Modelism - RHC Forum: tzepari - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

tzepari sau nu?

#601 Useril este offline   iony 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2346
  • Inregistrat: 06-April 07

Postat 20 November 2009 - 12:35 AM

Vezi postarearaoul_bvand, la Nov 19 2009, 07:03 PM, a spus:

Te rog sa fii mai detaliat in ceea ce consta aceasta,,teapa" de care vorbesti....
Ai cumparat o telecomanda perfect functionala las care ai mai primit un incarcator original Futaba(care nu aparea in anunt,deci un mic bonus)
Ti s-a explicat de la inceput despre ce este vorba,se vede clar si din foto care este numarul de canale si este trecut si in anunt....3 canale

Acum intervine partea cea mai tare...
Ieri m-ai sunat sa imi spui ca ai statia acasa dar daca nu iti este buna pentru ce ai luato,o vei trimite inapoi...
Ajuns acasa verific awb-ul si surpriza....pe site scria clar ,,EXPEDITE IN LIVRARE"
Sun la fan in bucuresti si mi se confirma de catre o angajata de acolo ca fratele tau a ridicat coletul,dar ca va verifica situatia problemei si ma va suna in 5 min.
La jumatate de ora revine doamna respectiva si imi spune ca ai refuzat coletul...
Cum l-ai refuzat din momentul in care tu il luasei acasa....?
Cum ai scos un colet dintrun depozit fan,fara a plati rambursul..?
Dupa toate astea mai ai tupeu sa imi spui ca nu ai ridicat nici un colet din sediu desi eu am inregistrat cele 2 convorbiri telefonice purtate cu tine in care imi spui ca este la tine coletul si ca l-ai ridicat...fapt recunoscut si de catre angajata fan.

Teapa , (din punctul tau de vedere) este ca nu am vrut sa primesc un colet pe care l-ai desfacut si fara sa vada nimeni ce retrimiti.
Asa ceva este inadmisibil,probele se fac in sediile fan ,nu acasa(cu ,colete substase de la locul de munca).
Acesta este abuz in serviciu....si furt
Ar trebui sa fii multumit de faptul ca m-am oprit fara a trimite mai departe o plingere scrisa.
Este usor sa faci rau.Plus ca pe linga tine mai picau si altii care au inchis ochii la ceea ce ai facut tu.
Daca tii neaparat sa depun aceasta plingere ,anuntama.(inca nu am sters convorbirile)
Crezi ca are rost?nu stiu cum ai tupeul sa postezi ,fara sa spui concret despre ce este vorba.
Cred ca mai bine iti vezi de treada,nu cred ca iti permiti sa se ajunga prea departe cu asta.
Nu mai aduce acuze nefondata.Nu este vorba decit de o fapt facuta de angajatii de la fan....(unul dintre ei)

P.s:
Cineva care se plingea tot despre fan in acest topic sau in celalalt,spunea:
Am trimis un ramburs iar la destinatie au ajuns niste coli de hirtie format A4.
Pe atunci nu credeam,dar acum nu ma mai mira nimic.

O seara placuta tuturor....

Imi cer scuze pentru Off topic
Rog frumos un administrator sa mute postarea la generalitati
Multumesc
http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?act=...mp;hl=&st=0
acum sincer vorbind forumul asta este pt tine o afacere nu ?
0

#602 Useril este offline   raoul_bvand 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1676
  • Inregistrat: 16-December 08
  • Interests:MODELISM
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 20 November 2009 - 06:34 PM

Vezi postareaiony, la Nov 20 2009, 12:35 AM, a spus:

http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?act=...mp;hl=&st=0
acum sincer vorbind forumul asta este pt tine o afacere nu ?

ok....
Nu inteleg care este problema ta...
Pe banii mei ,cumpar ce vreau si ce imi permit,iar pe marfa mea vind ceea ce am si cer cit cred eu de cuviinta
Nu cred ca ti-am bagat mina in buzunar si nici nu ti-am bagat ceva pe git....
Deci care este problema ta?
Vreau sa vad cum desoperi tu pe cineva care fura un colet ,de la locul de munca,si ce decizie ei...(ma refer la coletul tau)
Nu comenta tu pe banii mei...
Anul acesta am cumparat de pe acest forum de aproximativ 3000 lei
Care este problema ta?
Iei partea hotilor?.....
Ai vreo legatura cu ei?Ce legatura are postarea ta cu ceea ce se discuta aici?
Sa inteleg ca tu esti cel ce sa arata deranjat de faptul ca eu cumpar diverse chestii pe forum?(anuntind adminul)
De la tine nu am nevoie de nimic si nici nu voi avea vreodata....
Sint curios ce decizi tu in momentul in care vei descoperi un colet, ce ti se intoarce in regim retur,gol....
Sau descoperi ca ti s-a ridicat un colet fara a se achita un ramburs......
Iti doresc cel putin un eveniment desta,asa ca sa vad cit de bine te misti...

P.S.:Nu te priveste parerea mea
Nu te intereseaza ce fac cu banii mei
Nu e problema ta ,ceea ce cumpar sau vind pe acest forum....

