Modelism - RHC Forum: [CUMPAR] Avion rezistent pentru incepatorii! - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

[CUMPAR] Avion rezistent pentru incepatorii! Ma intereseaza un avion RC pentru incepatorii

#31 Useril este offline   Catalin_a 

• Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 70
  • Inregistrat: 19-October 06

Postat 21 May 2010 - 07:22 AM

Vezi postareaBlack Eagle, la May 15 2010, 07:43 PM, a spus:

Salut Aeromodelistilor,

Am si eu o intrebare la care numai cei cu expereinta imi pot raspunde: Ce avion as putea achizitiona la pretul de maxim 250 lei?! Trebuie sa precizez ca sunt incepator si nu am zburat sau am vazut cum se zboara cu un avion RC NICIODATA. Totodata de unde l-as putea sa-l achizitionez? :) Il vreau mai ieftin deoarece o data va ajunge " IN CONTAC CU MAMA TERRA" si nu vreau sa irosesc multi bani...Macar pana vad si eu cum sta treaba cu avioanele RC! :) Am auzit ca Easy Star ar fi o varianta buna dar nu prea am gasit vreun site unde-l pot achizitiona...Doresc ca plata sa se faca dupa livrare la postas sau cel care livreaza. Am gasit pe http://%^&*&$#%^&/EASY-STAR-p53p.html
adica s i e r r a.ro dar acolo costa 270 RON cea ce n-ar fi o problema daca nesimititii ar include tot in pachet ( telecomanda , motor , servomecanisme, acumulatori etc..) Asta m-ar ajunge la vreo 500 RON deci mai bine cu banii aia iau Un Cessna 182 BRUSHLESS ( CU TOT TACAMUL INCLUS adica si telecomanda). Este cam scump si nu vreau sa risc atata... ;) Am gasit un avion mai ieftin la : http://www.evarietate.ro/produse/35-jucari...elecomanda.html Mi se pare bunicel pentru inceput si are si tot inclus in pachet, oricum pentru inceput nu vreau PROFESIONAL...Pana ma obisnuiesc cu "AERUL" ;)

De aici => Cessna 182 BRUSHLESS= EASY STAR= 500 RON cea ce e cam scump pentru inceput.

As vrea mai mult avionul mai ieftin cel la 222 RON.
Voi ce Spuneti??? Astept parerile voastre si site-urile de unde le pot achizitiona va rog!

Cu respect ,
Black Eagle

RHC RuleZ4ever

CE NESIMTITI.... cum isi permit sa nu puna un 8FG in pachetul asta ? japca pe fatza domne' :)
CESSNA 182 brushless
0

#32 Useril este offline   Andrei D 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 05-December 11

Postat 24 May 2013 - 02:11 PM

Salut,

Imi permit sa iti dau si eu un sfat desi activitatea mea pe forum nu ar zice ca sunt in masura :).
Eu sunt de parere ca trebuie sa incepi neaparat cu un avion construit de tine (aici ma refer doar la avioane din spuma) si iti spun si de ce:
1: Inveti enorm de mult ce inseamna un avion, din toate punctele de vedere.
2: Costul de constructie va fi mai mare pentru primul avion, dar urmatorul va fi banal de ieftin.
3: E cel mai bun simulator
4: Planuri de constructie gasesti pe toate gardurile iar materiale la fel.
5: Poti sa iti dai seama dupa prima bucata de spuma taiata daca acest hobby este pt tine sau nu.

Dupa ce te simti suficient de stapan pe tine si nu iti vor mai tremura degetele pe stick-uri poti sa treci la avioane mai aratoase.

Spor.
0

#33 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 24 May 2013 - 02:41 PM

Dupa trei ani :) se pare ca te-a pacalit potrivirea de zi si luna :)
... cu picioarele pe pamant ...
0

#34 Useril este offline   Andrei D 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 05-December 11

Postat 24 May 2013 - 06:47 PM

:) acum am vazut ca era in 2010 ultimul post :)
0

#35 Useril este offline   Cristian Luca1 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 260
  • Inregistrat: 01-May 13

Postat 27 May 2013 - 08:25 AM

Eu am inceput cu: http://www.hobbyking...TF_mode_2_.html

Si am facut o alegere buna.

Dar tare iti recomand sa nu te grabesti! Citeste mult, invata ce si cum, dar pentru inceput e bine sa-ti cumperi un glider, preferabil cam la 1m anvergura.

Hobby-ul asta te poate ajunge scump, de aceea e bine ca atunci cand cumperi ceva sa iti si trebuiasca.

Personal, inainte sa-mi cumpar avion si elicopter am citit luni de zile forumuri si bloguri.

Dar, cert este ca trebuie sa incepi cu un fel de glider ca cel mentionat de mine. Si modelul Bixel de pe acel site este poate la fel de bun, dar cred ca cel mentionat de mine zboara mai usor.

Aceasta postare a fost editata de Cristian Luca1: 27 May 2013 - 08:27 AM

0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

26 useri citesc topicul
0 membri, 26 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro