Flying Vampires Weekend 2010 Arad - Siria
Postat 29 June 2010 - 04:33 PM
Live Events Romania
Mai precis linkul de prezentare
Flying Vampires 2010
Speram ca sa facem rost de o conexiune internet rapida pentru a avea o fluenta a imaginilor mai mare decat la A51
Multumim inca o data colegului nostru Radu Cristea de la Mobotix Romania - din pacate el va minca peste in acel weekend in loc de metanol cu ricin - dar il asiguram ca pestele din Delta are si el metanol garla in compozitie :D asa ca nu trebuie sa-si faca griji nici de matzul nostru nici de-al lui :rolleyes:
Dankeschoshon
Postat 30 June 2010 - 07:13 PM
Multumesc pentru raspunsuri si felicitari "pensionarilor" care si-au rezervat din timp camerele!
@Motzu - Multumesc pentru link, schela va fi pregatita pentru ochiul lui Sauron.
@Flypol - In continuare iti multumesc pentru oferta, sa ne spui daca aduci si infrastructura pentru prepararea lor sau sa ne pregatim noi cu ce trebuie.
@Silviu66 - Va cunosc preferintele dar stiu si faptul ca cei din Dream-Team prefera tratamentele naturiste. Sa'nteleg ca ma pot astepta SI la consumatori de JD? :lol:
@Motzu-again - Hmm, sa vedem ce autohtone gasim si la KEG dupa ce rezolv cu "feliatorul"
Curand pozne de la fata locului si evident teaserul cum se cuvine.
Postat 30 June 2010 - 09:46 PM
Red Sky, la Jun 30 2010, 08:48 PM, a spus:
Bine mai puneti 10 kg de gheata la rece sa avem si de sticle negre - asta e
Si asa rezerva mea de palinca e sub minim si nu stiu ce bem acolo....
Aloo sare cineva cu un produs cilivizat ?
Aceasta postare a fost editata de motzu: 30 June 2010 - 09:46 PM
Postat 30 June 2010 - 09:51 PM
Va rog sa tineti pumnii - daca totul merge ok o sa avem 2 vizitatori de marca care o sa vina cu haveonu'
Primul este domnul Gheorghe Uta - cunoscut si ca Nea' Uta - un mare maestru in ale zborului 1:1, formator vechi de tinara generatie , si unul din cei mai buni acrobati pe care i-a daruit Romania . Ar fi multe de spus dar ne oprim aci
Al doilea este Dragos Gheorghe - mare instructor si zburator in ale motodeltaplanelor si parapantelor - oameni care se straduiesc sa dezvolte si sa lase tinerelor generatii dorinta de a invata zborul - oameni care au in sange dragostea de cer si aer
Sper sa ii avem printre noi si sa putem zbura cu ei impreuna
Postat 30 June 2010 - 11:17 PM
Red Sky, la Jun 30 2010, 08:48 PM, a spus:
Buey! si cum ramane cu fara sare, zahar, grasimi si alcool...he? :lol:
@Motzu
Dupa situatia de anul trecut cand am pierdut putin controlul asupra zborurilor non-r/c, anul acesta cei cu 1:1 vor evolua exclusiv la cererea noastra pentru plimbari, pe pista diferita si in alt sector zbor ca sa nu mai creeze palpitatii pilotilor care-si urmaresc pe cer modelele. Bineinteles, pista ramane deschisa pentru toti cei care doresc sa ne viziteze si ii asteptam cu drag.
Sunt sanse sa avem parte si de un heli dar mai vedem.
Am vrut sa clarific inainte de a va panica.
Citeaza
Ce-i al tau e pus deoparte! Grade multe, nu Celsius, format lunguiet, Poiana N... (nu facem reclama)
Aceasta postare a fost editata de zozo: 30 June 2010 - 11:21 PM
Postat 02 July 2010 - 12:56 PM
sa-mi pastreze si mie sambata 50ml.dupa ce dam cep la Hawker hurricane 30cmc/4T.Solicit asistenta de elita la primul zbor!!!!!
Postat 02 July 2010 - 04:16 PM
flypol, la Jul 2 2010, 01:56 PM, a spus:
sa-mi pastreze si mie sambata 50ml.dupa ce dam cep la Hawker hurricane 30cmc/4T.Solicit asistenta de elita la primul zbor!!!!!
Luci il zboara - eu tin de sticle !
Sa-i insurubezi bine trebul de aterizare si rotile !!!
Dixit !
Postat 03 July 2010 - 08:59 AM
Postat 03 July 2010 - 10:24 AM
Citeaza
Buey-buey! Si ATC-ul?
Apropo, spune-le domnilor ca vom avea statie, frecventa inca necunoscuta dar probabil conform reglementarilor in materie 12x,x. Se va comunica cel tarziu Luni. Asa, si inca doo avioane vin de la BV.
@Flypol
Gratarul se rezolva
Postat 03 July 2010 - 08:29 PM
Big Bad Bat ,doar vom fi la balul vampirilor !
Postat 04 July 2010 - 07:39 PM
Postat 04 July 2010 - 08:58 PM
Maine voi fi mai atent la aceste detalii....
Postat 04 July 2010 - 09:23 PM
zozo, la Jul 4 2010, 09:58 PM, a spus:
Maine voi fi mai atent la aceste detalii....
Aduc aparatul de trasat dungi cu var/lavabila pe pista ?
Postat 05 July 2010 - 08:03 AM
colaborare ,ajutor,respect si prietenie absoluta intre toti "avicultorii".Sa traiasca ierarhizarea valorilor aeromodelismului romanesc!Ura,Ura!!!
Postat 05 July 2010 - 09:50 PM
@Motzu & cei interesati
Pista tunsa are acum lungimea de 400 metri, de la prag la prag, cu orientare N-S. Frecventa de lucru va fi de 123,450 MHz.
Pentru toti cei interesati, vom avea remorcher pentru planoare de calibru mare. Toti cei care au si doresc sa-si incerce norocul in termica de la Siria, sunt invitati sa-si aduca berzele.
Postat 06 July 2010 - 12:53 PM
Imi pare nespus de rau ca nu pot ajunge la intalnire.......in data de 28.06.2010 a nascut sotia si nu pot sa ies din casa...
Extra-ul meu e nerabdator sa zboare dar din pacate nu am ce face...am ajuns si eu in lumea taticilor incepatori.
Va doresc distractie placuta si cat mai putine crash-uri.
Cu respect,
Andras
Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
Postat 06 July 2010 - 08:20 PM
Postat 07 July 2010 - 06:34 AM
Suntem pe terminate si la propriu si la figurat. NU VA PANICATI! Prognoza meteo arata bine, codul galben trece pana ajungeti voi aici si vom avea un weekend stralucit. Oricum, puneti in truse cate o folie de acoperire pentru cazuri de urgenta sa evitam aglomerarile la usa hangarului.
Azi va mai trimit cateva informatii dupa care de maine ne mutam la Siria.
Postat 07 July 2010 - 07:42 PM
Avand in vedere ca pentru mine ziua va incepe pe la 3:30, nu-mi ramane decat sa va doresc drum bun iar celor care din motive obiective vor ramane departe, vizionare placuta!
Din acest moment ma puteti contacta doar telefonic: 0746 174581
Fly Safe, Fly High, Fly-ing Vampires!