Aceasta postare a fost editata de raoul_bvand: 20 November 2009 - 06:38 PM

Tot ce-ţi provoacă plăcere este ilegal, imoral sau îngraşă !
0

#603 Useril este offline   ARU 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1427
  • Inregistrat: 15-February 08
  • Interests:aero

Postat 20 November 2009 - 08:50 PM

Probleme apar tot timpul , unele se pot rezolva pe cale amiabila , dar exista cazuri cand avem tepari autentici ! ma uit pe ebay.de si sunt putini participanti care au sub 100% calificativ , iar cand dau la ocazii.ro nu mai comentez !
0

#604 Useril este offline   iony 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 November 2009 - 08:07 AM

Vezi postarearaoul_bvand, la Nov 20 2009, 06:34 PM, a spus:

ok....
Nu inteleg care este problema ta...
Pe banii mei ,cumpar ce vreau si ce imi permit,iar pe marfa mea vind ceea ce am si cer cit cred eu de cuviinta
Nu cred ca ti-am bagat mina in buzunar si nici nu ti-am bagat ceva pe git....
Deci care este problema ta?
Vreau sa vad cum desoperi tu pe cineva care fura un colet ,de la locul de munca,si ce decizie ei...(ma refer la coletul tau)
Nu comenta tu pe banii mei...
Anul acesta am cumparat de pe acest forum de aproximativ 3000 lei
Care este problema ta?
Iei partea hotilor?.....
Ai vreo legatura cu ei?Ce legatura are postarea ta cu ceea ce se discuta aici?
Sa inteleg ca tu esti cel ce sa arata deranjat de faptul ca eu cumpar diverse chestii pe forum?(anuntind adminul)
De la tine nu am nevoie de nimic si nici nu voi avea vreodata....
Sint curios ce decizi tu in momentul in care vei descoperi un colet, ce ti se intoarce in regim retur,gol....
Sau descoperi ca ti s-a ridicat un colet fara a se achita un ramburs......
Iti doresc cel putin un eveniment desta,asa ca sa vad cit de bine te misti...

;)
imi place ca teai aprins repede deci ?????
iar in legatura cu ce ai patit tu nu am spus nimic doar ca pt tine forumul asta este un fel de afacere ca tu nu ai nici un post la o alta rubrica decat la debara la cumparari si la vanzari iar de spus ceva la admini eu nu am spus niciodata asta este http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif

P.S.:Nu te priveste parerea mea
Nu te intereseaza ce fac cu banii mei
Nu e problema ta ,ceea ce cumpar sau vind pe acest forum....

0

#605 Useril este offline   iony 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 November 2009 - 08:10 AM

;)

iar in legatura cu ce ai patit tu nu am spus nimic doar ca pt tine forumul asta este un fel de afacere ca tu nu ai nici un post la o alta rubrica decat la debara la cumparari si la vanzari iar de spus ceva la admini eu nu am spus niciodata asta este

http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif
si inca ceva nu ar fi rau daca ai mai lua si tu cateva tepe ca doar ai mai dat si tu ;)
iar de facut ceva afaceri noi 2 nu cred ca se va intampla vreodata :o

Aceasta postare a fost editata de iony: 21 November 2009 - 08:14 AM

0

#606 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3622
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 21 November 2009 - 11:12 AM

Vezi postareaiony, la Nov 21 2009, 08:10 AM, a spus:

;)

iar in legatura cu ce ai patit tu nu am spus nimic doar ca pt tine forumul asta este un fel de afacere ca tu nu ai nici un post la o alta rubrica decat la debara la cumparari si la vanzari iar de spus ceva la admini eu nu am spus niciodata asta este

http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif
si inca ceva nu ar fi rau daca ai mai lua si tu cateva tepe ca doar ai mai dat si tu ;)
iar de facut ceva afaceri noi 2 nu cred ca se va intampla vreodata :o

Aici sunt si eu de acord cu @iony.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#607 Useril este offline   ERASER 

• Vintage
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2259
  • Inregistrat: 23-March 03
  • Interests:F3A , veliere

Postat 22 November 2009 - 09:39 PM

Vezi postareageorge10, la Nov 19 2009, 11:00 PM, a spus:

Am luat personal legatura cu o agentie de avocatura ce aduna date despre "fan curier!"

