (penseta elicei)
deci numai ghinioane..., da nu ma las asa usor
0728.26.93.19
Postat 17 October 2004 - 03:25 PM
padrinelule dupa modificari a zburat super aripa lu mada numa ca la sfarsit a cam busit-o nasol.
nu mai zic ca i-am lipit cu scoci in bot doo chei fixe din portbagaj.
daca-mi baga looseru pozele ca el a facut va pun si voua http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
Postat 17 October 2004 - 04:38 PM
Postat 17 October 2004 - 08:34 PM
SILVIU66, la 17 Oct 2004, 15:25, a spus:
aripa a zburat intr-adevar superb, insa la silviu!
la mine nu stiu cum dracu' dar mai mult cadea! am reusit si eu s-o zbor un pic, dar la sfarsit am cam rupt-o; asta e, mai exersez!
in schimb, easystaru zboara si planeaza bestial!
oricum, a fost beton pe maracana!
Postat 17 October 2004 - 09:00 PM
Postat 17 October 2004 - 11:12 PM
altfel decit pe Maracana, aici, a plouat tot Weekendul. Azi sa incheiat in mod oficial sezonul de zbor 2004. Am trecut in jurul orai 15 pe la club, unde aviatorii stateau la cirnati si bere. Perzenti erau numai expertii aia mari de tot. Media de virsta a celor prezenti era la fo 90 de ani. Am taiat-o repede ca i-mi creste tensiunea cind i-i aud .... sau vad.
Si daca nu am zburat macar am mesterit la electroplanorul Last Down XXL pe care l-am achizitonat lunea trecuta: