motzu, la May 31 2010, 02:47 PM, a spus:
Oachi
Motorul ala nu e cam piticanie ? 980 KV chiar cu 3s la elica 8x4 cat era aia tropocalie ca botul lui Duffy Duck e pierdere de vreme
Faci vant degeaba - la KV mic trebe elica mare - un 10x5 macar..
8x4 pui pe un BL de peste 1400kv cu 3S sa ii dea viteza
Zic si io '
Soacra 2 de serviciu la ordinele dvs....
Motorul ala nu e cam piticanie ? 980 KV chiar cu 3s la elica 8x4 cat era aia tropocalie ca botul lui Duffy Duck e pierdere de vreme
Faci vant degeaba - la KV mic trebe elica mare - un 10x5 macar..
8x4 pui pe un BL de peste 1400kv cu 3S sa ii dea viteza
Zic si io '
Soacra 2 de serviciu la ordinele dvs....
Stimata soacra nr 2 mare dreptate ati avut cu elicea aia;la motorul asta intr-adevar faci fata doar dc ai acc de 11.1 v dar cum spatiul este extrem de mic am zis sa incerc cu una de 7.4 si :esec total.abia se ridica 1/2m,si am lasat-o balta pana fac rost de un acc potrivit.Cu toate ca e foarte greu.Tre sa fie unul de 60-70 g maxim 100 dc e sa il duc mai in spate cu toate ce e foarte dificila aceasta miscare.:)
Si elicea tre sa o schimb:asta e buna :elice
ma gandeam ca dc folosesc acelasi motor la planor cu nici nu mai stiu cat e elicea aia dar fiind cu accde 11.1 v merge;dar gandindu-ma ca avionul asta are 323 g cu tot cu acc de 56 g am zis ca poate va zbura,dar din pacate nu a mers.
asteptam noile echipamente si vedem after. e bine sa mai asculti si de cei cu experienta ca stiu ei ce zic. :) :) ;)