Daca vrei sa "te iei" de Fan Curier, iti mai povestesc si eu vreo doua chestii, cred ca poate sa iti spuna si Kele, desi el acolo nu prea are multe alternative de expediere si atunci trebuie sa fie "mic si supus" si sa le inghita magariile.
Future is electric, but I belong to the past...
TEL. 0726.191.725
0

#608 Useril este offline   cornel-b 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 276
  • Inregistrat: 04-June 08

Postat 05 December 2009 - 06:10 PM

alt tepar...teodor_89, id de messeneger:teodor4u, nr de telefon 0755050080...s-au facut mai mult de 3 luni de zile de cand trebuia sa termine de platit un motor......se pare ca timpul ii afecteaza memoria, acum se face ploua.
0

#609 Useril este offline   teodor96 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 219
  • Inregistrat: 29-December 08

Postat 05 December 2009 - 06:21 PM

deci cu ce ti-am dat teapa?

www.firestorm.wgz.ro
0

#610 Useril este offline   cornel-b 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 276
  • Inregistrat: 04-June 08

Postat 05 December 2009 - 07:01 PM

Vezi postareateodor96, la Dec 5 2009, 06:21 PM, a spus:

deci cu ce ti-am dat teapa?

cu aia 150 de lei pe care ii astept de atata timp, sau cu acumulatorul pe care mi l-ai vandut si nu l-am vazut, acumulator care era vandut deja altcuiva.......se pare ca asa faci tu vanzari...vinzi un sigur obiect mai multor persoane
0

#611 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 06 December 2009 - 05:11 PM

silviu,fa te rog un update la lista de tepari de la vanzari ca mai sunt cativa care tre sa ajunga acolo.
0

#612 Useril este offline   Huffy 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 811
  • Inregistrat: 30-July 08
  • Interests:Aeromodelism si automodelism...mai rar

Postat 08 December 2009 - 11:38 PM

Vezi postarearaoul_bvand, la Nov 19 2009, 05:03 PM, a spus:

Te rog sa fii mai detaliat in ceea ce consta aceasta,,teapa" de care vorbesti....
Ai cumparat o telecomanda perfect functionala las care ai mai primit un incarcator original Futaba(care nu aparea in anunt,deci un mic bonus)
Ti s-a explicat de la inceput despre ce este vorba,se vede clar si din foto care este numarul de canale si este trecut si in anunt....3 canale

Acum intervine partea cea mai tare...
Ieri m-ai sunat sa imi spui ca ai statia acasa dar daca nu iti este buna pentru ce ai luato,o vei trimite inapoi...
Ajuns acasa verific awb-ul si surpriza....pe site scria clar ,,EXPEDITE IN LIVRARE"
Sun la fan in bucuresti si mi se confirma de catre o angajata de acolo ca fratele tau a ridicat coletul,dar ca va verifica situatia problemei si ma va suna in 5 min.
La jumatate de ora revine doamna respectiva si imi spune ca ai refuzat coletul...
Cum l-ai refuzat din momentul in care tu il luasei acasa....?
Cum ai scos un colet dintrun depozit fan,fara a plati rambursul..?
Dupa toate astea mai ai tupeu sa imi spui ca nu ai ridicat nici un colet din sediu desi eu am inregistrat cele 2 convorbiri telefonice purtate cu tine in care imi spui ca este la tine coletul si ca l-ai ridicat...fapt recunoscut si de catre angajata fan.

Teapa , (din punctul tau de vedere) este ca nu am vrut sa primesc un colet pe care l-ai desfacut si fara sa vada nimeni ce retrimiti.
Asa ceva este inadmisibil,probele se fac in sediile fan ,nu acasa(cu ,colete substase de la locul de munca).
Acesta este abuz in serviciu....si furt
Ar trebui sa fii multumit de faptul ca m-am oprit fara a trimite mai departe o plingere scrisa.
Este usor sa faci rau.Plus ca pe linga tine mai picau si altii care au inchis ochii la ceea ce ai facut tu.
Daca tii neaparat sa depun aceasta plingere ,anuntama.(inca nu am sters convorbirile)
Crezi ca are rost?nu stiu cum ai tupeul sa postezi ,fara sa spui concret despre ce este vorba.
Cred ca mai bine iti vezi de treada,nu cred ca iti permiti sa se ajunga prea departe cu asta.
Nu mai aduce acuze nefondata.Nu este vorba decit de o fapt facuta de angajatii de la fan....(unul dintre ei)

P.s:
Cineva care se plingea tot despre fan in acest topic sau in celalalt,spunea:
Am trimis un ramburs iar la destinatie au ajuns niste coli de hirtie format A4.
Pe atunci nu credeam,dar acum nu ma mai mira nimic.

O seara placuta tuturor....

Imi cer scuze pentru Off topic
Rog frumos un administrator sa mute postarea la generalitati
Multumesc

Nu stiu cum e prin alte parti dar banuiesc ca e la fel.
La orice chestie a trimis cu Fun Curier in ultimele 3 luni,am fost pus sa scriu un formular in triplu exemplar cu continutul coletului si valoare lui,totul fiind verificat de doamna de la ghiseu.Un exemplar a ramas la mine,unul in colet si altul la Fun curier.Zau ca nu-mi pot da seama cum se mai poate intimpla sa trimiti-primesti altceva decit e trecut in acel fornular.Chiar si la rambursuri sumele trimise sint verificate de doamna de la ghiseu,deci.....nu prea ai cum sa trimiti cuiva cartoane in valoare de 1000-1500 lei in loc de o masina rc si el sa-ti returneze bucati de ziar in loc de bani.
DACA ACEST FORMULAR NU VA ESTE DAT PENTRU COMPLETARE LA EXPEDIERE SAU NU E IN COLET LA PRIMIRE,CERETI SOCOTEALA CELOR DE LA FUN CURIER.
Din momentul in care a fost data semnatura de primire.....ei se spala pe miini.
DECI ATENTIE LA FORMULARUL MAGIC.
Bondar cu 4 elici
Discus
Easy Star 2
HEPTAD 2200
Easy Glider
Diamond 2500-resuscitat si zburat
0722.464.922. - 0744.100.626.
http://www.youtube.com/my_videos
http://www.vimeo.com...r2400545/videos
Resoftari Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4
Programari chei Logan
- http://www.rhcforum....970#entry476970
Poze Rapa Rosie 2012 - https://picasaweb.go.../RapaRosie2012#
Poze Rapa Rosie 2013 : https://picasaweb.go...7/RapaRosie2013
Poze Rapa Rosie 2014 : https://picasaweb.go...7/RapaRosie2014
0

