Salut
Eu sunt de acord ca benzinarele de off road sunt mai mult apreciate aici din cauza lipsei circuitelor amenajate, si pentru ca cu ele pot sa te duci unde vrei pe "camp".
Pe de alta parte, din aminitire din cand am lucuit in Italia (acum 4 ani in urma, si cred ca nu ma reentorc acolo) masine de on road sun mai mult apreciate si folosite viz a vi de cele de off road.
Cred ca daca avem disponibil un circuit amenajat asa cum este aratat in acest link, (
Exemplu circuit din Italia) banuiesc ca mai multe persoane pot dorii sa aibe o masina pentru acesta clasa.
Din punct de vedere tehnic, masinile de on road sunt un pic mai mult complexe de raglat dar satisfactia cand ai un mijloc bine reglat si raspunde exact cum vrei tu, este mai mare.
In concursuri de acest gen conteaza nu numai puterea motorului, dar si alegerea cauciucurilor in functia de asfalt si temperatura, reaglaj de directie sau geometria, reglaj de frana, diferentiale, si bineinteles o radiocomanda un pic mai performanta cu care sa poate gestiona toate controalele necesare.
Am citit ca sunt aproape 2 persone, si 3 cu mine, care au masini de acest gen, eu cred ca poate ar fi, un bun inceput.
Daca avem buna vointa si un pic de fantezie putem sa gasim un loc si sa ne organizam cateva ore de distractie si divertsiment.
Cine este interesat poate sa ne contacteze in privat.
Am ceva idei, dar cum zice W3, singuranu ai cum sa te distrezi, doar "antrenament".
Salut si o zi buna tuturor
Marco