raoul_bvand, la Nov 19 2009, 07:03 PM, a spus:
Ai cumparat o telecomanda perfect functionala las care ai mai primit un incarcator original Futaba(care nu aparea in anunt,deci un mic bonus)
Ti s-a explicat de la inceput despre ce este vorba,se vede clar si din foto care este numarul de canale si este trecut si in anunt....3 canale
Acum intervine partea cea mai tare...
Ieri m-ai sunat sa imi spui ca ai statia acasa dar daca nu iti este buna pentru ce ai luato,o vei trimite inapoi...
Ajuns acasa verific awb-ul si surpriza....pe site scria clar ,,EXPEDITE IN LIVRARE"
Sun la fan in bucuresti si mi se confirma de catre o angajata de acolo ca fratele tau a ridicat coletul,dar ca va verifica situatia problemei si ma va suna in 5 min.
La jumatate de ora revine doamna respectiva si imi spune ca ai refuzat coletul...
Cum l-ai refuzat din momentul in care tu il luasei acasa....?
Cum ai scos un colet dintrun depozit fan,fara a plati rambursul..?
Dupa toate astea mai ai tupeu sa imi spui ca nu ai ridicat nici un colet din sediu desi eu am inregistrat cele 2 convorbiri telefonice purtate cu tine in care imi spui ca este la tine coletul si ca l-ai ridicat...fapt recunoscut si de catre angajata fan.
Teapa , (din punctul tau de vedere) este ca nu am vrut sa primesc un colet pe care l-ai desfacut si fara sa vada nimeni ce retrimiti.
Asa ceva este inadmisibil,probele se fac in sediile fan ,nu acasa(cu ,colete substase de la locul de munca).
Acesta este abuz in serviciu....si furt
Ar trebui sa fii multumit de faptul ca m-am oprit fara a trimite mai departe o plingere scrisa.
Este usor sa faci rau.Plus ca pe linga tine mai picau si altii care au inchis ochii la ceea ce ai facut tu.
Daca tii neaparat sa depun aceasta plingere ,anuntama.(inca nu am sters convorbirile)
Crezi ca are rost?nu stiu cum ai tupeul sa postezi ,fara sa spui concret despre ce este vorba.
Cred ca mai bine iti vezi de treada,nu cred ca iti permiti sa se ajunga prea departe cu asta.
Nu mai aduce acuze nefondata.Nu este vorba decit de o fapt facuta de angajatii de la fan....(unul dintre ei)
P.s:
Cineva care se plingea tot despre fan in acest topic sau in celalalt,spunea:
Am trimis un ramburs iar la destinatie au ajuns niste coli de hirtie format A4.
Pe atunci nu credeam,dar acum nu ma mai mira nimic.
O seara placuta tuturor....
Imi cer scuze pentru Off topic
Rog frumos un administrator sa mute postarea la generalitati
Multumesc
acum sincer vorbind forumul asta este pt tine o afacere nu ?