#613 Useril este offline   george10 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1298
  • Inregistrat: 08-August 07
  • Interests:Modelism
    Foto

Postat 08 December 2009 - 11:49 PM

Si daca nu primesti nimic in afara coletuli?Asta inseamna"manarie"?
Spre exemplu primesc colete care au decupat avb de pe ele...si?inseamna ca ar trebui sa nu ridic coletu?Odata ce ai platit......este treaba ta daca vrei sau nu sa-l ridici...si ce contine la fel....In toata lumea asta civilizata(in afara Romaniei...)atunci cand ridici un colet fie el cat de mic sau de o valoare infima,trebuie sa te legitimezi sa verifice datele si sa SEMNEZI de primire...Care "fan-curierist" a facut asa ceva in ultima vreme?Se merge pe incredere!"Il cunosc si ma cunoaste...."ce mai trebuie acte!
Cu Stima George J.
tel.0724686263
0

#614 Useril este offline   harrina 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 530
  • Inregistrat: 26-July 05

Postat 09 December 2009 - 12:03 AM

lucrez cu fun curier de vreo 5-6 ani,
nu prea am avut probleme cu exceptia unui colet trimis la Tg Mures,colet fara ramburs,colet care a fost pur si simplu abandonat in curtea destinatarului(nu a semnat nimeni de primire).
ieri dimineata am trimis 4 roti de masina la TULCEA,
azi la prinz am primit confirmarea de primire de la client.
nu faceti confuzie intre firmele care au acelasi profil.
si totusi se invirte !
0

#615 Useril este offline   Huffy 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 811
  • Inregistrat: 30-July 08
  • Interests:Aeromodelism si automodelism...mai rar

Postat 09 December 2009 - 12:56 AM

Vezi postareageorge10, la Dec 8 2009, 09:49 PM, a spus:

Si daca nu primesti nimic in afara coletuli?Asta inseamna"manarie"?
Spre exemplu primesc colete care au decupat avb de pe ele...si?inseamna ca ar trebui sa nu ridic coletu?Odata ce ai platit......este treaba ta daca vrei sau nu sa-l ridici...si ce contine la fel....In toata lumea asta civilizata(in afara Romaniei...)atunci cand ridici un colet fie el cat de mic sau de o valoare infima,trebuie sa te legitimezi sa verifice datele si sa SEMNEZI de primire...Care "fan-curierist" a facut asa ceva in ultima vreme?Se merge pe incredere!"Il cunosc si ma cunoaste...."ce mai trebuie acte!

PLATA SE FACE LA PRIMIREA COLETULUI ! Sau gresesc eu?Acest colet poate fi deschis la ghiseu sau de fata cu agentul de livrari ,iar daca in interior nu exista ceea ce e trecut in DECLARATIA DE CONTINUT ,coletul trebuie refuzat si banii restituiti.Daca agentul de livrari are orice fel de obiectii in acest sens,OPC-ul poate fi sesizat pe loc.
Eu personal am patit asa ceva cu o firma de curierat la serviciile careia am renuntat ulterior.De obicei verificam coletele la primire,dar de data aceea nu am fost lasat sa-l desfac pina nu am dat banii(firma avind aceeasi politica cu "formularul magic" in colet).Am platit,am deschis coletul(care era cam sifonat) si surpriza.....marfa praf si pulbere.Cred ca un analfabet a jucat fotbal cu coletul desi pe el scria mare si cu rosu FRAGIL !!! pe toate partile.In colet era formularul magic semnat de expeditor si agentul de la firma de curierat care a luat coletul in primire.Banuiesc ca nici un angajat al unei firme de curierat nu ar semna un asemenea formular la un colet cu valoare declarata de peste 2000 lei daca vede ca de fapt in colet sint mai multe produse facute cioburi decit intregi.E datoria lor sa verifice daca continutul coletului corespunde cu formularul completat de expeditor.
In final , in urma sesizarilor facute catre OPC si Politie ,a caror reprezentanti au ajuns la firma respectiva in 15-20 minute,firma de curierat a primit o amenda de 50 mil lei vechi de la OPC pentru nerespectarea conditiilor de primire-verificare-transport-livrare a coletului,iar politia in urma unei "anchete" care a durat 48 de ore, a dat sefului de sucursala o amenda de 10 mil lei vechi pentru distrugere de bunuri(doar era un bun al meu din momentul ce am platit coletul) iar mie si expeditorului ne-au fost returnati toti banii + 50 % din valoarea coletului ca sa nu inaintez plingerea catre tribunal.Cum si-au impartit paguba intre ei cei de la firma de curierat,chiar nu stiu.Din fericire de atunci nu am mai lucrat decit cu Fun Curier si nu am avut nici un fel de probleme.
Deci solutii exista....formularul magic .....chiar face treaba buna.

