Flying Vampires Weekend 2010 Arad - Siria
Postat 15 July 2010 - 06:46 AM
Postat 15 July 2010 - 06:10 PM
Postat 16 July 2010 - 03:58 PM
MLGore, la Jul 14 2010, 09:40 PM, a spus:
Pt. tovarasu' CALIN: Cand spuneai ca o sa stai in buda,cand zbora Florin Sbach-ul, credeam ca vorbeai de buda de la Siria, nu aia de acasa! Rusinica!
nu intentionam sa stau pe nici o buda, glumeam. Si imi pare rau ca nu am reusit sa vin nici macar la FV... sa va vad, sa mai vad niste tehnica, poate chiar sa zbor ceva... si bineinteles sarmalele alea... dar uite ca efectiv nu s-a putut, am clacat cu cateva proiecte si trebuie sa recuperez sa ma scot basma curata.
Poate la anul va fi mai bine!
P.S. Felicitari zozo&co, din ce citesc aici inteleg ca dedicarea voastra a fost fructuoasa - toata lumea simtindu-se perfect la aceasta editie. Jos palaria!
Numai bine,
Calin
Aceasta postare a fost editata de Calin: 16 July 2010 - 04:01 PM
Postat 17 July 2010 - 05:13 PM
Postat 18 July 2010 - 12:41 PM
Va multumesc pentru rabdarea cu care ati asteptat sa ma intorc si sa va transmit impresiile mele de la aceasta editie a Festivalului de la Siria.
Ati demonstrat si in acest an ca sunteti niste prieteni adevarati! V-ati tinut de cuvant si ati venit de departe ca sa ma ajutati si sa ne incantati privirile cu modelele voastre si indemanarea pe care o aveti. Imi pare rau pentru cei care nu au putut fi alaturi de noi si tin sa le multumesc acelor modelisti care macar cu un telefon ne-au onorat si incurajat. In fiecare an apare cate o surpriza, o persoana care vine de departe, s-a intamplat anul acesta sa avem parte de prezenta lui 9ununu care a venit tocmai de la Suceava. Nu este mai prejos nici efortul celor care au venit de la Brasov, Bucuresti, Pitesti, Baia Mare, Alba Iulia, Satu Mare, Oradea, Timisoara sau Budapesta. Un sincer MULTUMESC in special lui Adyc care chiar accidentat fiind a condus duba de la Bucuresti facilitand astfel prezenta lui Florin100% si a dozatorului cu care ne-am racorit. Suntem o familie mare care suntem in stare sa ne simtim bine in orice situatie si ne dedicam acestui scop.
Tin sa le multumesc tuturor care ne-au ajutat sub orice forma solida, lichida, prin munca depusa la amenajare sau activitatile conexe, in special Doamnelor care si-au pus sortul in fiecare seara si au facilitat acoperirea meselor interminabile cu bunatati.
Am transmis "LIVE" in limita posibilitatilor retelei de date, am reciclat 100 litri de bere, ne-am batut pentru cele 540 de sarmale si tavi nenumarate de mici si gratare. Am savurat demonstratiile celor mai buni piloti din tara, am savurat sunetul jet-ului si motorului radial, am zburat 3D, acro, remorcaje, de noapte. Ne-am plimbat cu avioanele care ne-au vizitat... ce sa mai zic... a fost perfect!
In final vreau sa multumesc echipei de la Arad care m-a ajutat cu logistica si forta de munca la punerea in opera a acestui festival.
Gata cu bla-bla-ul! sa trecem la pozeeeeeeee!!!!!!
Postat 18 July 2010 - 02:02 PM
Joi dimineata, ora 8:02, am aterizat!
Imi aduc aminte intotdeauna de melodia aceea cu "mai avem nevoie si de iarba..."
Ochiul lui Sauron care ne vegheaza munca
Incepe sa iasa in evidenta si de la distanta
Ultimele finisari... imi pare rau ca nu am poze cu imaginea de ansamblu, cand toata lumea era la grebla.
Postat 18 July 2010 - 02:27 PM
Cmelak la toutch down
Trecut si prezent, pe fundat batranul AN-2
Albatros la touch down
Rudi si cele doua modele cu care a si zburat intensiv
Fire Fox in zbor
Si din pacate dupa... Motivul este intrarea in vrie la un viraj cu fata spre vant iar turbina a atins eficienta prea tarziu
Un om fericit
Postat 18 July 2010 - 02:33 PM
Postat 18 July 2010 - 02:41 PM
Postat 18 July 2010 - 03:04 PM
Tabara de camperi la prima ora
O parte din modelele hangarate
Termin cu sandwich-ul si imi aleg unul mai mare!
Soseste primul echipaj aeropurtat
Forfota mare la secretariat
A sosit si prietenul nostru "Palinca-palinca" dupa cum vedeti.... "Bine dotat, sezonul 2010"
Fly fly Mirage, despre care s-a tot discutat
Postat 18 July 2010 - 03:16 PM
Postat 18 July 2010 - 03:20 PM
Postat 18 July 2010 - 03:34 PM
Postat 19 July 2010 - 01:24 PM
zozo, la Jul 18 2010, 01:41 PM, a spus:
Nu trebuie sa imi multumesti, dimpotriva, eu iti multumesc pentru organizarea acestei editii fara de care acest an n-ar mai fi avut nici un farmec. Am fost accidentat dar partial recuperat, fapt care mi-a permis sa conduc acea duba caci in caz contrar, as fi venit taras cu Florin100% in carca si cu dozatorul la remorca dar pentru nimic in lume nu as fi ratat placerea de a fi alaturi de voi . Va place sau nu , considerati-ma abonat pe viata la editiile urmatoare!
Postat 19 July 2010 - 03:57 PM
Postat 24 July 2010 - 10:01 PM
Nu pot sa musamalizez o greseala de-a mea si anume faptul ca am omis sa nominalizez persoana care ne-a creat deasemenea o surpriza cu prezenta lui. Dupa cum banuiti, este vorba de de Joji care a venit de la Lugoj pe bicicleta lui. Daca aveti careva o poza cu el, va rog sa o postati aici.
Postat 25 July 2010 - 03:42 PM
flypol, la Jul 19 2010, 04:57 PM, a spus:
Propunere de "postul anului".
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 26 July 2010 - 12:31 PM
nu renuntam la gratareala si la al...cool! Astept Hobby cons...sa dezbatem ideea"postul anului".Banzai si...sa fiti iubit!
Postat 26 July 2010 - 01:28 PM
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 27 July 2010 - 04:08 PM