Aceasta postare a fost editata de Huffy: 09 December 2009 - 12:59 AM

Bondar cu 4 elici
Discus
Easy Star 2
HEPTAD 2200
Easy Glider
Diamond 2500-resuscitat si zburat
0722.464.922. - 0744.100.626.
http://www.youtube.com/my_videos
http://www.vimeo.com...r2400545/videos
Resoftari Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4
Programari chei Logan
- http://www.rhcforum....970#entry476970
Poze Rapa Rosie 2012 - https://picasaweb.go.../RapaRosie2012#
Poze Rapa Rosie 2013 : https://picasaweb.go...7/RapaRosie2013
Poze Rapa Rosie 2014 : https://picasaweb.go...7/RapaRosie2014
0

#616 Useril este offline   nuclearul-vio 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 200
  • Inregistrat: 07-March 09

Postat 10 December 2009 - 01:37 PM

Salut

In vizor este DL ROTTYRC

Intamplare : Dl Rottyrc stabilim ca vrea o statie , vorbim la telefon 0722 493 702 de cateva ori , intr un final ramane sa trimit statia spre el pe 8 decembrie marti dimineata si ca il sun cand pleaca statia de la mine . Trimit statia luni seara si incerc sa dau de om in aceeasi seara si dimineata a doua zi, stupoare nu mai raspunde la telefon , ii dau mesaj , ii dau PM , ce nu i am dat ......multe , macar sa raspunda sa zica ca nu mai vrea ca nu are bani etc ca i a murit gaina .....nimic domne. Aia e .
Noroc ca nu am trimis cu vreun curier ....am avut noroc ca transportul era facut de un prieten care trecea pe la poarta lui acolo unde sta la Topoloveni sau unde o fi .

Deci aveti grija cand trimiteti ceva . Eu personal nu consider asta teapa pentru ca nu am platit nimic decat motorina de la mine pana la prietenul meu de 2 ori .

Stima la toata lumea .
0

#617 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 956
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 10 December 2009 - 02:12 PM

Vezi postareanuclearul-vio, la Dec 10 2009, 01:37 PM, a spus:

Salut

In vizor este DL ROTTYRC

Intamplare : Dl Rottyrc stabilim ca vrea o statie , vorbim la telefon 0722 493 702 de cateva ori , intr un final ramane sa trimit statia spre el pe 8 decembrie marti dimineata si ca il sun cand pleaca statia de la mine . Trimit statia luni seara si incerc sa dau de om in aceeasi seara si dimineata a doua zi, stupoare nu mai raspunde la telefon , ii dau mesaj , ii dau PM , ce nu i am dat ......multe , macar sa raspunda sa zica ca nu mai vrea ca nu are bani etc ca i a murit gaina .....nimic domne. Aia e .
Noroc ca nu am trimis cu vreun curier ....am avut noroc ca transportul era facut de un prieten care trecea pe la poarta lui acolo unde sta la Topoloveni sau unde o fi .

Deci aveti grija cand trimiteti ceva . Eu personal nu consider asta teapa pentru ca nu am platit nimic decat motorina de la mine pana la prietenul meu de 2 ori .

Stima la toata lumea .

Pai deja mai este un fel de reclamatie deci nu esti singurul!asa ca ar trebui trecut pe lista!
0

#618 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 10 December 2009 - 03:29 PM

Vezi postareaHuffy, la Dec 8 2009, 11:38 PM, a spus:

Nu stiu cum e prin alte parti dar banuiesc ca e la fel.
La orice chestie a trimis cu Fun Curier in ultimele 3 luni,am fost pus sa scriu un formular in triplu exemplar cu continutul coletului si valoare lui,totul fiind verificat de doamna de la ghiseu.Un exemplar a ramas la mine,unul in colet si altul la Fun curier.Zau ca nu-mi pot da seama cum se mai poate intimpla sa trimiti-primesti altceva decit e trecut in acel fornular.Chiar si la rambursuri sumele trimise sint verificate de doamna de la ghiseu,deci.....nu prea ai cum sa trimiti cuiva cartoane in valoare de 1000-1500 lei in loc de o masina rc si el sa-ti returneze bucati de ziar in loc de bani.
DACA ACEST FORMULAR NU VA ESTE DAT PENTRU COMPLETARE LA EXPEDIERE SAU NU E IN COLET LA PRIMIRE,CERETI SOCOTEALA CELOR DE LA FUN CURIER.
Din momentul in care a fost data semnatura de primire.....ei se spala pe miini.
DECI ATENTIE LA FORMULARUL MAGIC.

...nu este o regula, am trimis sute de colete prin fan si nu am completat niciodata v-un formular(inventar), in cazul persoanelor fizice se cere o copie dupa cartea de identitate, in cazul societatilor nu se cere nimic, fiind serviciu "door to door", curierul a venit la usa si a ridicat coletul gata ambalat , a completat awbul si atat, nimic mai mult, verificarea coletului o faci doar dupa ce platesti, cel putin asta e politica celor din Constanta!!!
...tabula crasa, mortua est!
0

#619 Useril este offline   cipri_tezaur 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 875
  • Inregistrat: 06-May 09

Postat 10 December 2009 - 07:13 PM

buna tuturor tocmai am incheiat o afacere foarte buna cu userul NAVOPT din cate am observat parca e geaman cu saili teo
una vorbesti cu el si alta gasesti o sa postez ceva poze pacat ca sunt cu telefonul si au iesit sa zic asa cat de cat bine
daca doriti tub pupa din chinezarii si carme de ultima generatie astea ce le am o sa le dau "dar foarte scump" sa-mi mai recuperez din paguba asta e cand iti faci de lucru cu cine nu trebuie am muscato si gata
niste coci de toata frumusetea ca sa speriat si cateii de pe langa bloc cand am vrut sa le pun de mancare in ele
nu o consider teapa o conside fraereala

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG0517A.jpg
  • Imagine atasata: IMG0516A.jpg
  • Imagine atasata: IMG0518A.jpg
  • Imagine atasata: IMG0519A.jpg
  • Imagine atasata: IMG0520A.jpg

Aceasta postare a fost editata de cipri_tezaur: 10 December 2009 - 07:15 PM

0

#620 Useril este offline   ronnyn 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 64
  • Inregistrat: 22-February 09

Postat 12 December 2009 - 11:28 AM

BUNA ZIUA LA TOATA LUMEA !
DORESC SA SPUN SCRIU SI EU CATEVA CUVINTE IN LEGATURA CU UNELE LUCRURI SI INTAMPLARI DE PE AICI.......
AM FACUT SI EU O MICA AFACERE CU UN ANUMIT DOMN AL CARUI NUME DE SCENA ESTE ROTTYRC.....PE TOT PARCURSUL DESFASURARI TRANZACTIEI DINTRE MINE SI EL , POT SPUNE CA AM GRESIT SI EU PRIN FAPTUL CA NU AM RASPUNS LA TELEFON (din diferite motive) SI PRIN SIMPLUL FAPT CA NU AM LUAT CHITANTA DE LA FAN IN ZIUA CAND AM RIDICAT COLETUL DANSULUI ( chitanta cu banii ramburs ) . PENTRU ACESTE LUCRURI AM FOST FACUT IN FEL SI CHIP DE ACEST DOMN.......AM FOST MUSTRAT SI DE CATRE NENEA GUNMAN , CARUIA I-AM EXPLICAT MAI PE LARG SITUATIA SI PROBABIL CA A INTELES DEOARECE A SI POSTAT UNELE CHESTII LEGATE DE ACEASTA INTAMPLARE , DAR TOTUSI EU CRED CA NU SUNT TEPAR DACA NU RASPUND LA TELEFON SI RIDIC UN COLET MAI TARZIU CU DOUA TREI ZILE . PROBLEMA ESTE CA ATUNCI CAND AM DESCHIS COLETUL AM OBSERVAT CA LIPSESTE CEVA , IN ANUNT SE VINDEA : STATIE RC + RECEPTOR + INCARCATOR. EU NU AM GASIT DECAT STATIA RC SI RECEPTORUL . UNDE ESTE INCARCATORUL ?!?!?!?!?!
DECI IN CONCLUZIE SE PARE CA EU AM FOST PUTIN CAM TZEPUIT DE CATRE ACEST DOMN , SI APLICAND O REGULA A BUNULUI SIMT ROLURILE SE INVERSEAZA ......... CINE O FI TZEPARUL ?!?!?!?!
0

#621 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 12 December 2009 - 02:24 PM

Vezi postareacipri_tezaur, la Dec 10 2009, 07:13 PM, a spus:

buna tuturor tocmai am incheiat o afacere foarte buna cu userul NAVOPT din cate am observat parca e geaman cu saili teo
una vorbesti cu el si alta gasesti o sa postez ceva poze pacat ca sunt cu telefonul si au iesit sa zic asa cat de cat bine
daca doriti tub pupa din chinezarii si carme de ultima generatie astea ce le am o sa le dau "dar foarte scump" sa-mi mai recuperez din paguba asta e cand iti faci de lucru cu cine nu trebuie am muscato si gata
niste coci de toata frumusetea ca sa speriat si cateii de pe langa bloc cand am vrut sa le pun de mancare in ele
nu o consider teapa o conside fraereala

...pai de ce te plangi, e similar cu statia aia in"perfecta" stare pe care mi-ai vandut-o mie, morala ar fi cum ca "ti se poate intampla oricui" !!!
...tabula crasa, mortua est!
0

#622 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1189
  • Inregistrat: 20-June 07

Postat 15 December 2009 - 06:42 PM

Vezi postarearonnyn, la Dec 12 2009, 11:28 AM, a spus:

DECI IN CONCLUZIE SE PARE CA EU AM FOST PUTIN CAM TZEPUIT DE CATRE ACEST DOMN , SI APLICAND O REGULA A BUNULUI SIMT ROLURILE SE INVERSEAZA ......... CINE O FI TZEPARUL ?!?!?!?!

Nu cred ca ar trebui sa cataloghezi astfel un om pe care nu il cunosti indeajuns ca sa-ti poti forma o parere si daca citeai mai atent ai fi vazut ca tzepari se numesc cei care nu ridica coletele ,cei care trimit in colete lucruri defecte , cei care primesc bani in avans si nu mai trimit nimic etc.
Este foarte adevarat ca in aceste mici afaceri care se fac intre membri forumului mai apar si persoane care pot intra la categoria neseriosi.
Intotdeauna va exista unul mai putin multumit in afacere din varii motive.
Pe rotty il cunosc de multi ani si am facut multe mici afaceri legate de modelism.
Din partea mea nu poate fi numit nici neserios macar ca sa nu mai vorbim tzepar poate doar excesiv de pragmatic pentru ca are ani in modelism cat unii nu au ca varsta.
Despre incarcatorul care spui ca lipseste trebuia parerea mea sa il suni si sa-i spui iti garantez ca se rezolva, mai mult ca sigur a uitat sau nu s-a uitat in cutie inainte sa faca coletul.
Concluzie : Incercati sa comunicati
0

#623 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3574
  • Inregistrat: 04-February 08

Postat 15 December 2009 - 08:47 PM

De ce e tepar Rottyrc? Ca va vinde produse noi la sfert si juma` de pret? Ca a uitat sa-ti puna un incarcator?
Cand te suna omul de ce nu raspunzi la telefon ?Ce era asa greu sa-i raspunzi pe banii lui stiind ca e vorba de intelegerea facuta si poate avea sa-ti spuna chiar de incarcator.
Bai fratilor, cascati ochii bine inainte sa aruncati cu noroi intr-un om pe care nu-l cunoasteti doar pt o simpla neintelegere.
Asa mai facea un pisoi cu Fulgerica. Cum il gasi si pe asta mare ``tepar``. Bagati-va mintile in cap bai si mai studiati inainte sa aruncati cu noroi in oameni, dintre care unii chiar sunt de caracter.

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 15 December 2009 - 08:57 PM

0

#624 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 15 December 2009 - 09:47 PM

Vezi postareabicut, la Dec 15 2009, 06:42 PM, a spus:

Nu cred ca ar trebui sa cataloghezi astfel un om pe care nu il cunosti indeajuns ca sa-ti poti forma o parere si daca citeai mai atent ai fi vazut ca tzepari se numesc cei care nu ridica coletele ,cei care trimit in colete lucruri defecte , cei care primesc bani in avans si nu mai trimit nimic etc.
Este foarte adevarat ca in aceste mici afaceri care se fac intre membri forumului mai apar si persoane care pot intra la categoria neseriosi.
Intotdeauna va exista unul mai putin multumit in afacere din varii motive.
Pe rotty il cunosc de multi ani si am facut multe mici afaceri legate de modelism.
Din partea mea nu poate fi numit nici neserios macar ca sa nu mai vorbim tzepar poate doar excesiv de pragmatic pentru ca are ani in modelism cat unii nu au ca varsta.
Despre incarcatorul care spui ca lipseste trebuia parerea mea sa il suni si sa-i spui iti garantez ca se rezolva, mai mult ca sigur a uitat sau nu s-a uitat in cutie inainte sa faca coletul.
Concluzie : Incercati sa comunicati

Vezi postareaAG-74-HESS, la Dec 15 2009, 08:47 PM, a spus:

De ce e tepar Rottyrc? Ca va vinde produse noi la sfert si juma` de pret? Ca a uitat sa-ti puna un incarcator?
Cand te suna omul de ce nu raspunzi la telefon ?Ce era asa greu sa-i raspunzi pe banii lui stiind ca e vorba de intelegerea facuta si poate avea sa-ti spuna chiar de incarcator.
Bai fratilor, cascati ochii bine inainte sa aruncati cu noroi intr-un om pe care nu-l cunoasteti doar pt o simpla neintelegere.
Asa mai facea un pisoi cu Fulgerica. Cum il gasi si pe asta mare ``tepar``. Bagati-va mintile in cap bai si mai studiati inainte sa aruncati cu noroi in oameni, dintre care unii chiar sunt de caracter.

Tin sa va aduc aminte ca el a inceput treaba asta planganduse ca nu a ridicat Cristi pachetu! Si vorba aia sa comunice daaaa !!! uitativa in gradina voastar si apoi sa comentati !
0

#625 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3574
  • Inregistrat: 04-February 08

Postat 15 December 2009 - 10:08 PM

``uitativa in gradina voastar si apoi sa comentati ! ``
M-am uitat si te asigur pe cuvant de onoare ca nu avem zdrentze si nici saraci care sa se uite sa dea tzeapa de 30 Ron.
Maine poate aparea un pustiulica sa tipe aici in gura mare ca GunMan e tzepar ca i-a vandut FSR-ul RTR de 15cc cu 200Ron dar nu i-a dat si elicea, desi i-a spus ca barca e completa!
Sa fim seriosi!
Ma rog, e greu de postat aici ca e rusinea forumului chestia asta cu tzeparii; nu iau apararea nimanui, ce vreau sa spun e ca trebuie mai multa analiza a situatiei inainte de a-l face pe un om de bascalie.

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 15 December 2009 - 10:18 PM

0

#626 Useril este offline   Rottyrc 

• R/C PILOT
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2641
  • Inregistrat: 06-October 08

Postat 15 December 2009 - 10:22 PM

Am primit un mesaj de la Dl. nuclearu-vio in care imi cerea confirmarea expedieri unei stati 2 ch .Nu a primit confirmarea mea .Am fost surprins sa constat ca o discutie de principiu ,in viziunea unora, se transforma in obligatie. Referitor la TEAPA data prin lipsa unui incarcator TX la 220V,nu a fost cuprins in intelegere.DACA im comunica adresa exacta,nu cea pt. FAN ,voi trimite postal obiectul tepei din partea mea.
ADRIAN - Tel.0787 828 507
Ingerii zboara pentru ca o iau usor .....
0

#627 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 15 December 2009 - 10:35 PM

Vezi postareaAG-74-HESS, la Dec 15 2009, 10:08 PM, a spus:

``uitativa in gradina voastar si apoi sa comentati ! ``
M-am uitat si te asigur pe cuvant de onoare ca nu avem zdrentze si nici saraci care sa se uite sa dea tzeapa de 30 Ron.
Maine poate aparea un pustiulica sa tipe aici in gura mare ca GunMan e tzepar ca i-a vandut FSR-ul RTR de 15cc cu 200Ron dar nu i-a dat si elicea, desi i-a spus ca barca e completa!
Sa fim seriosi!
Ma rog, e greu de postat aici ca e rusinea forumului chestia asta cu tzeparii; nu iau apararea nimanui, ce vreau sa spun e ca trebuie mai multa analiza a situatiei inainte de a-l face pe un om de bascalie.

Exact asta spuneam si eu rotty rc a sarit imediat, ca e tepar omu FARA SA VERIFICE STAREA PACHETULUI!El ainceput chestia asta !
0

#628 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1189
  • Inregistrat: 20-June 07

Postat 15 December 2009 - 11:04 PM

Vezi postareaRottyrc, la Oct 26 2009, 09:16 AM, a spus:

DUNCESCU CRISTIAN din CORABIA,tel0766 303 066.A solicitat transport cu FAN....,nu a mai ridicat pachetul,ma mintit ca a ,facut acest lucru,nu raspunde la tel.DE EVITAT ...

Omu' a spus ca este de evitat nu a plans ca nu e fetita si nici nu a zis ca este tzepar.
Am un prieten bun ,este oftalmolog, de sarbatori se fac si consultatii gratuite ;)

P.S. Umbla vorba prin targ ca cineva ,candva vindea poze cu motoare termice.

Aceasta postare a fost editata de bicut: 15 December 2009 - 11:07 PM

0

#629 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 15 December 2009 - 11:12 PM

Vezi postareabicut, la Dec 15 2009, 11:04 PM, a spus:

Omu' a spus ca este de evitat nu a plans ca nu e fetita si nici nu a zis ca este tzepar.
Am un prieten bun ,este oftalmolog, de sarbatori se fac si consultatii gratuite ;)

P.S. Umbla vorba prin targ ca cineva ,candva vindea poze cu motoare termice.

Asta este doar o frantura din postarea initiala !!Si daca vrei iti pot recomanda un psiholog!!

Ps cine vindea poze???
0

#630 Useril este offline   iony 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 December 2009 - 02:21 AM

Vezi postareagun man, la Oct 26 2009, 11:14 AM, a spus:

Eu cred ca esti cam aiurea la faza asta vrei sa verifici la Fan curier !Eu il cunosc pe Cristi si nu cred ca ar face asa ceva mai ales ca nu ai nici o dovada ca nu a ridicat pachetul! Asa ca te rog revizueste-ti ideile!!!Si daca un om nu rasppunde la telefon nu inseamna ca e tepar!!!

nu stiu daca mai are rost acum dar si eu am avut probleme cu acest duncescu cristian ,gun man , m-a pus sa ai trimit un colet si apoi nu a vrut sa il mai ridice de la fan curier deci atunci cum este acest om ?????????? si bineinteles ca nici nu a mai raspuns la tel ;)
0

Arata acest topic

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

16 useri citesc topicul
0 membri, 16 vizitatori, 0 utilizatori anonimi